Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI
ZATVORI
ZATVORI
Planche de bord épurée au service de l'espace à bord.
Sièges avant à effet sofa, synonymes de convivialité.
La Top Box, clin d’oeil à l’univers de la bagagerie.
1
2
3
4
5
PERSONALIZACIJA
airbump®
UDOBNOST
TABLET
UČINKOVITOST
PREDNOSTI C4 CACTUS
KRENITE!
BROJNE KOMBINACIJE BOJA
KAROSERIJE/AIRBUMP®
AIRBUMP®
SVJETSKA PREMIJERA
DIZAJN & TEHNOLOGIJA
ŠTITI OD SVAKODNEVNIH OŠTEĆENJA
KOLICA
VRATA
NLO
PANORAMSKI STAKLENI KROV
OTMJENA I OPUŠTAJUĆA
ATMOSFERA
DAJE VAM VIŠE SVJETLOSTI
SVE FUNKCIONALNOSTI NA
7’’ TABLETU
KLIMA UREĐAJ
POMOĆ U VOŽNJI
MULTIMEDIJA
NAVIGACIJA
POSTAVKE
TELEFON
UMJERENA
POTROŠNJA
,
9
9
9
9
9
9
LITARA / 100 KM
EMISIJA CO2 82G/KM
ISPROBAJTE GA!
KONFIGURIRAJTE GA!

DIZAJN

Pomiriti stil i lakoću svakidašnje uporabe. Ponuditi snažne i uvijek praktične vizualne elemente. Citroën C4 Cactus crossover je nove vrste s optimističnim dizajnom.

Airbump®

"Zašto zaštititi smartphone, ali ne i automobil? "

Mark Lloyd, glavni dizajner za C4 Cactus
520x293_Airbump_Citroen_C4_Cactus_Coupe
520x293_Airbump_C4_Cactus

Airbump® je uspješan spoj stila i praktičnosti! Njegova elastična površina, koja je svjetska posebnost, štiti vaše vozilo od svakodnevnih malih udaraca.

Njegova tajna? Mnogobrojne kapsule zraka ispod elastične površine od termoplastičnog poliuretana koja ne zahtijeva posebno održavanje.

Možete personalizirati svoj C4 Cactus s četirima bojama elemenata Airbump®: bež, smeđa, crna i siva. Poigrajte se!

Zabavite se s Airbump®!

Upute

Svjetlosni potpis

C4 Cactus - Signature lumineuse

Prednji kraj modela C4 Cactus obilježen je svjetlosnom tehnologijom s LED dnevnim svjetlima koja naglašavaju svjetla ugrađena u Airbump®.

Sasvim odvažna osobnost!

C4 Cactus - Personnalité audacieuse

Citroën C4 Cactus izražava svoju odvažnu osobnost vizualnim elementima koji ponajprije imaju uporabnu svrhu, poput krovnih nosača koji spajaju stil i praktičnost.

UDOBNOST

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Sve za olakšavanje vašeg boravka u vozilu. Velika prednja sjedala nalik sofi, domišljati i pristupačni pretinci za sve, prostrana i ugodna unutrašnjost... C4 Cactus poziva na druženje.

Top Box: pretinac za rukavice nalik na putni kovčeg

Citroen_C4_Cactus

Tražite pretinac za rukavice kojemu se pristupa izravno s gornje strane armaturne ploče? To je Top Box! Iznimno je prostran (8,5 litara) pa u njega možete spremiti sve svoje stvari da vam budu... nadohvat ruke.

Kao... Sofa!

520x293_v2_Citroen_C4_Cactus_Effet_Sofa

Velika prednja sjedala modela Citroën C4 Cactus dizajnirana su tako da podsjećaju na ugodnu sofu. Jedini je cilj  vaša udobnost. Stoga vozite opušteno.

Udobnost ovjesa

Citoen C4 Cactus jaune yellow

U ovom crossoveru putovat ćete bez trzaja zahvaljujući ovjesu posve prilagođenom podlozi, uključujući neravnine. 

Svijet putnih torbi

747x322-citroen-c4-cactus-bagagerie.jpg

Ozračje? Istodobno je elegantno i smirujuće. Pojedinim otmjenim pojedinostima Citroën C4 Cactus podsjeća na putovanja i svijet putnih torbi.

Unutrašnji sklad

747x322-citroen-c4-cactus-harmonie-interieure.jpg

Tri unutarnja izgleda: Izgled Stone Grey, paket Purple Inside i paket Habana Inside. Sastoje se od nekoliko usklađenih boja skladno raspoređenih po kabini.

Panoramski krov: propustite svjetlost

Iznimno velik panoramski stakleni krov s naprednom zaštitom od topline neprestano propušta filtriranu i ugodnu svjetlost u kabinu. Okupan svjetlošću.

520x293_Toit_Panoramique_C4_Cactus

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus usredotočen je na korisne tehnologije u službi udobnosti i sigurnosti. Radi se o tehnologijama koje vam svakodnevno doista trebaju, poput sustava pomoći u vožnji. 

Povezan s vašim svijetom

Posve digitalan i posve intuitivan. Sve komande modela Citroën C4 Cactus objedinjene su na samo jednom zaslonu. Serijski je opremljen 7-inčnim tabletom s dodirnim zaslonom sa sedam ikona kojima se jednim pritiskom pristupa svim funkcijama.

520x293_Tablette_C4_Cactus

Povezani crossover za vašu udobnost

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

U izvedbi s upravljanim mjenjačem ETG, uobičajena je ručica mjenjača zamijenjena sustavom „Easy Push“. To se pojednostavnjeno upravljanje sastoji se od triju tipki za odabir: D za vožnju naprijed, N za prazni hod i R za vožnju unatrag.

600x399_Airbag_In_Roof_C4_Cactus.jpg

Airbag In Roof

Jedinstvena na svijetu, tehnologija Airbag in Roof omogućuje da se suvozačev zračni jastuk premjesti iz armaturne ploče pa se dobije pretinac i više prostora. Rasklapa se vrlo nesmetano uzduž vjetrobrana s odličnim sigurnosnim obilježjima.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

Magic Wash

Sa sustavom Magic Wash, otvori za raspršivanje tekućine za pranje stakla izravno su ugrađeni na kraj metlica, vidljivost je očuvana, mrlje na poklopcu motora su prošlost, a potrošnja tekućine za pranje stakla je smanjena!

Povezan s cestom

SUSTAV PARK ASSIST

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

POMOĆ NA UZBRDICI

STATIČKO OSVJETLJENJE

1500x646_Park_Assist_C4_Cactus.jpg

Za parkiranje bez poteškoća, sustav Park Assist automatski otkriva slobodno mjesto i pomaže vam parkirati vaš Citroën C4 Cactus. Preostaje vam samo pritiskati papučicu gasa i kočnice.

1500x646_Camera_Recul_C4_Cactus.jpg

Manevriranje pri parkiranju posve je bezbrižno zahvaljujući kameri za vožnju unatrag koja šalje sliku na 7'' tablet osjetljiv na dodir.

Sustav za pomoć pri kretanju na uzbrdici automatski zadržava vozilo zakočenim tijekom dvije sekunde i omogućava bezbrižno kretanje na kosinama nagiba većeg od 3 %.

Statičko osvjetljenje pri skretanju dodatnim svjetlosnim snopom osvjetljava unutrašnjost zavoja te tako povećava vidljivost i sigurnost.

Umjereni troškovi

Zahvaljujući pragmatičnom pristupu Citroën C4 Cactus spaja užitak u vožnji i umjerene troškove.


Optimirana masa

307x132_Consommation_C4_Cactus.jpg

Smanjena masa modela C4 Cactus ostvarena je inovacijama poput panoramskoga staklenog krova s naprednom zaštitom od topline bez sjenila, te brisača sa sustavom pranja stakla Magic Wash. 

Štedljiva uporaba

307x132_cout_Usage_C4_Cactus.jpg

Zahvaljujući optimiranoj masi, troškovi uporabe modela Citroën C4 Cactus smanjeni su za gotovo 20 % u odnosu na referentne modele u segmentu kompaktnih limuzina.

Smanjena potrošnja

307x132_Consommation_2_C4_Cactus.jpg

C4 Cactus opremljen je motorima posljednje generacije, benzinskima PureTech i dizelskima BlueHDi, kako bi se smanjila potrošnja i emisija CO2.

Motori

U C4 Cactus ugrađuju se motori malog obujma najnovije generacije. Usklađeni s normom Euro 6 (benzinski motor PureTech i dizelski motor BlueHDi sa sustavom Stop & Start), ti suvremeni i učinkoviti motori imaju nisku potrošnju.

BLUEHDI

PURETECH

Motor BlueHDi 100 S&S BVM novi je korak prema još čišćem dizelu s rekordno niskim emisijama CO2 (od 82 g/km) te smanjenom potrošnjom (od 3,1 l/100 km). Užitak u vožnji nije zanemaren pri dinamičnim ubrzavanjima.


520x293_Blue_HDi_C4_Cactus

Dostupni su i atmosferski motor PureTech VTi 82 s tri cilindra obujma od 1,2 litre te motor s prednabijačem PureTech e-THP 110 sa središnjim izravnim ubrizgavanjem i dvostrukim VVT-om.

520x293_PureTech_C4_Cactus.jpgC4 Cactus
Od 120 527 kn s PDVom
citroen-C4-Cactus
ZATVORI
ZATVORI
ZATVORI
Top