Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori

PROMIJENI DA ZIMA BUDE MIRNA!

 

Sve do 31.1.2017. nudimo Vam 15% popusta na zamjenu motornog ulja, filtra ulja, goriva, peludi … te svjećica, grijača i amortizera.

Redovita izmjena ulja motora novim mazivom koje odgovara CITROËN standardima je neophodna. To eliminira sve nečistoće koje su se nakupile za vrijeme aktivnosti Vašeg vozila i jamči dugovječnost njegovog motora i ispušnog lonca. Novo ulje je jamstvo savršenog funkcioniranja dok europski standardi o onečišćujućim emisijama postavljaju ograničenja kojih se treba odgovorno pridržavati.

Kako bi uvijek osigurali više kvalitete u održavanju svog CITROËNa, u skladu s njegovom motorizacijom, proizvođač postavlja posebne standarde za motorna maziva, rigoroznije od europskih standarda. Neophodno je zamjeniti filtar ulja prilikom svake izmjene ulja, kako biste osigurali dugovječnost svog motora  te provjeriti filtra zraka i po potrebi ga zamijeniti novim.

Pronađite svoj Citroën servis klikom ovdje

PROMIJENI DA ZIMA BUDE MIRNA

MIRNO ČEKAJTE ZIMU

 

Iskoristite sve do 31.01.2017. posebnu ponudu u mreži CITROËN ovlaštenih servisa: pregled za 0 kn.

Radi vaše sigurnosti, bitno je da pregledate Vaš CITROËN u redovitim vremenskim razmacima a posebno je važno napraviti taj pregled prije nego što zimski uvjeti zavladaju cestama. Zimski pregled sadrži niz nezaobilaznih kontrola za sigurniju i udobniju vožnju a sustavno ga provode naši stručni tehničari. Pregled se sastoji od sljedećih vizualnih kontrola:

 1. Unutrašnjosti vozila (zvučna upozorenja, ručna kočnica,…)
 • Datum valjanosti seta za popravak guma ili stanje rezervne gume
 • Podvozje vozila uključuje:
  › sigurnosnu kontrolu (kočenje, upravljanje,...)
  › kontrole unutrašnjosti (nepropusnost cjevovoda, mjenjača,...)
  › vizualne kontrole senzora AFIL (Upozorenje prelaska pune linije)
 • Vanjski vizualni pregled vozila (stanje guma, glavnih svjetala,
 • maglenki i pokazivača smjera,...)
 • Ispod poklopca motora, nadoknada tekućina ako je potrebno
 • (tekućina za stakla, kočnička tekućina,...)
 • Specifične točke s obzirom na važeće zakone

Pronađite svoj Citroën servis klikom ovdje

Zimski pregled

ZIMSKE GUME UZ POPUST OD 15%

 

Hladnoća, loše vrijeme, mokra podloga, led ili snijeg, sve su to uvjeti u kojima je neophodno  prilagoditi vožnju i poštivati pravila opreza. Ali to nije dovoljno, gume, jedina poveznica između vozila i ceste, moraju se prilagoditi opasnostima koje dolaze od podloga tj. ceste.

Osmišljena posebno kako bi osigurala poboljšano prijanjanje, tehnologija zimskih guma jedina može poboljšati držanje ceste i kočenje vašeg vozila. Kako biste se uputili na zaleđene ceste, pokrivene snijegom, kišom ili vlagom bez rizika da izgubite kontrolu nad vozilom, opremite se zimskim gumama. Rizik akvaplaninga je smanjen, a vozne sposobnosti veće.

Do 31.12.2016., iskoristite 15% popusta na zimske gume Continental i Semperit. Vrhunske perfomanse guma Continetal dokazane su mnogim testovima provedenim od strane neovisnih agencija te se preporučuju kako biste i zimi zadržali vrhunske vozne karakteristike vašeg CITROËNa.

Pronađite svoj Citroën servis klikom ovdje

akcija gume zima 16

SPREMAN ZA CESTU I ZA SKI STAZU!

 

Pozivamo Vas da provjerite našu ponudu originalne CITROËN dodatne opreme uz poseban popust od 15%.

Sve do 31.01.2017., opremite svoj CITROËN s krovnim nosačima, nosačima skija, krovnom kutijom, aluminijski naplatcima, lancima ili navlakama za snijeg

Dodatna oprema CITROËN je proizvedena u skladu sa strogim standardima kvalitete, posebno je dizajnirana ne samo da nadopuni Vaše vozilo, već da se s njim skladno stopi.

Svi ponuđeni proizvodi sa svojim se stilom savršeno uklapaju u unutarnje i vanjske linije vozila. Istaknite suptilni karakter Vašeg CITROËNa koristeći dodatnu opremu koja će naglasiti Vašu osobnost i istovremeno Vam pružiti dodatnu udobnost, sigurnost i kvalitetu boravka u vozilu.

Pronađite svoj Citroën servis klikom ovdje

akcije dodatna oprema 1116

OSIGURAJTE MIRAN ZIMSKI START

 

Sve počinje s akumulatorom: on osigurava pokretanje i rad elektroničkih i električnih elemenata vašeg vozila (svjetla, metlice brisača, elektronički  i električni elementi, sat, odleđivanje, autoradio...). Akumulator pohranjuje električnu energiju tijekom rada motora, a zatim ju vraća kada je potrebna.

Do 31.12.2016., nudimo Vam 15% popusta na akumulatore CITROËN  i EXIDE Premimum!

Akumulatori CITROËN i EXIDE Premimum nude izvrsnu kvalitetu i odgovaraju vrlo zahtjevnim propisima. U potpunosti su prilagođeni Vašem CITROËN-u, ujedinjuju pouzdanost i dugovječnost.

Akumulatori CITROËN imaju jamstvo 2 godine dok EXIDE Premimum premium čak 3 godine.

Pronađite svoj Citroën servis klikom ovdje.

akcija akumulator
Top