[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

OSVOJITE 7 DANA TESTNE VOŽNJE UZ OMILJENI CITROËN!

C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O., KOVINSKA 5, 10 090 ZAGREB

 

1. Opće odredbe

Ovim dokumentom određuju se pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju

OSVOJITE 7 DANA TESTNE VOŽNJE UZ OMILJENI CITROËN!

(u nastavku: KREATIVNI NAGRADNI NATJEČAJ) koji organizira C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O

(u nastavku: ORGANIZATOR).

Svrha kreativnog natječaja promocija proizvoda tvrtke C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O. Kreativni natječaj traje od 30.7.2019. do 4.8.2019. i objavljen je na WEB STRANICI: WWW.CITROEN.HR.

Svaka osoba može jednom sudjelovati u kreativnom natječaju tako da popuni promotivni letak na promotivnom štandu marke Citroën na Svjetskom susretu Spačeka u Samoboru.

 

2. Nagrada

7 DANA TESTNE VOŽNJE u rujnu 2019. s modelom po izboru: SUV C5 AIRCROSS, SUV C3 AIRCROSS, C3, C4 CACTUS, NOVI BERLINGO.

Nije moguća zamjena nagrada, isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade ni prijenos na treću osobu.

 

3. Tijek kreativnog natječaja i uvjeti sudjelovanja

U kreativnom natječaju mogu sudjelovati punoljetne osobe od 21. godinu koji su hrvatski državljani, koji su prihvatili pravila kreativnog natječaja i imaju valjanu vozačku dozvolu.

                        Da bi sudjelovali u kreativnom natječaju, korisnici moraju ispuniti uvjete:

OPIŠITE S KOJIM CITROËN MODELOM BI SE UPUSTILI U LJETNU AVANTURU I ZAŠTO.

Svaka osoba može jednom sudjelovati u kreativnom natječaju tako da potpuno popuni promotivni letak na promotivnom štandu marke Citroën na Svjetskom susretu Spačeka u Samoboru (30.7. -4.8.).

Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima kreativnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u kreativnom natječaju.

U kreativnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki organizatora, zaposleni u tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja ili su na bilo koji način povezani s poslovanjem organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

 

4. Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih

Pobjednike će odabrati stručni žiri u ime Organizatora. U obzir dolaze svi sudionici koji nisu zadnjih šest mjeseci osvojili nagradu tvrtke C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O i koji su ispunili uvjete nagradnog natječaja. Organizator kreativnog natječaja će objaviti pobjednike u komentaru ispod ove objave 8.veljače 2019.  U slučaju da osobni podaci dobitnika na promotivnom letku nisu potpuni i točni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu. Organizator će kontaktirati dobitnika telefonski i putem emaila te utanačiti datum vožnje i ostale proceduralne stavke.

 

5. Završne odredbe

Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju.

 Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Top