[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
spacetourer-the-citroenist-concept-2

CITROËN PREDSTAVIO SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT

Citroën je bio prisutan na Salonu vozila za slobodno vrijeme u Parizu-Le Bourget od 28. rujna do 6. listopada 2019. Na njemu je Marka izložila svoje znanje i umijeće koje joj je omogućilo da postane neizostavni čimbenik na tržištu automobila za kampiranje.

Citroën je na svom štandu, povodom 54. izdanja ovog salona, izložio SpaceTourer The Citroënist Concept: koncept multifunkcionalnog, modernog i povezanog furgona. On potiče proširenu mobilnost zahvaljujući biciklu „Rider The Citroënist by Martone”. Riječ je o životnom i radnom prostoru koji omogućuje potpuni bijeg od svakodnevice i brzo dijeljenje lijepih iskustava.

Ovaj moderan furgon snažnog karaktera, nadahnut je željom za slobodom i druženjem.  Riječ je o mobilnom životnom i radnom prostoru u pravom smislu riječi, koji omogućuje potpuni bijeg od svakodnevice, a istodobno i neprestanu povezanost. Njegovo ime upućuje na privrženost ljubitelja Marke čijem je nasljeđu u potpunosti vjeran: snažna grafička silueta i jamstvo mobilnosti u potpunoj udobnosti. Sloboda pokreta dodatno je proširena jer uz ovo konceptualno vozilo dolazi i ekskluzivni model bicikla „Rider The Citroënist by Martone”, razvijen u suradnji s poduzećem Martone i u skladu sa stilskim obilježjima konceptualnog vozila.

On je robustan i praktičan, sposoban odgovoriti na intenzivnu uporabu i izaći izvan istraženih putova. Može računati na povećanu udaljenost od tla, pogon na sve kotače koji je realizirao Automobiles Dangel, a zadržavajući pri tome udobnost, držanje ceste i performanse SpaceTourera. Njegov motor BlueHDi 150 S&S BVM6 nudi mu snagu i svestranost u svakom trenutku.

Top