Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
c51.jpg

CITROËN C5 I C5 TOURER S NOVIM EURO 6 MOTORIMA

Citroën C5 i Citroën C5 Tourer od sada su u ponudi s novim, čišćim i učinkovitim BlueHDi 150 S&S BVM i BlueHDi 180 S&S EAT6 Euro6 motorima. Stil i tehnologija ova dva modela su poboljšani. Ove atraktivne i udobne obiteljske limuzine, koje su prodane u više od 410.000 primjeraka od svog lansiranja, atraktivnije su I učinkovitije više nego ikada

Citroën C5 i C5 Tourer imaju prepoznatljiv stil, iznimnu udobnost i držanje ceste najbolje u klasi zahvaljujući ovjesu Hydractive III+. Poznati po svojoj izuzetnoj udobnosti, ove dvije elegantne i dinamične siluete unaprijeđene su s:     

-          novim motorima BlueHDi 150 S&S BVM6 i BlueHDi 180 S&S EAT6. Dostupni na svim razinama opremljenosti (Seduction, Business i Exclusive), imaju nisku emisiju CO2 I potrošnju goriva, koji su reference u svom segment I pružaju užitak I zadovoljstvo. Bezbrižnost u vožnji je osnažena s novim 6-brzinskim automatskim EAT6 mjenjačem;

Motori

Citroën C5

Citroën C5 Tourer

Potrošnja u mješovitoj vožnji (l/100km)

Emisija CO2  (g/km)

Potrošnja u mješovitoj vožnji (l/100km)

Emisija CO2 (g/km)

BlueHDi 150 S&S BVM6

4.1

106

4.2

110

BlueHDi 180 S&S EAT6

4.4

114

4.4

114

-          novim elementima stila: izbor naplataka proširen je kako bi naglasio eleganciju i osebujan karakter ova dva modela. Novi naplatci od lagane legure 17” u sjajnoj sivoj sivoj Anthra boji dolaze u serijskoj opremi na Exclusive opremi, a kao dodatna oprema na izvedbi Exclusive u ponudi su naplatci od lagane legure 18’’Atlantique. Izbor elegantnih i profinjenih boja karoserije nadopunjen je sivom bojom “Moka.

 

-          korisnom tehnologijom: C5 i C5 Tourer prepuni su najnovijih tehnologija za veću jednostavnost upotrebe i udobnost, poput novog  7’’ tableta osjetljivog na dodir. Osim pročišćenog izgleda komandne ploče, ovaj novi zaslon objedinjuje navigaciju osjetljivu na dodir s 3D prikazom, multimedijski player preko USB-a ili audio streaming, telefon s funkcijom telefoniranja bez ruku,putno računalo i postavke vozila. Kao sastavni dio profinjene kabine s  modernim izgledom, ekran osjetljiv na dodir omogućuje još bezbrižniju i ugodniju vožnju.  

Top