Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori

AKCIJA! Set razvoda i pumpa za vodu

U mreži CITROËN ovlaštenih servisa u razdoblju od 6.2. do 31.3.2017. traje prodajna akcija zamjene Seta razvoda motora.

 

U akcijskom razdoblju vozači Citroën vozila ostvariti popust od 25% na set razvoda i pumpu za vodu te dodatnih 10% na rad potreban za njihovu zamjenu.

 

Marka CITROËN preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km redovito kontroliraju stanje remena razvoda.

 

Remen razvoda te ostali elementi, uključujući  pumpu vode,  pod neprekidnim su opterećenjem od strane motora i prirodno je da se troše.

 

Preporuka da se sa setom razvoda istovremeno zamijeni i pumpa vode. CITROËN ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, setove razvoda prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila kao i setove razvoda Eurorepar koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke ali po povoljnijoj cijeni.

 

U ponudi su i Super setovi razvoda koji uz remen i natezače sadrže i pumpu vode te su tako još povoljniji.

Set Razvoda
Pravna obavijest
Saznajte više

Budite prvi informirani!


Upišite Vaše podatke i primite sve informacije o ovom budućem modelu CITROËN

Zatvori
Top