Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

NOVI DS 3 I DS 3 CABRIO LANSIRANI U HRVATSKOJ

Novi DS 3 je jedinstveno ostvarenje zbog svojih višestrukih mogućnosti personalizacije (krov, karoserija, kućišta osvrtnih zrcala, naplatci, ukrasna letvica na armaturnoj ploči, gornji dio ručice mjenjača i presvlake), što i namjerava ostati zahvaljujući 78 mogućih kombinacija boja karoserije i krova. Kako bi zadržao lakoću u gradu i izvan njega, novi DS 3 opremljen je mjenjačem najnovije generacije EAT6 sparenim s trocilindarskim benzinskim motorom PureTech 110 S&S.

Gradski automobil na prvi pogled, Novi DS 3 i DS 3 Cabrio,  jednako je spretan u gradu kao i na otvorenoj cesti zahvaljujući dimenzijama zbog kojih je iznimno okretan te ponajprije zahvaljujući performansama prvoklasnih motora. Novi DS 3 dostupan je s tri benzinska (PureTech 82, PureTech 110 S&S i THP 165 S&S) i tri dizelska (BlueHDi 75, BlueHDi 100 S&S) motora i početnom cijenom od 118.664 kn. Novi DS 3 Cabrio u ponudi je s tri benzinska PureTech 82, PureTech 110 S&S i THP 165 S&S i dizelskim BlueHDi 100 S&S motorom i cijenom već od 137.

Lijep i odvažan, Novi DS 3 ponovno ruši ustaljena pravila i donosi dašak svježine u svijet francuskog luksuza. Bilo da je riječ o limuzini ili kabrioletu, ključne riječi modela DS 3 jesu zavodljivost i dinamičnost. Nakon premijernog predstavljanja na Zagreb Auto Showu, novi DS 3 i DS 3 Cabrio službeno se lansiraju od 15. travnja na hrvatsko tržište.

Top