Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
Zatvori
Zatvori
Zatvori

Citroën C-ZERO

100% električno vozilo

Ovaj gradski automobil osmišljen je da olakša vožnju u gradu: malim dimenzijama, brzim punjenjem i dometom vozila dovoljnim za  potrebe svakodnevne vožnje, i to u tišini uz koju ćete zaboraviti na gradsku buku. Pravi primjer tehnologije i kreativnosti koji već danas daje odgovor na važna pitanja budućnosti!

abc

Prednosti:

  • 100% električna tehnologija
  • Nula goriva za domet od 150 km
  • Nula emisija CO2 u vožnji
  • Nula buke u vožnji
  • Znatno smanjen trošak uporabe (< od 1,5 € na 100 km)
  • Četiri prava sjedala koja nude pravu prostranost
  • Kompaktnost i upravljivost za lakšu vožnju u gradu

Tehnologija Full Electric

Zaboravite na benzinske postaje! Citroën C-ZERO pokreće električni motor koji razvija snagu od 49 kW (ili 67 KS) i koji napaja litij-ionski akumulator kapaciteta 14,5 kWh.
Akumulator osigurava energiju potrebnu za napajanje motora, klima uređaja i sustava grijanja.
Najveća brzina od 130 km/h i domet vozila od oko 150 km i više su nego dovoljni za svakodnevna putovanja.
Zahvaljujući njegovoj okretnosti i upravljivosti, svaka gradska vožnja je jednostavna. Riječ je o posve novom užitku vožnje.

Zapanjujuća jednostavnost

  • Za kretanje: kad okrenete kontaktni ključ ne čuje se nikakva buka motora, već samo zvučni signal koji vas obavještava da je vozilo spremno za kretanje.
  • Za vožnju: papučica gasa i papučica kočnice.
  • Za autonomiju: pokazivač u vozilu stalno vam pruža podatke o potrošnji ili generiranju energije, omogućujući vam tako da prilagodite svoju vožnju i optimizirate punjenje akumulatora.

Različiti načini punjenja

Na kućnoj utičnici

Citroen C-ZERO - Na kućnoj utičnici

Spojen na uobičajenu kućnu utičnicu od 220 volti uz kabel koji se isporučuje uz vozilo, vaš Citroën C-ZERO puni se od 6 do 11 sati (ovisno o jakosti struje)

Na posebnoj stanici za punjenje

Citroen C-ZERO - Na posebnoj stanici za punjenje

Vrijeme punjenja smanjeno je na 30 min (80% akumulatora)  ako koristite posebnu stanicu koja daje jednofaznu struju jakosti 125 ampera.

Kinetičkom energijom

Citroen C-ZERO - Kinetičkom energijom

U fazi usporavanja, motor vašeg Citroën C-ZERO funkcionira kao generator i pretvara kinetičku energiju vozila u električnu energiju za ponovno punjenje akumulatora.

Drugačiji automobil

Vanjski izgled

Citroën C-ZERO - Vanjski izgled

Kad se Citroën C-ZERO pojavi, ne pokazuje se samo 100% električni auto, već gradski automobil odvažnog dizajna.
Pročišćenog dizajna s fluidnim i zaobljenim linijama, blago zaobljenom linijom krova te velikim staklenim površinama, Citroën C-ZERO odlikuje se kompaktnim i vidno različitim stilom.

Kabina

Citroën C-ZERO - Kabina

Armaturna ploča pročišćenih linija uključuje komande audiosustava i klima uređaja. Svi su elementi raspoređeni na funkcionalan i intuitivan način.
Kad sjednete u automobil, otkrit ćete kako električni motor oslobađa mnogo prostora za sve putnike. Unatoč malim dimenzijama, Citroën C-ZERO pravi je automobil s četiri sjedala koji nudi praktičan prtljažnik od 166 litara.
C-Zero
Od 230.000 kn s PDVom
abc
Top