Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

DS NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016

Marka DS, koja je osnovana sredinom 2014. godine, prvi puta službeno izlaže na Zagreb Auto Showu. Nadahnuta najboljim francuskim znanjem i umijećem, marka DS oslanja se na bogato nasljeđe modela DS iz 1955. i nastavlja s vrijednostima inovacije, izvrsnosti i avangarde po kojima je DS bio poznat. Tako današnji modeli DS spajaju prepoznatljiv dizajn, korisnu tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Na štandu će biti izloženi Novi DS 3, DS 4 Crossback i DS 5, prepoznatljivi po novoj prednjoj maski DS WINGS, koja snažnije odiše statusom i karakterom te ponosno nose logotip DS. Svi kupci novog DS 3 i DS 3 Cabrio, DS 4 i DS 4 Crossback i DS 5, u periodu od 1. do 10. travnja, na poklon dobivaju ugovor o održavanju FreeDriveBase u period od 4 godine ili 80.000 km.

U središtu pozornosti bit će Novi DS 3, koji ponovno ruši ustaljena pravila i donosi dašak svježine u svijet francuskog luksuza. Novi DS 3 postao je prava ikona zahvaljujući snažnoj osobnosti, jedinstvenom stilu, užitku u vožnji i suvremenoj opremi. Od sada je Novi DS 3 još su atraktivniji, a njegov dizajn donosi novosti (novi prednji kraj, nove mogućnosti personalizacije) i još više funkcija (internetske usluge, sustav pomoći u vožnji). Kako bi zadržao lakoću u gradu i izvan njega, ovaj svestrani gradski automobil opremljen je mjenjačem najnovije generacije EAT6 sparenim s trocilindarskim benzinskim motorom PureTech 110 S&S. Novi  DS 3 službeno se lansira na hrvatsko tržište od 5. travnja 2016. godine.

 

 

DS 5 je automobil koji privlači pozornost avangardnim stilom, profinjenošću i brojnim detaljima. Njegova dinamična vozna svojstva dostojna su automobila koji nosi znak DS, a prvoklasna tehnologija u službi je dizajna i performansi. Opremljen je najnovijim motorima grupe PSA: od benzinskih do dizelskih, svi motori u ponudi snažni su  i ekološki prihvatljivi. Motor Hybrid 4x4 ima samo 90 g/km emisiju CO2 i troši 3,5 l na 100 km. Te performanse, novi DS 5 smještaju uz bok najboljima u segmentu vrhunskih automobila.

DS 4 i DS 4 Crossback, jedan model, dvije različite izvedbe. Jedinstven stil koji se temelji na snažnim,prepoznatljivim elementima, jedinstvenim za marku DS. Još više profinjenosti do najsitnijih detalja kako bi naši kupci mogli izraziti svoju osobnost na nove načine. Novi DS 4 je dinamična i elegantna kompaktna limuzina stvorena za kupce koji su u potrazi za doživljajima i užitkom u vožnji. Nova jedinstvena izvedba DS 4 Crossback je pustolovnog i profinjenog izgleda s povišenim podvozjem. Ona će privući istraživače, kupce koji traže užitak u vožnji u gradu, ali i izvan njega.

Top