Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
a.jpg

NOVI CITROËN C3 ZVIJEZDA BOŽIĆNE BAJKE NA TRGU BANA JELAČIĆA U ZAGREBU

Novi Citroën C3, automobil koji unosi svježinu u svijet automobila, premijerno je predstavljen u sklopu Božićne bajke na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Novi Citroën C3 ruši stereotipe, a CITROËN je odlučio na originalan način predstaviti dolazak svog najprodavanijeg modela na hrvatsko tržište.

Novi Citroën C3 smješten je u snježnu kuglu, sinonim blagdanskog ugođaja, koja je istaknula njegov suvremen dizajn. Novi Citroën C3 donosi svježinu i optimizam u Božićnu bajku na Trgu bana Jelačića gdje će boraviti do 1. siječnja 2017. Brojne posjetitelje zavest će odvažnim dizajnom i mogućnostima personalizacija, a na hrvatsko tržište lansira se 12. prosinca 2016.

OTKRIJTE...

Top