Redirekcija u sekunde
new-c5-aircross-news-story-1

NOVI CITROËN C5 AIRCROSS

  • C5 Aircross nudi nenadmašno bezbrižan doživljaj vožnje te mijenja svoj stav kako bi do izražaja došla njegova snaga i jedinstvene karakteristike. Ovo vozilo postavlja standarde u pogledu udobnosti i modularnosti, dostupno je u izvedbi s punjivim hibridnim motorom, a njegov redizajn odraz je njegove zrelosti.
  • Prednji kraj modela C5 Aircross uvodi novitete, pa tako zakrivljeni oblici ustupaju mjesto strukturiranijim linijama. Prednja strana sada je okomitija i modernija, čime se pojačava dojam širine i karakter ovog impozantnog i sigurnog vozila.
  • Uspon u višu klasu vidljiv je u najsitnijim detaljima, kao što su trodimenzionalni svjetlosni potpis stražnjeg kraja, novi sjajni 18“ naplatci ili pak nove, elegantnije i prepoznatljive mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost krase novi dizajn dodirnog tableta dijagonale 10” i središnje konzole čime se naglašava njegov upečatljiv karakter.
  • C5 Aircross oduvijek je bio sinonim za udobnost, a razlikuje se od ostalih ovjesom Citroën Advanced Comfort®, novim sjedalima Citroën Advanced Comfort®, nenadmašnom prostranošću i modularnošću te sustavima za pomoć u vožnji, kao što je Highway Driver Assist, koji će svaku vožnju učiniti bezbrižnim i pozitivnim iskustvom.

C5 Aircross od puštanja u prodaju poznat je kao najudobniji i najsvestraniji SUV u svojoj kategoriji, a sada je obogaćen novim stilom kojim se dodatno ističe njegova osobnost koju odlikuje prestiž, modernost i dinamičnost. Osim naglašavanja njegovih jakih strana (udobnosti, prostranosti i modularnosti), sada se ističe i zrelošću i snažnijim karakterom koji je postignut strukturiranim vanjskim izgledom te modernijim i kvalitetnijim bojama i materijalima upotrijebljenim u unutrašnjosti vozila.” – Pierre-Yves Couineau, voditelj projekta C5 Aircross          

S više od 260 000 prodanih primjeraka od puštanja u prodaju 2018., C5 Aircross uspio se istaknuti na vrlo konkurentnom tržištu kompaktnih SUV-ova zahvaljujući svojoj prostranosti, modularnosti i poglavito udobnosti koja je u njegovu segmentu bez premca. U ovo je vozilo utkano naše znanje koje proizlazi iz iskustva u proizvodnji monovolumena, pa stoga predstavlja istinskog predstavnika marke CITROËN i izdvaja se od konkurencije. C5 Aircross i danas predstavlja standard u pogledu praktičnosti te nudi još bezbrižnije iskustvo vožnje. Taj je osjećaj dodatno naglašen u izvedbi s punjivim hibridnim motorom koja već čini više od 30 % takvih vozila u Europi.

Upravo je promjena izričaja i želja za napretkom u smislu vidljive kvalitete ono što karakterizira novi C5 Aircross. Zahvaljujući svojoj zrelosti šarmirat će kupce koji žele vozilo još izraženija i prestižnija izgleda.

C5 Aircross dosad se već isticao svojim jedinstvenim stavom i držanjem. Promjene su uglavnom uvedene na prednjem dijelu kako bi se postigao dojam naglašenijeg i dinamičnijeg stila. Napredak je najviše vidljiv u stavu i eleganciji na cesti.

 

Top