Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Citroen C4 Cactus 500x500

CITROËN C4 CACTUS HRVATSKI AUTOMOBIL 2015. GODINE

Stručni žiri Hrvatske automobilske udruge, sastavljen od stručnjaka i znanstvenika koji rade u automobilskoj branši, dodijelio je Citroënu C4 Cactus titulu „Hrvatski Automobil 2015. godine“. Žiri je posebno oduševio njegov funkcionalan i inovativan dizajn, praktična unutrašnjost te umjereni troškovi. Citroën C4 Cactus osvojio je i Zlatnu plaketu „Najbolji novi koncept“.

Nagradu su primili Gordana Brlek, generalna direktorica CITROËN, DS i PEUGEOT i Tomislav Hršak, operativni direktor marke CITROËN, na svečanosti koja se održala na Zagrebačkom velesajmu, u prisutnosti glavnih aktera iz svijeta automobila u Hrvatskoj.  

Citroën C4 CACTUS ističe se svojim jedinstvenim dizajnom koji je istodobno praktičan i lijep. Taj novi spoj uspijeva kupcima ponuditi mnogo više od ispunjenja njihovih osnovnih potreba. CITROËN stavlja naglasak na više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije koje olakšavaju život i sve to uz umjerene troškove. To je ambiciozna jednadžba koju u potpunosti ispunjava C4 Cactus. Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanje današnjice, uspješno je odgovorio na još jedan izazov. 

Top