Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Saznajte više

Budite prvi informirani!


Upišite Vaše podatke i primite sve informacije o ovom budućem modelu CITROËN

Zatvori

.

POGLEDAJTE VIDEO

Novi duh u svijetu kompaktnih limuzina! U skladu s vremenom, novi Citroën C3 se odlikuje modernim i optimističnim stilom, naglašen detaljima u boji i grafičkim elementima poput Airbump®. Njegova vrlo izražajna i jedinstvena silueta čini ga prepoznatljivog na prvi pogled.

Od svog nastanka sve do prvog susreta sa publikom na Salonu Automobila u Parizu, pratite uzbudljive avanture novog Citroëna C3 na njegovoj Facebook stranici. S vama će dijeliti slike i video o događajima svakodnevnog života koje će snimati svojom ConnectedCAM Citroën™!

 

SNIMITE VAŠA ISKUSTVA O VOŽNJI

Prekrasni pogled, neobični prizori, šetnje po gradu: Novi Citroën C3 snima film o vašim iskustvima u vožnji sa ConnectedCAM Citroën™. Taj sustav s integriranom kamerom u unutarnjem retrovizoru snima sve što vidite ispred vozila.
Ta je kamera svjedok vaših svakodnevnih iskustava u vožnji:
- jednostavnim klikom možete snimiti i dijeliti sliku na društvenim mrežama.
- snima se sve što se događa ispred vozila. Taj sustav može biti koristan u slučaju nezgode.

 

BROJNE KOMBINACIJE BOJA

Novi CITROEN C3 nudi široku paletu boja od kojih će te morati odabrati jednu: Almond Green, Bijela Banquise, Cobalt Blue, Siva Shark, Siva Aluminium, Crvena Rubi, Crna Perla Nera, Orange Power ili Sable...

Kombinirajte 9 suptilnih i snažnih boja karoserije sa 3 boje krova (Crna Onyx, Crvena Aden i Bijela Opale). Do 36 mogućih kombinacija.

Onda, koji ćete C3 izabrati?
597x507_perso_blur.jpg

PERSONALIZIRAJTE C3 PO VAŠOJ ŽELJI!

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Brojne mogućnosti za personalizaciju Vašeg C3. Dvobojna ili jednobojna karoserija? Sa ili bez Airbump®? Pojednostavljena unutrašnjost ili šarena? Odaberite jednu od brojnih kombinacija!

UNUTRAŠNJOST METROPOLITAN GREY

tranche-6_1.228046.74.jpg

.

Ova unutrašnjost svjetlih boja u vratima i na armaturnoj ploči, izražava na jednostavan način ugodnost i pojačava svjetlost u vozilu.

UNUTRAŠNJOST URBAN RED

tranche-6_2.228047.74.jpg

.

Energija i vitalnost zrače iz ove unutrašnjosti koja izrazito diše urbanim duhom sa šarenim detaljima na sjedištima sjedala i armaturnoj ploči.

UNUTRAŠNJOST HYPE COLORADO

tranche-4.228045.74.jpg

.

Radi se o trendi unutrašnjost koja kombinira elegantnu tkaninu sa Tep tkaninom.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Novi CITROËN C3 ima prepoznatljive vozne osobine, poput ostalih CITROËN modela, i maksimalno optimiziranu apsorpciju neravnina ceste. Uz vozne osobine, novi CITROËN C3 se ističe po ugodnom osjećaju u vozilu zahvaljujući iznimno udobnim sjedalima, ostakljenom panoramskom krovom i velikodušnom prostoru u kabini (sa brojnim pretincima).
Tranche-7.jpg

OSTAKLJENI PANORAMSKI KROV

747x322_Toit_vitré_Panoramique_blur.jpg

Zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovu, putnici u novom Citroën C3 uživaju u izvanrednoj svjetlosti u cijeloj kabini, što pridonosi osjećaju prostora i otvorenosti prema vanjskom svijetu.
U svakom trenutku, putnici imaju mogućnost smanjiti intenzitet osvjetljenja koristeći sjenilo.

UDOBNOST U VOZILU

747x322_confort_habitable_blur.jpg

U vozilu, sjedala su iznimno udobna... Imate osjećaj kao da sjedite u vlastitom boravku! Vodoravno postavljena armaturna ploča daje kabini dojam prostora i širine.

Unutarnji stil je pronašao inspiraciju izvan svijeta automobila što se osobito ističe integracijom remena u naslone za ruke i tkanine na armaturnoj ploči.

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI: SVE ZA VAŠU SIGURNOST

POMOĆ PRI KRETANJU NA KOSINI

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Pomoć pri kretanju na kosini je sustav koji sprečava neželjeno pomicanje vozila na kosini kad vozač otpusti papučicu kočnice. Sustav djeluje na nagibima veća od 3% tako da koči vozilo dvije sekunde.

AKTIVNI SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

Sustav za nadzor mrtvog kuta žaruljicom u retrovizorima ukazuje na prisutnost vozila u mrtvom kutu.
Taj sustav, koji radi na istom principu kao senzori za vožnju unatrag, važan je dio sigurnosne opreme, osobito npr. na gradskim autocestama.

POVEZANA NAVIGACIJA

747x322_Navigation_Connectée_Citroen_C3_blur.jpg

Navigacijski sustav koji vam omogućava izbjegavanje gužve na cesti te nudi poboljšani način navođenja zahvaljujući novim prikazom karte na ekranu. Glavni gradovi Europe su prikazani u « FULL 3D » načinu što znači da većina zgrada i spomenika se prikazuju u 3D.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

Kamera za vožnju unatrag na glavnom ekranu u vozilu pruža pregled svega što se nalazi iza vozila kad se uključi prijenos za vožnju unatrag.
Sliku upotpunjuju crte u boji koji obilježavaju smjer vozila i udaljenost do eventualne prepreke. To je pravo prošireno vidno polje koje olakšava sva vaša manevriranja!

MOTORI: DIZELSKI BlueHDi & BENZINSKI PureTech

Novi Citroën C3 nudi gamu benzinskih i dizelskih motora koji savršeno spajaju užitak u vožnji i očuvanje okoliša.

Zahvaljujući BlueHDi tehnologiji, ispušni sustav koji spaja pročistač krutih čestica i SCR tehnologiju u skladu sa normom euro 6, CITROËN odgovara na učinkoviti i trajni način na pitanja o ispušnim plinovima dizel motora. Vrhunska tehnologija, svima dostupna, za sve upotrebe i koja pruža veliki užitak u vožnji!

Top