Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

NOVA KOMPAKTNA LIMUZINA CITROËN C4 CACTUS

CITROËN otkriva Novi C4 Cactus, svoju novu ponudu kompaktne limuzine. C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti, Novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, Novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje nenadmašna limuzina iznimne udobnosti koja će uzburkati tržište u prvom tromjesečju 2018.

Nakon što je 2016. lansiran C3, a 2017. izveden pohod na SUV tržište uz C3 Aircross i C5 Aircross, CITROËN zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje predstavljanjem svoje nove kompaktne limuzine: Novi C4 Cactus. Taj automobil donosi dašak svježine u segment limuzina spajajući karaktera C4 Cactus-a i udobnosti u skladu s odlikama C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta uz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivost, motore snage do 130 KS i upečatljiv stil.

 

Novi C4 Cactus moderan je i istaknutog dizajna te u unutrašnjosti nudi jedinstveno iskustvo u pogledu zadovoljstva. U tu je svrhu CITROËN crpio nadahnuće iz svojeg tehnološkog nasljeđa povezanog s hidrauličkim ovjesima. Tehnologija koja će biti pristupačna svima. Stoga Novi C4 Cactus u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i kao svjetsku premijeru sjedala Advanced Comfort, koja pružaju jedinstvenu udobnost sjedenja i vožnje.

 

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina.

 

LIMUZINA JEDINSTVENOG KARATKERA: ODVAŽAN DIZAJN
Novi C4 Cactus prirodno se ističe novim širokim i izražajnim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom. Svojom svježinom, uravnoteženošću i punim oblicima ruši ustaljena pravila segmenta kompaktnih limuzina, te nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu. Njegov dugi međuosovinski razmak od 2,60 m i kratki prevjesi jamče kompaktne dimenzije kako bi automobil ostao okretan i lako upravljiv, istodobno nudeći prostornost koja se očekuje u tom segmentu. Ističe vizualne elemente tipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga. Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacije uz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente čime se omogućuje klijentima da osmisle automobil po svojoj mjeri. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet istaknutih i dojmljivih mogućnosti unutarnjeg uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.

LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI: NOVA DIMENZIJA DOSTUPNA SVIMA

Novi C4 Cactus donosi novu dimenziju udobnosti u svijetu automobila. Uz sve elemente programa Citroën Advanced Comfort®, Novi C4 Cactus u Europi prvi put uvodi tehnološka ostvarenja kako bi osigurao suvremenu i sveobuhvatnu udobnost. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što kao europsku premijeru uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se prigušuju neravnine na kolniku tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu. Svjetsk apremijera su i nova sjedala Advanced Comfort u koja se putnici mogu udobno smjestiti, a u prvom je planu pravilan i udoban način sjedenja. Novi C4 Cactus donosi i sasvim novu generaciju zvučne izolacije i svakodnevne opreme. Putnici u njemu mogu putovati jednostavno i opušteno uz 12 sustava za pomoć u vožnji, i 3 tehnologije za povezivost. Njegovi snažni i učinkoviti motori uostalom pridonose ugodnom i bezbrižnom doživljaju za upravljačem Novog modela C4 Cactus.

OTKRIJTE NOVU LIMUZINU C4 CACTUS

Top