Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
web large.jpg

CITROËN NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016I

Na štandu marke Citroën, u paviljonu 5, kupci će moći doživjeti novo iskustvo Marke „Feel Good“. CITROËN svoj novi pogled u svijetu automobila izražava kroz kreativnost, koja je izražena kroz dizajn, i bolji osjećaj u unutrašnjosti nego u bilo kojem drugom automobilu. To nam omogućuju: prostrane kabine prepune svjetlosti, jednostavna, intuitivna i korisna tehnologija kao što su npr. sučelja s ekranima na dodir, ali i učinkoviti motori koji troše manje goriva i  zbog čega su odlasci na benzinsku crpku još rjeđi.

Štand marke Citroën će posjetiti braća Sinković u petak, 8. travnja u 19:00 sati, a svi fanovi mogu se slikati sa svojim omiljenim sportskim idolima uz Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanja današnjice. U središtu pozornosti na štandu marke CITROEN bit će Citroen C4 Cactus, koji nudi pravi zaokret u svijetu automobila s više dizajna, više udobnosti, više korisne tehnologije uz umjerene troškove!

 

Citroën je za sve kupce tijekom Auto Showa pripremio jedinstvenu ponudu pod nazivom „SUPERPONUDE ZA CITROËN SUPERZVIJEZDE“ u kojoj se kupcima nude iznimno atraktivni popusti i uvjeti financiranja uz Citroën Financiranje. Superponuda se odnosi na sajamski popust za Citroën C1, C3 i C3 Picasso od 5.000 kn, za Citroen C4 od 7.000 kn, Citroën C-elysee, C4 Cactus, za C4 Picasso i Grand C4 Picasso od 10.000 kn, za Citroën C5 Business i putnički Berlingo do 20.000 kn. Kupci Citroën C4, C4 Cactus te C4 Picasso i Grand C4 Picasso na poklon dobivaju jamstvo u trajanju od 4 godine/70.000 km uz Citroën Finaciranje. Tijekom trajanja Zagreb Auto Showa u ponudi je financiranje prilikom kupnje novih putničkih vozila Citroën na kredit uz Citroën financiranje uz akcijsku fiksnu kamatu u kunama od 4,99 % do 59 mjeseci.

 

 

Top