Pogledajte sadržaj
30% popusta na set razvoda

POPUST 30% NA SET RAZVODA

Za članove kluba vjernosti

SET RAZVODA

• Sastavni dijelovi seta razvoda trpe neprekidno opterećenje od strane motora i prirodno je da se s povećanjem broja prijeđenih kilometara troše.

• Klimatski uvjeti također mogu utjecati na prijevremenu istrošenost.

• Curenje pumpe vode i istjecanje rashladne tekućine mogu značajno smanjiti životni vijek remena razvoda.

 

PREPORUKE CITROËN ODRŽAVANJA

Kako bi se zaštitio motor, set razvoda se obvezno mora mijenjati u skladu s preporukama iz vaše knjižice o održavanju vozila.

 

CITROËN VAS SAVJETUJE

Kada mijenjate set razvoda zamijenite i pumpu vode. Njihova istovremena zamjena doprinosi produljenju životnog vijeka cijelog seta razvoda i na taj način se izbjegavaju dodatni zahvati. Pogotovo jer blizina ta dva dijela  omogućava samo jedno rastavljanje i skidanje i time se smanjuju troškovi zahvata.

 

Do 31.3.2023. članovi programa vjernosti CITROËN ZAUVIJEK dobivaju 30% popusta na originalne ili eurorepar setove razvoda kao i njihove sastavne dijelove. Učlanite se kod vašeg ovlaštenog servisa i odmah iskoristite ponudu.

ZAŠTO POSTATI ČLAN KLUBA VJERNOSTI?

CITROËN ZAUVIJEK

Redovito godišnje održavanje vozila osigurava njegovu dugovječnost, pouzdanost i sigurnost. Za članove kluba to je od sada moguće po vrlo povoljnim uvjetima.

 

Članovima kluba osiguravamo:

 

  • Povoljnje redovno održavanje vozila s popustima do 30%

  • Poseban popust -30% na najskuplji dio prve ugradnje

  • Redovito obavještavanje o svim ponudama mreže Citroën ovlaštenih servisa te dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije

  • Pomoć na cesti u trajanju od jedne godine koja uključuje i vuču do ovlaštenog servisa u slučaju kvara ili nezgode.