[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

C3 FEEL PureTech 83

Citroen_C3

Iznosi najamnina su bez PDV-a.

Najamnina se odnosi na izračun operativnog leasinga sa ostatkom vrijednosti bez akontacije i troškova obrade, za 60 mjeseci i 100.000 km ukupno za osobna vozila i 150.000 km za teretna (LKV) vozila. Proizvod Free2Move Lease za financiranje pravnih osoba, slobodnih zanimanja i obrtnika, osigurava leasing društvo ALD Automotive d.o.o. Usluga se ostvaruje nakon bonitetne ocjene u sadržaju iz Općih uvjeta uz Ugovor o operativnom leasingu ALD Automotive d.o.o. Leasing rata je mjesečna u EUR, izrađena 02.03.2021., obračunata prema tečaju 7,66 kn za EUR, a plaća se u kunama prema prodajnom tečaju poslovne banke na dan plaćanja.

Usluge uključene u ratu za cijelo vrijeme trajanja ugovora: kompletno redovno i izvanredno održavanje, pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu, jamstvo, zamjensko vozilo u slučaju imobilnosti, dodatne ljetne i zimske gume sa skladištenjem i montažom, porez CMV i RTV pristojba, obvezno osiguranje i osiguranje svih putnika, kasko osiguranje bez franšize uz neograničen broja šteta, tehnički pregled i registracija vozila, set obvezne opreme i PP aparat.

Ponuda je informativna i odnosi se na model C3 Feel 1,2 PureTech 83KS. Slika vozila je simbolična. Ponudu i njene detalje zatražite od ovlaštenog prodavatelja marke Citroen.

Top