Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

NOVA KOMPAKTNA LIMUZINA CITROËN C4 CACTUS

CITROËN otkriva Novi C4 Cactus, svoju novu ponudu kompaktne limuzine. C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti, Novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, Novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje nenadmašna limuzina iznimne udobnosti koja će uzburkati tržište u prvom tromjesečju 2018.

Nakon što je 2016. lansiran C3, a 2017. izveden pohod na SUV tržište uz C3 Aircross i C5 Aircross, CITROËN zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje predstavljanjem svoje nove kompaktne limuzine: Novi C4 Cactus. Taj automobil donosi dašak svježine u segment limuzina spajajući karaktera C4 Cactus-a i udobnosti u skladu s odlikama C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta uz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivost, motore snage do 130 KS i upečatljiv stil.

 

Novi C4 Cactus moderan je i istaknutog dizajna te u unutrašnjosti nudi jedinstveno iskustvo u pogledu zadovoljstva. U tu je svrhu CITROËN crpio nadahnuće iz svojeg tehnološkog nasljeđa povezanog s hidrauličkim ovjesima. Tehnologija koja će biti pristupačna svima. Stoga Novi C4 Cactus u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i kao svjetsku premijeru sjedala Advanced Comfort, koja pružaju jedinstvenu udobnost sjedenja i vožnje.

 

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina.

 

LIMUZINA JEDINSTVENOG KARATKERA: ODVAŽAN DIZAJN
Novi C4 Cactus prirodno se ističe novim širokim i izražajnim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom. Svojom svježinom, uravnoteženošću i punim oblicima ruši ustaljena pravila segmenta kompaktnih limuzina, te nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu. Njegov dugi međuosovinski razmak od 2,60 m i kratki prevjesi jamče kompaktne dimenzije kako bi automobil ostao okretan i lako upravljiv, istodobno nudeći prostornost koja se očekuje u tom segmentu. Ističe vizualne elemente tipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga. Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacije uz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente čime se omogućuje klijentima da osmisle automobil po svojoj mjeri. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet istaknutih i dojmljivih mogućnosti unutarnjeg uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.

LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI: NOVA DIMENZIJA DOSTUPNA SVIMA

Novi C4 Cactus donosi novu dimenziju udobnosti u svijetu automobila. Uz sve elemente programa Citroën Advanced Comfort®, Novi C4 Cactus u Europi prvi put uvodi tehnološka ostvarenja kako bi osigurao suvremenu i sveobuhvatnu udobnost. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što kao europsku premijeru uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se prigušuju neravnine na kolniku tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu. Svjetsk apremijera su i nova sjedala Advanced Comfort u koja se putnici mogu udobno smjestiti, a u prvom je planu pravilan i udoban način sjedenja. Novi C4 Cactus donosi i sasvim novu generaciju zvučne izolacije i svakodnevne opreme. Putnici u njemu mogu putovati jednostavno i opušteno uz 12 sustava za pomoć u vožnji, i 3 tehnologije za povezivost. Njegovi snažni i učinkoviti motori uostalom pridonose ugodnom i bezbrižnom doživljaju za upravljačem Novog modela C4 Cactus.

OTKRIJTE NOVU LIMUZINU C4 CACTUS

Top