Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

L1H1

Zatražite test vožnju
  • Mjesečna rata
  • Cijena za gotovinu

Prikazana izvedba Od 234782 kn PDV uklj. /mjesecu

Prikaz tipa karoserije L1H1. Možete odabrati drugi tip karoserije.

2 Dostupni tipovi karoserije

OPIS:
Citroën Jumper Kombi u izvedbi L1 (4,9 m) može imati do 9 mjesta. U skladu je s vremenom sa suvremenim stilom u službi korištenja i prijevoza putnika.
OPIS:
Citroën Jumper Kombi u izvedbi L2 (5,4 m) može imati do 9 mjesta. U skladu je s vremenom sa suvremenim stilom u službi korištenja i prijevoza putnika.
Prikazano vozilo je informativnog karaktera koji možda ne odgovara konfiguriranoj verziji.Preporučene cijene prema važećem cjeniku.

S obzirom na učestale promjene u našoj ponudi vozila i složenost računalnih sustava, marka Citroën se maksimalno trudi ažurirati informacije na svojoj internetskoj stranici. Međutim, pozivamo vas da posjetite najbliže prodajno mjesto kako biste provjerili jesu li podaci prikupljeni na ovoj web stranici doista ažurni.

Top