Redirekcija u sekunde
1440x545_Cinemascope.jpg

SpaceTourer Hyphen

X

X

CITROËN SpaceTourer HYPHEN preuzima prepoznatljiva obilježja SUV-a te svoj originalni stil naglašava proširenim odbojnikom, oblogama blatobrana i zaštitnim letvama donjeg dijela karoserije nadahnute konceptom AIRCROSS... Otkrijte koncept CITROËN SpaceTourer HYPHEN, energičan SUV jarkih boja koji izgledom poziva na pustolovinu!

ZA SVE TERENE

520x293_V2_ToutTerrain.jpg

L2E

Kako bi se naglasile njegove značajke terenskog vozila, na svaku je gumu postavljeno pet zateznih remena od elastomera koji daju naslutiti optimalno prianjanje.

POJAČAJ ZVUK!

1500x646_HYPHEN-.jpg

HYPHEN HYPHEN, ça vous dit quelque chose ? Mais si, le jeune groupe d'éléctro-pop niçois primé aux Victoires de la Musique 2016... Vous y êtes ? Maintenant vous comprenez d'où vient l'énergie survitaminée et le look bien tranché du plus pop des concept cars !

DUH SPACETOURERA

L2E

Koncept CITROËN SpaceTourer Hyphen naglašava sve adute serijske izvedbe CITROËN SpaceTourer. Uz već poznate kvalitetne performanse se dodaje pogonski sklop koji nudi slične mogućnosti kao pogon na 4 kotača. Uz veću povišenost od tla u odnosu na serijsku izvedbu, SpaceTourer Hyphen zadržava sve karakteristike udobnosti i praktičnosti.

700x394_SpaceTourer_Hyphen.jpg

1, 2,..., 9 MJESTA!

1500x646_V2_BienEtre.jpg

Čim se otvore bočna klizna vrata, putnicima se nudi izvanredan svijet. U dinamičnom okruženju udobnost se odražava u ambijentalnom osvjetljenju u boji... 9 mjesta za samo jedan cilj: udobnost.

307x132_Jantes.jpg

NAPLATCI OD LAGANE LEGURE 19''

Koncept SpaceTourer HYPHEN povišen je u odnosu na serijsku izvedbu i odlikuje se kotačima s aluminijskim naplatcima od 19’’ dijamantne obrade u mat crnoj boji s anodiziranim crvenonarančastim detaljima.

307x132_Sangles.jpg

ARMATURNA PLOČA

Strop i instrumentna ploča presvučeni su posebnom tkaninom u skladu s bojama i vizualnim elementima sjedala.

307x132_TableauDeBord.jpg

PUN VITAMINA

Uz asimetrični stil s 2D i 3D efektom gradijenta, putnici u potpunosti uranjaju u taj naelektrizirani svijet kako bi se napunili energijom te u prijateljskom ozračju uživali u svojoj slobodi i beskonačnoj avanturi.

VIŠE MOBILNOSTI

L2E

Opremljen motorom BlueHDi 150 S&S s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, koncept SpaceTourer HYPHEN ima pogon na sva četiri kotača na zahtjev razvijen u suradnji s proizvođačem Automobiles Dangel. To je pogonski sklop koji nudi sve prednosti 4x4 pogon, pri čemu zadržava dobro ležanje na cesti i performanse svojstvene SpaceToureru.

 

Značajke terenskog vozila tako osiguravaju mobilnost u lošim uvjetima prianjanja. Kako bi se kretao jednako kao i u povoljnim uvjetima, čak i na vrlo neravnom tlu, SpaceTourer Hyphen odlikuje se znatno povišenijim podvozjem u odnosu na serijsku izvedbu.

520x293_Mobilité.jpg
Top