Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

.

OTKRIJTE NOVI C3 U 6 VIDEA!

Novi val svježine u svijetu gradskih automobila! Novi C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima poput Airbump® (u opciji) koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan i jedinstveni stil čine ga odmah prepoznatljivim u segmentu. Dizajn, personalizacija, Citroën Advanced Comfort®, nove korisne tehnologije i ConnectedCAM Citroën™: otkrijte Novi C3 u 6 video zapisa!

 

Dizajn

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Ljubav na prvi pogled! Jedinstveni izgled Novog C3 ističe se karizmatičnim prednjim dijelom i široke konture koje vozilu daju snažan i dinamičan stav. Njegove fluidne linije, snažni bokovi i oblici istaknuti snažnim grafičkim elementima daju ovom automobilu suvremen i opušten stav. S Novim C3, budite drugačiji od drugih i udišite duh vremena!

DIMENZIJE: SVUGDJE PROLAZI!

.

Zahvaljujući umjerenoj dužini (manje od 4 m), Novi C3 je izričito agilan i pokretan, što olakšava vožnju po gradu.

 

Ima 5 vrata i 5 mjesta: praktično u svim okolnostima!

 

  • Dužina: 3,99 m
  • Širina: 1,74 m  
  • Visina: 1,47 m
  • Međuosovinski razmak: 2,54 m
  • Obujam prtljažnika: 300 l

SVJETLOSNI POTPIS

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

Sprijeda, svjetlosni potpis u dvije razine naglašava pogled automobila i pojača dojam visine poklopca motora. Chevroni se dvostrukom kromiranom letvicom protežu do dnevnih LED svjetala dok se svjetla odlikuju okruglim dizajnom. U donjem dijelu, odbojnik pojačava percepciju prednjeg dijela i daje mu avanturistički duh. Obojani umetci okružuju svjetla za maglu i daju dašak svježine!

LEBDEĆI KROV

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Lebdeći krov je jedan od stilskih aduta Novog C3 koji je dostupan u tri boje, s crnim okvirom vjetrobranskog stakla i napetih linija lukova koji naglašavaju siluetu vozila. Proporcija karoserije i stakla naglašava zaštitnu i uravnoteženu osobnost Novog C3. Fluidne površine ističu spokojan i neagresivan stav.

Airbump nouvelle citroen C3 new

AIRBUMP®:
DIZAJN KOJI ŠTITI!

Štitnici Airbump® ne čine samo grafički potpis novog Citroën C3, nego i štite njegovu karoseriju te istovremeno ojačaju stil vozila. Obloga za zaštitu od ogrebotina sadrži zrak i ona ima ulogu štita.

Korišteni materijal, termoplastični alipatski poliuretan, osigurava otpornost na svakodnevna oštećenja: sunce, voda, starenje, ogrebotine.

Štitnici Airbump® čine 7 zračnih kapsula koje se nalaze na donjem dijelu vrata, mjesto koje je posebno osjetljiv u gradu te mogu biti ukrašeni bijelim ili crvenim obručem ovisno o boji krova.

BOJE U BROJNIM KOMBINACIJAMA

Novi Citroën C3 nudi široku paletu boja karoserije u kojoj možete odabrati: zelenu Almond, bijelu Banquise, plavu Cobalt, sivu Shark, sivu Aluminium, crvenu Rubi, crnu Perla Nera, narančastu Power ili bež Sable...

Kombinirajte ovih 9 suptilnih i energičnih boja karoserija s tri moguće boje krova (crna Onyx, crvena Aden ili bijela Opale), do 36 mogućih kombinacija.

Ove razne kombinacije omogućuju, na primjer, da se klasična boja podigne veselom bojom krova, ili obratno, da se vesela boja karoserije ublaži klasičnom bojom krova. Sve ove kombinacije naglašavaju suvremenost i svježinu Novog C3.

Onda, koji će te C3 odabrati?
597x507_perso_blur.jpg

PERSONALIZACIJA PO VAŠEM IZBORU

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Mogućnosti personalizacije Novog C3 su brojne. Dvobojna ili jednobojna karoserija? Sa ili bez štitnika Airbump®? Toplo ili pročišćeno unutrašnje uređenje? Odaberite svoj stil među svih ovih kombinacija!

DOBAR OSJEĆAJ

1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

Novi C3 vam nudi utočište koji filtrira vanjski svijet i izolira vas od neravnina na cesti. Već pri ulasku u vozilo osjećate pravo zadovoljstvo zahvaljujući sjedalima koja su vizualno ugodna i fizički udobna, ostakljenom panoramskom krovom (u opciji) koji kabinu preplavljuje svjetlošću i domišljatim pretincima. Taj homogeni spoj uranja putnike u pravi balon. Osmišljen kao otmjena casual odjeća, za upravljačem Novog C3 osjećati će te se kao kod kuće.

597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

PROSTORNOST
& DOMIŠLJATI PRETINCI

Pretinci su osmišljeni na što funkcionalniji način. Novi C3 nudi domišljat središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu vozila, ali i najveći pretinac za rukavice u segmentu (6,25 l). U prednjim vratima nalaze se prostrani pretinci.

Domišljata svijetla boja u unutrašnjosti tih pretinaca u kontrastu je s bojom predmeta koji se u njima odlažu kako bi ih bilo što lakše pronaći. Naposljetku, nema kompromisa ni u pogledu prtljage jer novi C3 ima prtljažnik od gotovo 300 litara.

CASUAL CHIC MATERIJALI!

1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


U kabini vladaju puni i ugodni oblici, pročišćeni elementi. Taj sklad počiva i na jednako obrađenim vratima, sjedalima i armaturnoj ploči. Upotrebom iste tople i svijetle tkanine postignut je kvalitetan i jedinstven vizualni sklad.  

Unutrašnji stil nije nadahnut samo svijetom automobila što je vidljivo po remenju na vratima i tkanini na armaturnoj ploči.

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg


Novi C3 je opremljen suvremenim tehnologijama. Prvi put u svijetu, CITROËN nudi ConnectedCAm CitroënTM , povezana kamera visoke razlučivosti. Taj gradski automobil također nudi brojnu opremu (ovisno o izvedbi) koja vozaču olakšava život: 3D povezana navigacija s glasovnim prepoznavanjem, kamera za vožnju unatrag, sustav upozorenja nenamjeran izlazak iz voznog traka i sustav za nadzor mrtvog kuta.

SNIMITE VAŠA ISKUSTVA U VOŽNJI

 

 

 

Prekrasni pogledi, neobični prizori, šetnje po gradu: Novi C3 snima sva vaša iskustva u vožnji putem ConnectedCAM CitroënTM. Taj sustav s integriranom kamerom u vozilu snima što vidite izvan vozila, ispred sebe. Kamera je svjedok vaših iskustava u svakodnevnim vožnjama:

  • Jednim pritiskom fotografirajte što vidite ispred sebe i podijelite na društvenim mrežama.
  • Što se ispred vozila događa je snimljeno. Taj sustav vam može biti od pomoći u slučaju sudara.

DIZELSKI BlueHDI & BENZINSKI PureTech MOTORI

Novi C3 nudi učinkovite i štedljive dizelske BlueHDi i benzinske Puretech motore najnovije generacije.

Novi C3 opremljen je ručnim mjenjačem s trocilindarskim benzinskim motorima Puretech 68, 82 i 110 (Stop&Start) te dizelskim motorima BlueHDi 75 (Stop&Start) i BlueHDi 100 (Stop&Start). Za optimalan užitak i udobnost u vožnji, Novi C3 u ponudi će imati automatski mjenjač EAT6 uz benzinski Puretech 110 S&S motor tijekom 2017. godine.

Top