Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
abc

Konceptno vozilo SURVOLT

SURVOLT

GLAMUR, KRŠENJE PRAVILA I UZBUĐENJE

SURVOLT mijenja uvriježene ideje sjedinjujući glamur i ekstravaganciju visoke mode s dinamičnošću trkaćih automobila, dodajući notu drskosti ugradnjom posve električnog motora.

SMJELE BOJE

abc

SURVOLT je dvobojan, krase ga nijanse boje fuksije i antracitne sive te se igra materijalima i oblicima. Njegove su obline čas zagasite, čas sjajne, a boje jasno označavaju raskid s klasičnim muškim zadanim načelima svijeta sporta.

OBRIS U KONTRASTIMA

Svojim kompaktnim dimenzijama SURVOLT preuzima stilističke smjernice svijeta sportskih automobila i pretvara ih u svoje vlastite.

Kao niski rasni coupé, SURVOLT se igra kontrastima između ispupčenog poklopca motora i masivnih skulpturno oblikovanih bokova istaknutih naglašenim blatobranima, što sve zajedno obećava performanse i snažne osjećaje u vožnji.

SNAŽNA OSOBNOST

Tanka vodoravno ugrađena svjetla modela SURVOLT proistekla iz svijeta moćnih sportskih coupéa, istodobno su zavodljiva i duboka te stvaraju svjetlosni potpis sačinjen od LED svjetala, što ostavlja dojam suvremenosti i tehnološkog napretka.

Na stražnjem dijelu modela SURVOLT ponavlja se otmjeni svjetlosni potpis preuzet s modela REVOLTE, a stražnji gornji spojler, kao nužni podsjetnik na svijet automobilizma, zaokružuje meku liniju tog konceptnog vozila.

OTMJENA I SPORTSKA KABINA

Raskinuti s uobičajenim poimanjem raskoši i sjediniti otmjenost sa sportskim karakterom stvarni je izazov za SURVOLT

Tehnološki napredak i fluidne linije

abc

Kabina konceptnog automobila SURVOLT zamišljena je kao spoj dvaju posve oprečnih svjetova. Ta simbioza rađa novi svijet koji krase meke i nježne linije te tehnološka dostignuća, među kojima se posebno ističe vozačevo mjesto.
U njemu je sve osmišljeno i ostvareno tako da se dva putnika osjećaju posve udobno i otmjeno, da osjete jedinstveni užitak i iznimni doživljaj vožnje.

Lebdeća ćelija

abc

Kabina konceptnog automobila SURVOLT nalik je lebdećoj ćeliji, stakleni dragulj uokviren kromiranim lukovima, poput veličanstvenih komada skupocjenog nakita.
Uporaba velikih staklenih površina unosi svjetlost i osjećaj prostranosti, što je u suprotnosti s onim što danas nude sportski automobili.

SNAGA I TRANSCENDENCIJA

SURVOLT ima posve električni pogon. Ta mu inovacija omogućuje sjedinjenje sportskog karaktera i performansi sa skrbi o zaštiti okoliša i održivim razvojem.

Nudeći besprijekornu vožnju kad je riječ o utjecaju na okoliš, takav pogon sjedinjuje užitak u vožnji, osjećaje, performanse i dinamičnost s najvećom udobnošću i tišinom.

SURVOLT je model kojim CITROËN nudi novu viziju automobila, viziju inovativne marke okrenute kreativnosti i tehnologiji.

Top