Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima
Želite testirati određeni model?

Popunite obrazac i izaberite vozilo koje želite testirati. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje odaberete.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Želite primiti katalog?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti katalog. 

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori
Želite primiti ponudu?

Popunite obrazac i izaberite vozilo za koje želite primiti ponudu. Vaš zahtjev bit će poslan prodajnom mjestu koje ste odabrali.

Jeste li privatni kupac ili tvrtka?
Zatvori

Grand C4 Picasso

Technospace

Citroën Grand C4 Picasso nudi novu ravnotežu fluidnih linija karoserije i unutarnjeg prostora. Dok njegove dimenzije postavljaju nove standarde zahvaljujući modularnoj platformi EMP2 i prostranosti koju ona nudi, Citroën Grand C4 Picasso ujedno je i na najvišoj razini glede opreme, ergonomije i zaštite okoliša.

Grand c4 picasso

Prednosti:

 • Nova ravnoteža između prostora i fluidnih vanjskih linija
 • Spektakularan svjetlosni potpis
 • Učinkovita konstrukcija: nova platforma EMP2
 • Kabina moderno obrađena, pročišćenih linija i s mnogo svjetlosti
 • Vrhunska ekskluzivnost: paket Lounge
 • Panoramski 12" HD ekran i 7" tablet osjetljiv na dodir
 • Tehnološke inovacije za ugodnu vožnju

Dizajn fluidnih linija za velik unutarnji prostor

Silueta modela Citroën Grand C4 Picasso ponajprije je fluidan i otmjen, ali i neporecivo prepoznatljiv, izražajan i jedinstven. Naime, posve nov prednji kraj i robustan stražnji dio na kojem velika motorna odižuća vrata izgledaju kao da ga obujmljuju ili, pak, njegove uglađene linije kao da uistinu obilježavaju dolazak novog doba.

Svjetlosni potpis sprijeda

Citroën Grand C4 Picasso − Svjetlosni potpis sprijeda

Prednji dio modela Citroën Grand C4 Picasso fluidnih je linija u skladu s novim identitetom stila marke CITROËN. Najupečatljiviji element te nove osobnosti počiva u njegovu novom svjetlosnom potpisu. Dnevna LED svjetla ugrađena iznad svjetala ističu njegov izražajan i suvremen pogled.

LED svjetla s 3D efektom

Citroën Grand C4 Picasso − 3D LED svjetla

Po uzoru na najnovija konceptna vozila Marke, Citroën Grand C4 Picasso krase stražnja 3D LED svjetla. Istodobno su duboka i tehnološki napredna pa je automobil trenutačno prepoznatljiv u suvremenom automobilskom svijetu.

Krovni lukovi

Citroën Grand C4 Picasso − Krovni lukovi

Krovni lukovi protežu se od donjeg dijela vjetrobranskog stakla, stvarajući novi bočni potpis modela koji s velikim staklenim površinama ističe prostornost kabine. Kako bi sjedinio stil i praktičnost, središnji aluminijski dio tih lukova ujedno može biti i krovni nosač. 

Naplatci

Citroën Grand C4 Picasso − Naplatci

Kako bi dodatno istaknuo prirodnu otmjenost i dinamičnost siluete vašeg auta, Citroën Grand C4 Picasso nudi bogati izbor naplataka od lagane legure od 16'' do 18" posve novog dizajna kojim ćete personalizirati svoj automobil.

Moderno uređena unutrašnjost

Citroën Grand C4 Picasso osmišljen je do najmanje pojedinosti kako bi odgovorio na zahtjeve svakog putnika. Njegova unutrašnjost pročišćenih linija i oslobođena viškova moderno je dizajnirana:

 • panoramsko vjetrobransko staklo u seriji,
 • velik ostakljeni panoramski krov,
 • asimetrična armaturna ploča koja objedinjuje različite boje i materijale,
 • paket Lounge, 
 • dovodi zraka za sjedala u 3. redu.

Automobil za život

Citroën Grand C4 Picasso − Automobil za život

Citroën Grand C4 Picasso postavlja nove standarde kad je riječ o prostranosti i modularnosti. Njegova nova platforma zapravo je omogućila dodatno pomicanje stražnjih kotača prema natrag u odnosu na izvedbu s pet mjesta, pri čemu je zadržao istu duljinu kao i u prethodnoj generaciji, što posebice olakšava ulazak u vozilo i optimizira prostor za putnike i svu prtljagu.

S najvećim međuosovinskim razmakom u klasi (2,84 m) kao jednom od brojnih prednosti koje mu je donijela nova platforma EMP2, Citroën Grand C4 Picasso diči se velikim unutarnjim prostorom koji se ne vidi na njegovoj vanjskoj duljini. Taj konstrukcijski pothvat među ostalim stvara veliki prtljažnik obujma 645 litara, pri čemu svaki putnik ima sasvim dovoljno prostora, posebice u prostoru za koljena.

Citroën Grand C4 Picasso osmišljen je da odgovori na sve vaše potrebe za modularnošću:

 • Treba vam velik prtljažnik? Savršeno ravan pod dobit ćete jednostavnim sklapanjem sjedala u 2. i 3. redu u pod, a možete čak i suvozačevo sjedalo preklopiti u stolić pa u auto utovariti predmet dug do 2,5 m!
 • Ako, pak, morate povesti više putnika, dovoljno je pokretom ruke samo rasklopiti sjedala skrivena ispod podnice prtljažnika.

Citroën Grand C4 Picasso nudi brojne praktične i domišljate pretince, raspoređene po cijeloj kabini:

 • osvijetljeni pretinac u središnjem dijelu armaturne ploče s jack utičnicom, USB utičnicom i utičnicom 220 V, što je idealno za priključivanje smartphonea ili tableta.
 • središnja konzola koja se može izvaditi na izvedbama s ručno upravljanim mjenjačem 
 • pretinci ispod prednjih sjedala i u oblogama vrata
 • mrežice na sjedalima i stolići na stražnjoj strani naslona prednjih sjedala s LED rasvjetom,
 • pretinci u podu u drugom redu sjedala.

Citroën Grand C4 Picasso ima prtljažni prostor za 69 litara veći u odnosu na prethodnu generaciju, s prtljažnikom od 645 litara odnosno 700 litara kad je drugi red sjedala pomaknut naprijed. Ujedno je to najveći prtljažnik u klasi sa 1,17 m širine između unutarnjih blatobrana.
Motorni poklopac prtljažnika kao da obujmljuje prtljažnik i ima vrlo velik otvor, što olakšava utovar.

Oprema 100 % Créative Technologie

Citroën C4 Picasso je u duhu slogana Marke, Créative Technologie. Kako biste se osjećali ugodno, udobno i sigurno, osmišljeni su sustavi koji će vam olakšati putovanja i učiniti ih ugodnijima, pa možete biti posve opušteni.

Za otkrivanje različitih pojedinosti o tehnološkim dostignućima, kliknite na donje slike!

Citroën Grand C4 Picasso − Tablet osjetljiv na dodir

7" tablet osjetljiv na dodir

100 % digitalan, 100 % osjetljiv na dodir i 100 % intuitivan, 7" tablet osjetljiv na dodir, sa sedam tipki za izravan pristup funkcijama, omogućava vam upravljanje svim funkcijama modela Citroën Grand C4 Picasso!

Citroën Grand C4 Picasso − Panoramski ekran

Panoramski ekran HD 12"

Panoramski 12" HD ekran u boji možete personalizirati, a na njemu se posebno ističu podaci o vožnji, poput: - podaci o navigaciji - obavijesti sustava za pomoć u vožnji, - a kao podlogu zaslona možete staviti i neku osobnu sliku.

Citroën Grand C4 Picasso − Kamera za vožnju unatragl

Kamera za vožnju unatrag

Citroën Grand C4 Picasso ima kameru za vožnju unatrag koja, kad odaberete brzinu za vožnju unatrag, na panoramskom zaslonu visoke razlučivosti veličine 12'' prikazuje sve što se nalazi iza vašeg vozila. To je doista prošireno vidno polje straga koje va

Citroën Grand C4 Picasso − Park Assist

Citroën Grand C4 Picasso − Park Assist

Sustav Park Assist pomaže vam u traženju slobodnog parkirnog mjesta, a kad ga otkrije, automatski parkira automobil, bilo uzdužno, bilo okomito. Vama preostaje samo upravljanje papučicom gasa i kočnice.

Citroën Grand C4 Picasso − Multimedija i povezanost

HI-FI sustav JBL® sačinjava osam zvučnika i sustav za spacijalizaciju zvuka "Arkamis" radi vrhunskog užitka slušanja. Ploča s priključcima “Plug in Desk” sadrži: - jack utičnicu - USB utičnicu - utičnicu 12 V - utičnicu 230 V.

Citroën Grand C4 Picasso − Citroën eTouch

Citroën eTouch

Citroën eTouch, sigurna i besplatna usluga, dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, radi preko umetnute SIM kartice, a podrazumijeva: - pozive u pomoć i poziv za pomoć na cesti - virtualnu servisnu knjižicu - uslugu Eco driving.

Citroën Grand C4 Picasso − AFIL

AFIL video

Zahvaljujući kameri i tehnologiji prepoznavanja linija utemeljnoj na digitalnim slikama, sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) označava svaki prelazak preko linije vibracijom vozačeva sigurnosnog pojasa.

Citroën Grand C4 Picasso − Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine otkriva i upozorava o usporavanju vozila ispred vas i zadržava udaljenost od njega stalnom djelujući na gas i kočnicu motora u rasponu brzine oko 30 km/h.

Citroën Grand C4 Picasso − Aktivni sigurnosni pojasovi

Aktivni sigurnosti pojasevi

Aktivni sigurnosni pojasevi za vozača i suvozača imaju motore koji automatski zatežu pojas u slučaju opasnosti i nude maksimalnu zaštitu.

Citroën Grand C4 Picasso − Vision 360

Vision 360°

Tehnologija “Vision 360°” koristi četiri kamere zahvaljujući kojima imate pogled iz ptičje perspektive na panoramskom 12" HD ekranu, što znači da povrh uobičajenog vidnog polja imate pogled od 360° oko vašeg vozila.

Svijest o zaštiti okoliša

Svesti onečišćenje okoliša na najmanju moguću mjeru za Citroën C4 Picasso sastavni je dio njegovih tehničkih specifikacija. Uz štedljive motore, tu su i drugi elementi koji imaju važnu ulogu:

 • platforma EMP2 i uporaba lakših materijala zbog kojih je masa vozila smanjena za 140 kg,
 • napredna aerodinamika koja jamči optimalno svladavanje otpora zraka,
 • pročistač krutih čestica (FAP) u dizelskim motorima zadržava neizgorene čestice iz ispušnih plinova i osigurava njihovo izgaranje.

BlueHDi − najbolji u klasi

Citroën Grand C4 Picasso − BlueHDi − Najbolji u klasi

Zahvaljujući motoru BlueHDi 150 Euro 6, Grand Citroën C4 Picasso prvi je jednovolumen u klasi koji je ograničio emisiju CO2 na 110 g/km uz snagu od 150 KS!
Ta najsuvremenija tehnologija ponajprije omogućava:

 • filtriranje do 99,9 % čestica iz dizela,
 • uklanjanje do 90 % čestica NOx (dušikovih oksida).

Mikrohibridna tehnologija e-HDi

Citroën Grand C4 Picasso − Mikrohibrid e-Hdi

Citroën C4 Picasso nudi mikrohibridnu tehnologiju e-HDi na svim dizelskim motorima sa sustavom Stop&Start druge generacije.

Mikrohibridna tehnologija e-HDi pretvara kinetičku energiju nastalu pri usporavanju u električnu energiju, smanjujući tako potrošnju goriva i emisiju CO2 (do 15 % u gradu).
Citroën Grand C4 Picasso
Od s PDVom
citroen-grand-C4-picasso
Top