Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

Osobna vozila

NOVI C-ELYSÉE VEĆ OD 81 900 KN*

Citroën je pripremio atraktivnu ponudu za Novi Citroën C-Elysée sa sloganom „ODUŠEVITE SE“ u rujnu i listopadu 2017. Novi C-Elysée FEEL ima primamljivu cijenu, 5 godina jamstva te odličan omjer cijene i kvalitete. U ponudi je s benzinskim motorom PureTech 82 BVM po cijeni od 81.900 kn, a u dizelskoj izvedbi Novi C-Elysée Feel BlueHDi 100 BVM dostupan je s cijenom od 91.900 kn. Novi C-Elysée dolazi s produženim jamstvom od 5 godina /80 000 km uz Citroën Financiranje.

 

Sve fizičke osobe pri kupnji Novi Citroën C-Elysée na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

 

U bogatoj serijskoj opremi izvedba FEEL ima četiri zračna jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, grijane i električno podesive vanjske retrovizore, LED dnevna svjetla, prednje električne podizače stakala, putno računalo, radio CD MP3 sa 2 zvučnika i integriranim ekranom + jack utičnicu, regulator/limitator brzine, ručni klima uređaj, sjedalo vozača podesivo po visini, svjetla za maglu sprijeda, upravljač podesiv po visini i dr.

Novi C-Elysee
Pravna obavijest

NOVI C3

 

Novi Citroën C3, automobil koji donosi svježinu i optimizam u svijet automobila, i u ponudi je s posebnim uvjetima financiranja putem Citroën Financiranja.

Ponuda se odnosi na kupnju vozila na kredit s 3 % kamatne stope fiksne u eurima u periodu od 24 do 96 mjeseci.

Novi Citroën C3 u ponudi je i na financijski leasing s 0 % kamatne stope po modelu 1/3 u trajanju je od 24 mjeseca. Kupac tako plaća 1/3 iznosa na početku, 1/3 po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalih 1/3 nakon 24 mjeseca uz 0 % fiksnu godišnju kamatnu stopu u HRK.   

Novi C3 leasing
Pravna obavijest

C4 CACTUS

C4 Cactus
Top