Redirekcija u sekunde

Česta pitanja

FAQ

Marka CITROËN

Zatvori sve Otvori sve

Koja se povijest krije iza logotipa Citroën?

Da biste saznali povijest Citroën logotipa i kako se mijenjao tokom godina pogledajte stranicu Povijest

Kako mogu dobiti informacije o Citroën Racing-u?

Da biste saznali više Citroën Racing posjetite sekciju Citroën Racing

Kako mogu postati WRC vozač?

Ne organiziramo kvalifikacije za mlade vozače. Francuski savez moto sporta (FFSA) organizira kvalifikacijska događanja diljem Francuske za one koji žele postati reli vozači. Predlažemo vam da kontaktirate FFSA na broj 01.44.30.24.00, ili da posjetite njihovu internet stranicu www.ffsa.org.

Je li Citroën Konzervatorij muzej Marke?

Citroën Konzervatorij je centar u kojem je izložena baština Marke, a ne muzej otvoren za širu javnost. Ali, u izvanrednim slučajevima, može otvoriti svoja vrata kolekcionarima, članovima Citroën klubova, zaposlenicima PSA grupacije, novinarima ili drugim partnerima Marke. U centru Citroën Conservatoire, otvorenom 2001. godine, čuvaju se sve uspomene Marke.
Konzervatorij sadrži više od 300 vozila (prošla i buduća gama, zajedno s trkaćim vozilima i prototipovima), kao i povijesni arhiv CITROËN. Posuđuje vozila i izlaže ih na automobilskim sajmovima ili kolekcionarskim događanjima.

Gdje mogu kupiti Citroën promotivne proizvode i minijature?

Minijature naših vozila i promotivni materijali se prodaju kod naših ovlaštenih distributera. Popis dostupnih materijala za narudžbu možete pronaći u sekciji Lifestyle

Top