Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
757x426-10-Million-Fans

CITROËN DOSEGNUO 10 MILIJUNA FANOVA NA FACEBOOKU!

Na stranici marke CITROËN na Facebooku pojavio se GIF: veliko srce namijenjeno svakom obožavatelju Marke, čiji je ukupan broj na Facebooku upravo dosegao 10 milijuna diljem svijeta! Kako im zahvaliti? Predlažući obožavateljima da otkriju koji je od njih posebno važan za CITROËN, pomoću poveznice koja automatski upućuje na profil fan obožavatelj važan. Marka sada broji ukupno 13 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama diljem svijeta.

Prešavši brojku od 10 milijuna fanova na Facebooku, CITROËN je još jednom pokazao bliski odnos koji Marka održava sa svojom zajednicom na društvenim mrežama. Ta je bliskost svakog dana sve veća zahvaljujući animacijama Marke na Facebooku, kao što su:

Ta se bliskost dodatno povećala od svjetske premijere ugrađene i internetski povezane kamere, koja je integrirana u Novi C3. S kamerom ConnectedCAM CitroënTM , smještenom u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, CITROËN poziva svoje putnike da objave slike i videozapise na društvenim mrežama!

CITROËN danas okuplja 10 milijuna obožavatelja! Ta simbolična brojka oslikava nevjerojatnu dinamiku Marke. Ovom je prilikom CITROËN zahvalio svakom obožavatelju. Na njegovoj stranici Facebooku pojavilo se srce koje kuca kao iznenađenje za sve one koji ga kliknu jer usmjerava upravo na profil svakog obožavatelja. Saznajte više na linku:

https://www.facebook.com/Citroen.Hrvatska/posts/1519922558021229:0

Marka sada broji ukupno 13 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama diljem svijeta.

Top