Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

CITROËN otkriva Novi C4 Cactus, svoju novu ponudu kompaktne limuzine. C4 Cactus donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću.
Opremljena progresivnim hidrauličnim graničnicima™ i sjedalima Advanced Comfort, Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje nenadmašna limuzina iznimne udobnosti koja će uzburkati tržište u prvom tromjesečju 2018.

OTKRIJTE NOVI C4 CACTUS U VIDEU

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

VANJSKI STIL

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina. Nudi kompaktnu i pročišćenu siluetu, ističe vizualne elemente tipične za CITROËN koji naglašavaju njegovu fluidnu karoseriju, kao što su elementi Airbump® na donjem dijelu vrata, neprekidna staklena površina i lebdeći krov, prednji kraj na dvije razine ili pak širok svjetlosni potpis s LED svjetlima i 3D efektom straga.

Novi C4 Cactus Nudi 31 kombinaciju vanjske personalizacije uz devet boja karoserije i četiri paketa Color koji obuhvaćaju profinjene obojene elemente.


*ovisno o izvedbi

Jedinstveni karakter, odvažan stil

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Novi C4 Cactus odlikuje se novim proširenim prednjim krajem s novim dnevnim LED svjetlima koja se nastavljaju na chevrone i protežu se cijelom širinom vozila, stanjenim svjetlima naglašenima crnim sjajnim umecima, te odbojnikom u boji karoserije s bočnim ventilacijskim otvorima za veću dinamičnost.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Straga su jednostavna i pročišćena vrata prtljažnika u boji karoserije istaknuta novim stražnjim LED svjetlima s 3D efektom, koja su stanjena i pomno oblikovana, te proširuju automobil i daju mu suvremen izgled.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

SUVREMENA I POTPUNA UDOBNOST

Nova Limuzina Citroën C4 Cactus važna je etapa u programu Citroën Advanced Comfort® jer prvi put u Europi uvodi ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) te sjedala Advanced Comfort® kao svjetsku premijeru. Na taj način, Novi C4 Cactus nudi nenadmašenu udobnost u vožnji, tipično za modele marke Citroën.
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Métropolitan Grey

SJEDALA ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Urban Red

Za još više udobnosti Novi C4 Cactus na svim sjedalima ima novu i inovativnu pjenu visoke gustoće za još udobnije sjedenje. Nova pjena visoke gustoće omogućava i optimalnu udobnost.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Ta nova pjena također sprječava ulijeganje nakon višesatne vožnje, ali i starenje sjedala nakon nekoliko godina upotrebe.

 

Ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima™

Vjeran svojim DNA-om, Citroën neprestano inovira kako bi poboljšao udobnost u vozilu. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što kao europsku premijeru uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se prigušuju neravnine na kolniku tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu, istovremenoi osiguravajući stabilnost i dinamičnost.
Njegovo je funkcioniranje jednostavno. Dok se klasični ovjesi sastoje od amortizera, opruge i mehaničkog graničnika, ovjesi s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) sa svake strane imaju dodatna dva hidraulična graničnika: jedan za kompresiju, a drugi za povratni hod.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Couple au volant

TEHNOLOGIJE

ZA MIRAN DOŽIVLJAJ CESTE

Novi C4 Cactus raspolaže najboljom opremom u pogledu sustava za pomoć u vožnji, za sigurnost i zaštitu u svakodnevnom životu, kako bi se olakšala vožnja, smanjila mogućnost nedostatka pozornosti ili običnog trenutka nepažnje za upravljačem, te kako bi se spriječila opasnost od nesreće.

Nova C4 Cactus svojim putnicima nudi intuitivne i tehnološki napredne sustave kako bi im omogućio spajanje njihova digitalnog svijeta i njihovog automobila, te kako bi tako ostali umreženi, kako bi mogli biti u kontaktu s drugima, istraživati i opuštati se zahvaljujući tehnologiji Citroën Connect Nav, funkciji Mirror Screen uz Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink® i Citroën Connect Box.
Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORI

Eko-učinkovitost i uživanje u vožnji

Odziv, ubrzanja iz mjesta i u vožnji te užitak u vožnji naglašeni su zahvaljujući spoju lagane i učinkovite platforme, i motora najnovije generacije s vrhunskim tehnološkim rješenjima. Benzinski PureTech motori najnovije generacije, osvojaći nagrade motori godine (Engine of the Year) i dizelski BlueHDi motori odgovaraju Euro 6 normi (smanjenje emisije štetnih plinova i potrošnje).

Automatski EAT6 mjenjač u kombinaciji s PureTech 110 S&S motorom, nudi brzu fluidnost prilikom promjene stupnja prijenosa te visoku razinu korištenja. Novi Citroën C4 Cactus je također dostupan s PureTech 130 S&S BVM6 motorom.
Top