Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori

2017, GODINA VELIKOG POVRATKA!

Relijem Monte Carlo započinje prva utrka u novoj sezoni svjetskog prvenstva u reliju 2017. koja obilježava veliki povratak momčadi Citroën Racing. Konstruiran u skladu s novim FIA-inim pravilnikom, koji će rezultirati novom generacijom spektakularnih WRC automobila, C3 WRC obilježava povratak marke CITROËN kao tvorničke momčadi u natjecanje u kojem drži rekord od 96 pobjeda i osam naslova svjetskoga prvaka. 2017. počinje velikim izazovom za cijelu momčad Citroën Racing: podići ševrone na najvišu razinu svjetskog prvenstva u reliju za upravljačem C3 WRC!
background2.JPG

SEZONA 2017 JE OTVORENA!

.242341.70.jpg

-

" POBJEDE U 2017. ZA CILJATI TITULE U 2018. "


« Stigli smo na kraju ciklusa od tri godine u WTCC-u, kada je Marka bila priprema za lansiranje strateškog proizvoda: Novi C3. U isto vrijeme, FIA je uspostavila novi pravilnik za svjetsko prvenstvo u reliju. Pošto se C3 savršeno uklapa u novi pravilnik, sve nam se uglavnom poklopilo. Ove nove okolnosti omogućit će marki CITROËN da se u potpunosti posveti sportskom automobilizmu. »

                                                               Yves Matton, Direktor CITROËN Racing

Top