Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
bauer

BAUER OTVORIO NOVI SERVISNI CENTAR MARKE CITROËN U ZABOKU

Tvrtka BAUER otvorila je u ožujku novi servisni centar BAUER marke Citroën na adresi Prilaz dr. Franje Tuđmana 3b u Zaboku te ujedno proslavila 25 godina svog poslovanja.

Servisni centar BAUER bavi se prodajom rezervnih dijelova i dodatne opreme marke Citroën te uslugama ovlaštenog servisera. U centru se vrše sve vrste popravaka osobnih i teretnih vozila, limarija i lakiranje, vulkanizacija, vučna služba, usluge osiguranja i procjena šteta. U servisnom centru, koji se prostire na 7500 m2 otvorenog i 1800 m2 zatvorenog prostora, zaposleno je 18 osoba.

G. Bauer je ovom prilikom izjavio kako je sretan što je tvrtka BAUER dio mreže ovlaštenih servisera marke CITROËN te da će marku Citroën približiti kupcima u pružanju kvalitetne usluge održavanja vozila. U ovlaštenom servisu s višegodišnjom tradicijom u održavanju i popravku vozila kupci će na jednom mjestu dobiti cjelokupnu uslugu servisiranja i popravka vozila.

Gđa Gordana Brlek, generalna direktorica uvoznika za Peugeot, Citroën i DS izjavila je da je otvorenje ovlaštenog servisa BAUER iznimno važan trenutak za Marku jer će se Citroen približiti kupcima u pružanju kvalitetne usluge održavanja vozila u Krapinsko-zagorskoj županiji koja je važna za marku Citroen i u kojoj su modeli Citroën oduvijek zastupljeni. Sretni smo što smo pronašli ozbiljnog poslovnog partnera u Zaboku koji će nastaviti njegovati lijepu poslovnu tradiciju marke Citroën na ovim prostorima.

Top