Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite testirati određeni model?

Popunite obrazac i izaberite vozilo koje želite testirati. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje odaberete.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Želite primiti katalog?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti katalog. 

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori

Citroën C4 Picasso

Technospace

Citroën C4 Picasso je monovolumen koji objedinjuje kompaktnost i prostranost. Povrh toga što ima suvremenu i inovativnu arhitekturu te energičan vanjski stil, sve se to vidi i u njegovoj moderno uređenoj unutrašnjosti u kojoj će putnici uživati.
Njegova oprema i intuitivno vozačko sučelje osjetljivo na dodir još su jedan dokaz slogan Marke: Créative Technologie.

c4 picasso

Prednosti:

 • Energičan i kompaktan vanjski dizajn
 • Spektakularan svjetlosni potpis
 • Učinkovita konstrukcija: nova platforma EMP2
 • Kabina moderno obrađena, pročišćenih linija i s mnogo svjetlosti
 • Vrhunska ekskluzivnost: paket Lounge
 • Panoramski 12" HD ekran i 7" tablet osjetljiv na dodir
 • Tehnološke inovacije za ugodnu vožnju

Dizajn koji obilježava dolazak novog doba

Citroën C4 Picasso nudi vam novo doba! Izražajnost njegova prednjeg dijela, spektakularan prednji i stražnji svjetlosni potpis s 3D LED svjetlima, dinamična silueta napetih linija s izbočenim odižućim stražnjim vratima koja izgledaju kao da ga obujmljuju, obećaju vam putovanje u drugu dimenziju.

Svjetlosni potpis sprijeda

Citroën C4 Picasso − Svjetlosni potpis sprijeda

Snažnu osobnost Citroën C4 Picasso poglavito duguje posve novom svjetlosnom potpisu. Svjetla su mu izdužena i istaknuta dnevnim LED svjetlima koja se otmjeno uklapaju u produžetak prednje maske i automobilu istodobno nude izražajan, suvremen i tehnološki napredan izgled.

3D LED svjetla

Citroën C4 Picasso − 3D LED svjetla

Nakon eksperimenta s najnovijim konceptnim vozilima Marke, C4 Picasso ukrasio se stražnjim 3D LED svjetlima koja se doimaju dubokima i futurističkima, zbog kojih je vozilo trenutačno prepoznatljiv u suvremenom automobilskom svijetu.

Kromirani umeci

Citroën C4 Picasso − Kromirani umeci

Uloga kromiranih ukrasa na modelu Citroën C4 Picasso je istaknuti njegov ionako dojmljiv stil nudeći mu pritom i dašak dodatne elegancije. Bočni kromirani potpis u obliku slova "C", primjerice, ističe prostranost u kojoj uživaju vozač i putnici.

Naplatci

Citroën C4 Picasso − Naplatci

Citroën C4 Picasso nudi bogati izbor naplataka od lake legure od 16'' do 18" posve novog dizajna koji će dodatno istaknuti prirodnu otmjenost i dinamičnost siluete vašeg automobila.

Moderno uređena unutrašnjost

Zahvaljujući staklenom panoramskom krovu i panoramskom vjetrobranu, preglednost i osjećaj slobode u vozilu na najvišoj su razini.
Asimetrična ergonomska armaturna ploča čistih linija modela Citroën C4 Picasso dodatno pojačava taj dojam prostranosti, svjetlosti i ugodne unutrašnjosti.
Paket opreme Lounge vam, pak, obećaje nenadmašnu udobnost za putovanje u prvom razredu!

Automobil za život

Citroën C4 Picasso − Automobil za život

Citroën C4 Picasso uvodi novu modularnu platformu "EMP2". Povrh uštede na masi vozila (140 kg manje), njezina najveća prednost za svakidašnjicu u tome je što osigurava vanjsku kompaktnost vozila, poboljšavajući mu pritom unutarnju prostranost i modularnost.
Svaki će putnik uživati u prostoru u kabini, prtljažniku i brojnim pretincima.

Zahvaljujući novoj modularnoj plaformi "EMP2", vanjska kompaktnost modela Citroën C4 Picasso ne narušava njegovu unutarnju prostranost. Naime, zbog povećanog međuosovinskog razmaka, svi putnici uživaju u rekordno velikom prostoru, osobito prostoru za koljena.

Citroën C4 Picasso postavlja standarde modularnosti.
Dokaz tomu su tri odvojena klizna stražnja sjedala jednake širine s prilagodljivim nagibom radi udobnije vožnje straga. Također se jednim pokretom ruke posve sklapaju u savršeno ravan pod.
Suvozačevo sjedalo preklapa se u stolić, pa u automobil možete utovariti predmet duljine do 2,5 m.

Citroën C4 Picasso vam na raspolaganje stavlja brojne domišljate pretince kao što su:

 • središnja konzola između vozača i suvozača u kojoj se nalazi veliki pretinac zaštićen kliznim poklopcem, dva držača za čaše i pepeljara. Ta se konzola vrlo lako može pomicati i izvaditi iz automobila u izvedbama s ručno upravljanim mjenjačem ETG6
 • pretinci ispod prednjih sjedala,
 • pretinci u vratima,
 • mrežice na sjedalima,
 • stolići na stražnjoj strani naslona prednjih sjedala s LED svjetlima,
 • pretinci u podu u drugom redu sjedala.

Rekordnim obujmom od 537 litara (do 630 litara kad su stražnja sjedala pomaknuta posve naprijed), Citroën C4 Picasso nudi najveći prtljažnik u klasi.
Može imati i dodatni pretinac za spremanje stvari ispod podnice kao i prenosivu svjetiljku koja olakšava svakidašnju uporabu.
Motorni poklopac prtljažnika kao da obujmljuje prtljažnik i ima vrlo velik otvor, što olakšava utovar.

SUSTAV PARK ASSIST POMAŽE VAM PARKIRATI

Aktivirajte sustav Park Assist, zadržite miš i bočno se parkirajte.

Oprema 100 % Créative Technologie

Citroën C4 Picasso je u duhu slogana Marke, Créative Technologie. Kako biste se osjećali ugodno, udobno i sigurno, osmišljeni su sustavi koji će vam olakšati putovanja i učiniti ih ugodnijima, pa možete biti posve opušteni.

Za otkrivanje pojedinosti o različitim tehnološkim rješenjima, kliknite na donje slike!

Citroën C4 Picasso − Tablet osjetljiv na dodir

7" ekran osjetljiv na dodir

100 % digitalan, 100 % osjetljiv na dodir i 100 % intuitivan, 7" tablet osjetljiv na dodir, sa sedam tipki za izravan pristup funkcijama, omogućava vam upravljanje svim funkcijama modela Citroën C4 Picasso!

Citroën C4 Picasso − Panoramski ekran

Panoramski 12" HD ekran

Panoramski 12" HD ekran u boji možete personalizirati, a na njemu se posebno ističu podaci o vožnji, poput: - podaci o navigaciji, - obavijesti sustava za pomoć u vožnji, - a kao podlogu ekrana možete staviti i neku osobnu sliku.

Citroën C4 Picasso − Kamera za vožnju unatrag

Kamera za vožnju unatrag

Citroën C4 Picasso ima kameru za vožnju unatrag koja u trenutku kad uključite prijenos za vožnju unatrag na panoramskom 12" HD ekranu prikazuje sve što se nalazi iza vašeg vozila. To je doista prošireno vidno polje straga koje vam olakšava parkiranje!

Citroën C4 Picasso − Park Assist

Park Assist

Sustav Park Assist pomaže vam dok tražite slobodno parkirno mjesto, a kad ga otkrije, automatski parkira automobil, bilo uzdužno, bilo okomito. Vama preostaje samo upravljanje papučicom gasa i kočnice.

Citroën C4 Picasso - Multimedija i povezanost

Multimedija i povezivost

HI-FI sustav JBL® čini osam zvučnika i sustav za spacijalizaciju zvuka "Arkamis" radi vrhunskog užitka slušanja. Ploča s priključcima “Plug in Desk” sadrži: - jack utičnicu - USB utičnicu - utičnicu 12 V - utičnicu 230 V.

Citroën C4 Picasso − Citroën eTouch

Citroën eTouch

Citroën eTouch, sigurna i besplatna usluga, dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, radi preko umetnute SIM kartice, a podrazumijeva: - pozive u pomoć i poziv za pomoć na cesti - virtualnu servisnu knjižicu - uslugu Eco driving.

Citroën C4 Picasso − AFIL

AFIL video

Zahvaljujući kameri i tehnologiji prepoznavanja linija utemeljnoj na digitalnim slikama, sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) označava svaki prelazak preko linije vibracijom vozačeva sigurnosnog pojasa.

Citroën C4 Picasso − Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine otkriva i upozorava o usporavanju vozila ispred vas i zadržava udaljenost od njega stalnom djelujući na gas i kočnicu motora u rasponu brzine oko 30 km/h.

Citroën C4 Picasso − Aktivni sigurnosni pojasovi

Aktivni sigurnosni pojasevi

Aktivni sigurnosni pojasevi za vozača i suvozača imaju motore koji automatski zatežu pojas u slučaju opasnosti i nude maksimalnu zaštitu.

Citroën C4 Picasso − Sustav Vision 360

Vision 360°

Tehnologija “Vision 360°” koristi četiri kamere zahvaljujući kojima imate pogled iz ptičje perspektive na panoramskom 12" HD ekranu, što znači da povrh uobičajenog vidnog polja imate pogled od 360° oko vašeg vozila.

Svijest o zaštiti okoliša

Svesti onečišćenje okoliša na najmanju moguću mjeru za Citroën C4 Picasso sastavni je dio njegovih tehničkih specifikacija. Uz štedljive motore, tu su i drugi elementi koji imaju važnu ulogu:

 • platforma EMP2 i uporaba lakših materijala zbog kojih je masa vozila smanjena za 140 kg,
 • napredna aerodinamika koja jamči optimalno svladavanje otpora zraka,
 • pročistač krutih čestica (FAP) u dizelskim motorima zadržava neizgorene čestice iz ispušnih plinova i osigurava njihovo izgaranje.

BlueHDi − Najbolji u klasi

Citroën C4 Picasso − BlueHDi − Najbolji u klasi

Zahvaljujući motoru BlueHDi 150 Euro 6, Citroën C4 Picasso prvi je monovolumen u klasi koji je ograničio emisiju CO2 na 110 g/km uz snagu od 150 KS!
Ta najsuvremenija tehnologija omogućuje:

 • filtriranje do 99,9 % čestica iz dizela,
 • uklanjanje do 90 % čestica NOx (dušikovih oksida).

Mikrohibridna tehnologija e-HDi

Citroën C4 Picasso − Mikrohibrid e-HDi

Citroën C4 Picasso nudi mikrohibridnu tehnologiju e-HDi na svim dizelskim motorima sa sustavom Stop&Start druge generacije.

Mikrohibridna tehnologija e-HDi pretvara kinetičku energiju nastalu pri usporavanju u električnu energiju, smanjujući tako potrošnju goriva i emisiju CO2 (do 15 % u gradu).
Citroën C4 Picasso
Od s PDVom
citroen-C4-picasso
Top