Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

Osobna vozila

Odaberite vozilo

NOVI C-ELYSÉE VEĆ OD 81 900 KN*

Citroën je pripremio atraktivnu ponudu za Novi Citroën C-Elysée sa sloganom „ODUŠEVITE SE“ u rujnu i listopadu 2017. Novi C-Elysée FEEL ima primamljivu cijenu, 5 godina jamstva te odličan omjer cijene i kvalitete. U ponudi je s benzinskim motorom PureTech 82 BVM po cijeni od 81.900 kn, a u dizelskoj izvedbi Novi C-Elysée Feel BlueHDi 100 BVM dostupan je s cijenom od 91.900 kn. Novi C-Elysée dolazi s produženim jamstvom od 5 godina /80 000 km uz Citroën Financiranje.

 

Sve fizičke osobe pri kupnji Novi Citroën C-Elysée na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

 

U bogatoj serijskoj opremi izvedba FEEL ima četiri zračna jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, grijane i električno podesive vanjske retrovizore, LED dnevna svjetla, prednje električne podizače stakala, putno računalo, radio CD MP3 sa 2 zvučnika i integriranim ekranom + jack utičnicu, regulator/limitator brzine, ručni klima uređaj, sjedalo vozača podesivo po visini, svjetla za maglu sprijeda, upravljač podesiv po visini i dr.

Novi C-Elysee
Pravna obavijest

C3

Citroën je pripremio atraktivnu ponudu za Citroën C3 koji je u ponudi s posebnim uvjetima financiranja uz Citroën Financiranje, produženim jamstvom od 5 godina/80.000 km te četiri zimske gume na poklon. Kupci imaju mogućnost kupiti Citroën C3 po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0 % kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca u suradnji s Citroën financiranjem.

 

Citroën C3 u ponudi je s tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine, s benzinskim PureTech 68 BVM, PureTech 82 BVM, PureTech 110 S&S EAT6 i dizelskim BlueHDi 75 S&S BVM i 100 S&S BVM motorima. U benzinskoj izvedbi Citroën C3 Live PureTech 68 BVM ponudi je s cijenom već od 84.530 kn, a u dizelskoj izvedbi Citroën C3 Live BlueHDi 75 S&S BVM 83 g dostupan je s cijenom od 96.789 kn.

 

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroën C3 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

 

C3kampanja_studeni_2000x862_
Pravna obavijest

C4 CACTUS

C4 Cactus
Top