Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
abc

Konceptno vozilo LACOSTE

CITROËN LACOSTE

SPONTAN, OPUŠTEN, PROFINJEN

Pročišćen, jednostavan i opušten, ali istodobno profinjen, konceptni automobil Citroën LACOSTE postavlja nove smjernice u definiciji vozila budućnosti: vozila koja želi ukinuti diktat "uvijek više" koji se katkad nameće u svijetu automobila.

DVIJE MARKE, JEDNA VIZIJA

Dvije marke, CITROËN i LACOSTE, jedna zajednička vizija: poticati odvažnost, kreativnost i optimizam.
Nedvojbeno CITROËN, a istodobno tipični Lacoste, pozicioniran na raskrižju automobilskog svijeta te svijeta mode i sporta, taj konceptni automobil stalno koketira s tim različitim svjetovima.

UPEČATLJIVA FILOZOFIJA

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Upečatljiva filozofija

Brišući sve predrasude o kompaktnim vozilima, konceptno vozilo Citroën LACOSTE jasno i glasno tvrdi da postoje i drugi putovi.
Gleda na putovanje kao na posve novo iskustvo, osjetilnu pustolovinu bez premca za sve putnike, pristupajući životu s dozom lakoće i svježine.

Morfologija

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Morfologija

Šik u svojoj jednostavnosti, elegantan u svojoj opuštenosti, taj automobil otkriva oblike nekonvencionalnog sportskog automobila: visoka linija karoserije, ispupčeni i dorađeni blatobrani, minimalan prevjes, izbačeni kotači i naplatci obrađeni u stilu loptice za golf.

Otvorenost

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Otvorenost

Njegova otvorena vanjština privlači pozornost i daje naslutiti iznimne doživljaje u vožnji, istodobno zadržavajući inventivnost i eleganciju kao glavne smjernice.

Proširena stvarnost

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Proširena stvarnost

Na svoj način automobil ističe vrlo aktualan koncept proširene stvarnosti u čijim okvirima percepcija svijeta poprima novu dimenziju, kao da su osjetila izoštrena.

PRIMJERENE PERFORMANSE

S konceptnim vozilom Citroën LACOSTE nema potrebe za motorom velike zapremnine kako biste doživjeli snažne osjećaje.
Odabran je elastičan, štedljiv i ekološki trocilindarski motor s dostatnim performansama za pokretanje vozila njegovih dimenzija i mase.
Taj motor savršeno odgovara logici vozila koja u prvi plan postavlja nužno i koju slijedi Citroën LACOSTE.

DIZAJN PUN POŠTOVANJA

Brižan je prema okolišu zahvaljujući svojem motoru, ali jednako tako i odabranim dizajnerskim rješenjima.
Premda opremljen gumama velikih dimenzija, čini se da je model više u skladu s prirodom nego što joj se suprotstavlja.
Takav pristup ostavlja dojam kao da se vozač igra s elementima kako bi se bolje zabavio.

ZABAVNA I PROSTORNA KABINA

Kako bi istaknuo svoj zabavni, a jednostavni i elegantni karakter, u unutrašnjosti prevladavaju tradicionalne boje poput bijele i vrlo tamne plave, razigrane s živim žutim detaljima.

Pristup

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Pristup

Sjesti u unutrašnjost? Ništa lakše. Naime, sprijeda nema vrata nego velik otvor koji naglašava stilski pristup vozilu.

Pretinci

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Pretinci

Brojni pretinci olakšavaju život u vozilu. Diskretno su skriveni ispod krajeva armaturne ploče i u dvije klupe. Sjedala su presvučena bijelom pamučnom tkaninom čije tkanje podsjeća na polo majice, ikone marke Lacoste.

KREATIVNA TEHNOLOGIJA
Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Krov u

Krov u "T"

Konceptno vozilo Citroën LACOSTE nema fiksni krov već strukturu u obliku slova "T". Dragocjena pomoć pri ulasku u vozilo, struktura u " T" ima domišljati sustav pa putnicima nudi samonapuhavajući krov.

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Armaturna ploča

Armaturna ploča

Letvica na armaturnoj ploči postaje ekran s velikim pikselima za prikaz informacija o vožnji. Iza tog prividno naivnog izgleda skriva se uporaba najnovijih tehnologija.

Konceptno vozilo Citroën Lacoste - Svjetla

Svjetla

Svjetla, stopljena s mornarskoplavom bojom vozila, tako su diskretna da postaju nevidljiva kad su ugašena. Takvo dizajnersko rješenje pretvara rasvjetu u čudesan prizor.

Top