Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

S gotovo 400.000 prodanih primjeraka (od lansiranja krajem 2012. godine), Novi Citroën C-Elysée je komercijalni uspjeh, ali također i sportski sa 3 svjetska FIA WTCC naslova prvaka u kategoriji konstruktora. Danas CITROËN predstavlja Novi C-Elysée.

Dizajn, udobnost, stav, tehnologije... Upoznajte limuzinu CITROËN nove generacije.

 

OTKRIJTE GA PUTEM VIDEA

 

Citroën Elysée se obnavlja sa stilom! Limuzina je sada još profinjena zahvaljujući prednjoj maski koja naglašava njegov izgled i svjetlosni potpis inovativnog dizajna. Dvije moderne i svježe boje karoserije su u ponudi: plava Lazuli i siva Acier.

NOVA PONUDA NAPLATKA OD LAGANE LEGURE

Novi 3D ukrasni poklopci kotača i naplatke od lagane legure 16'' San Diego u sjajnoj boji naglašavaju eleganciju, dinamičnost i suvremenost Novog Citroëna C-Elysée.
1500x646_2.jpg

BRIGA ZA DETALJE

ELEGANTNA POPUT LIMUZINE

1500x646_1.jpg

Prednji kraj novog Citroëna C-Elysée je proširen kako bi se poboljšalo aerodinamiku i držanje ceste. Njegov novi LED svjetlosni potpis se nalazi iznad prednjih svjetala i daje mu posebnu eleganciju.

SVJETLOSNI POTPIS

1500x646_4.jpg

Nova 3D svjetla naglašavaju suvremenost stražnjeg kraja vozila zahvaljujući svjetlosnim potpisom u skladu s ostalim modelima marke CITROËN.

597x597_1.jpg

DOBRODOŠLI U VOZILONovi Citroën C-Elysée ima unutrašnjost razrađenu u najsitnijim detaljima. Jednobojna središnja konzola uklapa se s letvicom boje Sunsilver Mat kako bi se istaknuo novi 7’’ tablet osjetljiv na dodir. Materijali su odabrani zbog elegancije, robusnost i jednostavnog održavanja.

Instrumentna ploča osuvremenjena je novim dojmljivim brojčanicima za više osobnosti i jasnoće. Novi zaslon s bijelim prikazom na kojem se navode podaci o vožnji nalazi se između dvaju brojčanika.

Naposljetku, Novi Citroën C-Elysée rezultat je cjelokupne stručnosti Marke u pogledu udobnosti i korisne tehnologije.

INOVACIJA, UDOBNOST I SIGURNOST

POTPUNO OPREMLJENO

Tablet na dodir

Kamera za vožnju unatrag

Novi C-Elysée objedinjuje sve komande za audio sustav i navigaciju nadohvat ruke vozača zahvaljujući novom 7'' tabletu najnovije generacije, koji sadrži slljedeće tehnologije :

• NAVIGACIJSKI SUSTAV povezan u stvarnom vremenu za izbjegavanje gužve u prometu i poboljšanje navođenja zahvaljujući prikazu karta.

• MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) za pristup aplikacijama i sadržajima svog pametnog telefona izravno na tabletu u vozilu.

• GLASOVNO PREPOZNAVANJE (u vozilu ili putem pametnog telefona) za upravljanje funkcijama u vozilu.

• TELEFON: Bluetooth tehnologija (pristup imeniku i upravljanje istovremenim pozivima).

• RADIO AM/FM: 4 zvučnika i komanda ispod upravljača (bez CD čitačem) te mogućnost slušanja glazbe s pametnog telefona.

Kamera za vožnju unatrag omogućuje prilikom prelaska u vožnju unatrag prikaz prostora iza vozila na glavnom zaslonu.

Usto se prikazuju i oznake koje mijenjaju boju kako se približavate prepreci.

Doista prošireno vidno polje koje će olakšati parkiranje!

Motori: Dizelski BlueHDi 100 & Benzinski PureTech 82Novi C-Elysée opremljen je gamom učinkovitih i ekonomičnih motora. U benzinskoj izvedbi nudi motor PureTech 82 koji je dostupan s ručnim mjenjačem. U dizelskoj izvedbi dostupan je s motorom BlueHDi 100.
1500x646.jpg
Top