Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Nieuwsbericht Aircross

Citroën Aircross : CITROËN Vas poziva na putovanje

Spoj snage i pozitivne energije, Citroen Aircross je zaštitnički i dobročudan SUV

Konceptni automobil Citroen Aircross uspješno gradi svoj uspjeh na uspjehu modela C4 Cactus sa:

  • JEDINSTEN STAV: Nadasve je optimističan, bez imalo agresivnosti i ističe siluetu horizontalnih linija te fluidnih i organskih oblika naglašenih snažnim vizualnim elementima kao što su Alloy Bump ili AirSigns.
  • POZIV NA PUTOVANJE: u kabini koja nudi trenutan osjećaj iznimne udobnosti i izvora energije. U kabini koncepta Citroen Aircross sve je učinjeno za što veće zadovoljstvo tijela i duha. Povrh tjelesne udobnosti koju pruža široka i prostrana sjedala, taj se dojam pojačava toplim materijalima te spojem svijetlih i energičnih boja.
  • INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA za jednostavnu upotrebu te mogućnost da svako bira između komunikacije i individualnosti. Naime, Citroen Aircross opremljen je dvama zaslonima HD razlučivosti i dijagonale od 12", a jedan od njih je pokretan pa se može dijeliti sa suvozačem. Nadalje, u svako su sjedalo ugrađeni zvučnici i mikrofoni kako bi se olakšala komunikacija među putnicima.
Top