Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
ZATVORI

OTKRIJTE NOVI JUMPY

 

 

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine, opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku (u opciji), Novi Jumpy se predstavlja u 4 video priloga.

DIZAJN & MODULARNOST

Citroen Jumpy rouge 2017 red

Novi Citroën Jumpy dizajniran je po uzoru na osobna vozila i svijet SUV-a. Odlikuje se fluidnim dizajnom bez agresivnih linija te svojim obujmom ističe pouzdanost i robusnost. Sprijeda predstavlja kratak poklopac motora, postavljen vodoravno te je naglašen visoko smještenim širokim svjetlima koja ostavljaju dojam dominacije na cesti.

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

KORISNA ARHITEKTURA

Učinkovita arhitektura Novog Citroën Jumpy se prilagođava svim vašim potrebama kada je riječ o funkcionalnosti, praktičnosti i ergonomiji. Njegova posebno ojačana modularna platforma najnovije generacije preuzeta je od modela C4 Picasso.

Nudi do 1.400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 korisnog obujma i može vući do 2,5 tone. Njegova modularna koncepcija omogućuje dvije dimenzije međuosovinskog razmaka (2,92 m i 3,27m) i dvije dimenzije stražnjeg previjesa (0,80 m i 1,15 m) koje se kombiniraju sa 3 dužine.

3 DUŽINE, 1 POLIVALENTNOST

Novi Jumpy

Novi Citroën Jumpy je dostupan u 3 dužine. Uz dvije dužine M (4,95 m) i XL (5,30 m) koje se nalaze u srcu tržišta, nudi potpuno novu kompaktnu i praktičnu izvedbu od 4,60 m. Kao i ostale M i XL dužine, XS izvedba nudi korisnu nosivost do 1.400 kg.

VISINA OD 1,90 M

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

Snalazi se u svim situacijama! S visinom od 1,90 m na XS i M izvedbama, Novi Jumpy bez problema pristupi svim parkiralištima koji su inače nedostupni vozilima tog segmenta. Nema više potrebe tražiti parkirno mjesto po kvartu jer je ulaz u parkiralište prenisko. Uštedite vrijeme na način da se parkirate bliže vaših klijenata.

(Visina XL izvedbe: 1,93 m)

UDOBNOST

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

Udobnost CITROËN vama na raspolaganju! Bilo u kabini sa sjedalima i armaturnom pločom ili izvana s udobnosti ovjesa, Novi Citroën Jumpy se prilagođava vašim poslovnim potrebama i upravlja se poput osobnog vozila. Svako putovanje je učinkovito i bezbrižno!

AUTOMATSKA BOČNA KLIZNA VRATA

Imate pune ruke? Nema problema: funkcija automatskog otvaranja bočnih kliznih vrata (u opciji) omogućava otvaranje i zatvaranje bočnih kliznih vrata bez ruku. Radi se o ekskluzivnoj opremi u segmentu. Pokretom noge ispod kuta stražnjeg odbojnika vozilo se otključava i bočna klizna vrata se automatski otvaraju na strani na kojoj se nalazite.

Isti pokret zatvara bočna klizna vrata i zaključava vozilo kada se udaljavate. Taj sustav će vam olakšati utovar i istovar kada su vam ruke pune!

U SKLADU S VAŠIM ZANIMANJEM!

Novi Citroën Jumpy idealan je partner za profesionalce u potrazi za alat koji olakšava njihovu svakodnevnicu. Pametan, suvremen i funkcionalan, Novi Citroën Jumpy namijenjen je svim profesionalnim aktivnostima. Bilo da ste obrtnik, građevinar, da se bavite dostavom ili uslužnim djelatnostima, sigurno će te pronaći Jumpy za vas!
1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

MODUWORK: POVEĆANA MODULARNOST

Zahvaljujući posebnoj pregradi i modularnom bočnom suvozačevom sjedalu u preklopljenom položaju, Moduwork oslobađa ravnu podnicu. Zajedno s mrežom protiv proklizavanja postavljenom na strani vozačeva sjedala, Moduwork omogućuje produljivanje tovarnog prostora za 1,16 m (do 4 m korisne dužine u izvedbi XL).

Također omogućuje da se kabina novog Citroëna Jumpy preradi u pravi ured na kotačima zahvaljujući sniženom središnjem naslonu za ruke koji je opremljen rotirajućim stolićem s elastičnom i prianjajućom trakom protiv klizanja predmeta (prijenosno računalo, tablet itd.). Osim toga, u dodatnoj opremi na raspolaganju su posebni nosači za pametni telefon i tablet.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

UDOBNOST U VOŽNJI

Bez obzira na stanje cesta, Novi Citroën Jumpy nudi najvišu razinu udobnosti u vožnji, osobito zahvaljujući osovinama koje omogućuje vrlo precizno upravljanje uz istodobno očuvanje izvrsne amortizacije.

Novi Jumpy opremljen je ojačanom prednjom osovinom Pseudo MacPherson sa stabilizatorom te novom stražnjom osovinom s trokutastim ramenima pa njegova nosivost doseže 1400 kg.

DRVENE OBLOGE

608x262_bois_Citroen_Jumpy.jpg

Ovisno o potrebama i djelatnostima, Novi Jumpy Furgon nudi 2 vrste drvenih obloga za tovarni prostor: obično drvo ili obloženo drvo (protuklizno sa kutevima zaštićenim aluminijem, vodootporan i jednostavno za održavanje). U ponudi je nekoliko kombinacija kompleta za zaštitu tovarnog prostora od podnice, strane preko cijele visine i unutrašnje blatobrane.

VELIKI BROJ PRETINACA

608x262_rangements_Citroen_Jumpy.jpg

Novi Jumpy nudi veliki broj pretinaca raspoređeni po kabini: donji pretinac za rukavice koji je sadrži utičnice Jack i od 12V te USB utičnicu (ovisno o izvedbi), veliki pretinac ispod klupe u koji se na primjer može spremiti cipele i zaštitnu kacigu, držače za čaše na svakoj strani armaturne ploče, središnji gornji i otvoreni pretinac i dva velika pretinca u vratima u koje stane boca od 1,5l.

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Novi Citroën Jumpy omogućava opuštenu, jednostavnu i sigurnu vožnju. Osim funkcije koje su korisne u svakodnevnici poput sustava za pristup i pokretanja bez ključa i automatska bočna klizna vrata, Novi Citroën Jumpy nudi također tehnologije koje vam olakšavaju putovanja.

TOP REAR VISION

747x322_K0.jpg

-

Sustav pomoći pri parkiranju Top Rear Vision na 7'' tabletu prikazuje stražnji dio vozila i njegovo okruženje iz ptičje perspektive te automatski zumira sliku radi lakšeg manevriranja.

SUSTAV GRIP CONTROL

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

-

Poboljšani sustav protiv proklizavanja koji optimizira prianjanje prednjih kotača ovisno o vrsti podloge. Uz Paket gradilište (povećana nosivost, povišeni ovjes za 20 mm, zaštita ispod motora), Grip Control dodatno poboljšava prianjanje Novog modela Jumpy na teškim podlogama (gradilišta, makadam…).

HEAD-UP DISPLEJ

747x322_K0_grip_control_2.jpg

-

Tehnologija koja omogućava vozaču neprekidno gledanje ceste i na prozirnoj ploči u vidnom polju se prikazuju sve bitne informacije za vožnju (trenutna i preporučena brzina, postavljena brzina regulatora ili limitatora brzine, postavke navigacijskog sustava i upozorenje na opasnost od sudara). Jedinstvena tehnologija među vozilima u tom segmentu.

NOVI JUMPY? UVIJEK POVEZAN!

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Citroën Connect Nav (ovisno o izvedbi) je novi 3D navigacijski sustav na dodir. Povezan u stvarnom vremenu, njime se upravlja s pomoću glasnovnog prepoznavanja ili 7“ tableta na dodir. Citroën Connect Nav pruža informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu.

Slušati glazbu s vašeg pametnog telefona ili pronaći svoj put? Jednostavno i intuitivno zahvaljujući Mirror Screen sustavu (samo vam treba kompatibilan telefon)! Vaše kompatibilne aplikacije iz telefona prikazuju se na 7 '' tabletu na dodir u vozilu. Mirror Screen sustav radi sa Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktično, zar ne?

 

SVE ZA VAŠU SIGURNOST

Aktivan regulator brzine

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Aktivan regulator brzine omogućuje vozaču da se prilagodi brzini vozila koje se nalazi ispred njega. Taj automatski sustav regulacije brzine može smanjiti brzini za do 20 km/h tako da utječe samo na papučicu gasa.

Nadzor mrtvog kuta

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Sustav nadzora mrtvog kuta upozorava vožača o prisutnosti vozila u mrtvom kutu (s obje strane) zahvaljujući narančastom diodnom lampicom ugrađenom u kutu retrovizora. Sustav se sastoji od 4 ultrazvučna senzora koji se nalaze u prednjem i stražnjem dijelu vozila te je aktivan između 12 i 140 km/h.

Prepoznavanje prometnih znakova

747x322_limite_vitesse.jpg

Istinska novost, sustav funkcionira zahvaljujući kameri koja se nalazi na gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Kada kamera prepozna prometni znak s ograničenjem brzine, vozač može pritiskom tipke prihvatiti preporučenu brzinu i postaviti je kao brzinu za regulatora ili limitatora brzine.

Active Safety Brake

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg

Sustav omogućava smanjenje tjelesnih ozljeda putnika tako što koči umjesto vozača zahvaljujući višenamjenskoj kameri smještenoj u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, i to u sljedećim slučajevima:

pri brzini od 0 do 30 km/h: sprječava sudar sa statičnim ili pokretnim preprekama ili s pješacima.

pri brzini iznad 30 km/h: smanjuje brzinu prije sudara.

UMJERENI TROŠKOVI

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Novi Citroën Jumpy nudi dizelske motore Euro 6 iz obitelji BlueHDi. Ta nova generacija dizelskih motora omogućava znatno smanjenje emisije štetnih čestica (NOx) te istovremeno smanjenje emisije CO2 zahvaljujući inovativnom ispušnom sustavu. SCR (Selektivna katalička redukcija) katalizator se nalazi ispred FAP pročistača s aditivom i jedini je sustav koji može smanjiti emisije dušikovih oksida uz istodobno smanjenje emisije CO2 do 4%.

 

POTROŠNJA

608x262_Conso_Jumpy.jpg

Dizelski motori koji su u ponudi za Novi Citroën Jumpy, omogućuju sljedeću mješovitu potrošnju i emisiju CO2 (za XS izvedbe):

- BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm pri 1750 okr/mn ) :     5,5l/100 km i 144 g/km CO2

- BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm pri 1750 okr/mn ) : 5,2l/100 km i 135 g/km CO2

- BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm pri 1750 okr/mn ) : 5,1l/100 km i 133 g/km CO2

EMISIJA CO2

608x262_Emissions_Jumpy.jpg

- BlueHDi 120 BVM6 (90 kW - 340 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,5l/100 km i 144 g/km de CO2

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,3l/100 km i 139 g/km de CO2

- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,3l/100 km i 139g/km de CO2

- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm pri 2000 okr/mn ) : 5,8l/100 km i 151 g/km de CO2
Novi Jumpy
Od 147.700 kn bez PDVa
Jumpy rouge red citroen new
Top