[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]
747x322_C4_Picasso_face_Avant.jpg

CITROËN C4 PICASSO : 500 000 PRODANIH VOZILA!

Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso lansirani su 2013. i modernizirani na jesen 2016. godine. Monovolumenski duo ostvario je veliki uspjeh s pola milijuna prodanih vozila u svijetu.

Citroën C4 Picasso imao je veliki uspjeh kod kupaca automobila i upravo je prešao pola milijuna prodanih vozila u samo četiri godine.

 

Nakon lansiranja modela s petorim vratima u lipnju 2013. i izvedbe sa sedam mjesta u rujnu 2013. godine (Grand C4 Picasso), C4 Picasso 2. generacije moderniziran je 2016. godine. Danas nudi poboljšane tehnološke sustave, kao što su: novi tablet osjetljiv na dodir, sustav navigacije 3D s prepoznavanjem glasova, poklopac prtljažnika s pristupom punih ruku, prepoznavanje ograničenja brzine, prilagodljivi regulator/limitator brzine s funkcijom Stop i dr.

 

Sve ove značajke čine C4 Picasso liderom svog segmenta. Stvarni ambasador programa ‘Citroën Advanced Comfort’ koji kombinira prostranost, modularnost i udobnost u službi ugodnog boravka svih putnika (panoramsko vjetrobransko staklo, neovisna stražnja sjedala, sjedalo suvozača Relax s produžetkom za podizanje nogu i dr.), C4 Picasso nudi odlične dinamičke kvalitete, posebice zahvaljujući učinkovitim i snažnim motorima (dizelski BlueHDi i benzinski PureTech) te automatskom mjenjaču posljednje generacije (EAT6).

Top