[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]
PHEV-new-thumbnail

NOVI SUV C5 AIRCROSS HYBRID: SUV U KLASI Ë-CONFORT

 • CITROËN kreće u pohod na tržište električnih vozila predstavljajući svoj novi tehnološki podvig: novi SUV C5 Aircross Hybrid, tiho gradsko vozilo u klasi ë-Confort.

 • Iako se već dokazao kao uzor u pogledu udobnosti zahvaljujući novim ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima®, sjedalima Advanced Comfort i 20 tehnoloških rješenja za pomoć u vožnji, SUV C5 Aircross ovom izvedbom s punjivim hibridnim motorom zakoračuje u novu fazu u programu Citroën Advanced Comfort®:

  • BEZ KOMPROMISA: vožnja nadahnuta navikama naših kupaca, bez emisije CO2 u svakodnevnoj upotrebi pri potpuno električnoj vožnji (50 km[i] dometa) i s neograničenim dometom na dugim putovanjima zahvaljujući benzinskom motoru.

  • TIŠINA U VOZILU: u ovom tihom urbanom vozilu vožnja u električnom načinu rada odvija se u potpunom miru, u ugodnom interijeru, bez trzaja i bez vibracija.

  • ISKUSTVO VRHUNSKE VOŽNJE: uzbudljive performanse dobivene zahvaljujući kombinaciji benzinskog motora PureTech od 180 KS, električnog motora snage 80 kW i automatskog mjenjača ë-EAT8, čime se postiže sveukupna snaga od 225 KS i 320 Nm okretnog momenta koji je trenutno dostupan.

  • INTUITIVNOST: dobro opremljeno, intuitivno i ugodno okruženje, koje uključuje automatsko upravljanje načinima vožnje, jednostavno punjenje i portal specijaliziranih internetskih usluga.

 • Novi SUV C5 Aircross Hybrid odlikuje se modularnošću koja je mjerilo u klasi te je zbog toga najsvestranije vozilo u svom segmentu: 3 stražnja klizna zasebna sjedala koja se mogu podešavati po nagibu i sklopiti, obujam prtljažnika Best in Class.

 • Zahvaljujući dometu od 50 kmi u električnom načinu rada, emisiji CO2 od 39 g/kmi i potrošnji od 1,7 l / 100 kmi prema ciklusu WLTP, novi SUV C5 Aircross Hybrid predstavlja novu etapu u energetskoj tranziciji marke CITROËN zbog svog punjivog hibridnog motora koji ujedinjuje tehnologiju i konkurentne troškove upotrebe.[i] Procjena je informativnog karaktera i ovisi o postupku homologacije WLTP koji je trenutačno u tijeku

 • Proizvodi se u Francuskoj u tvornici Rennes – La Janais. Izvedbe opremljene motorom s unutarnjim izgaranjem već su prodane u više od 80 000 primjeraka, a novi SUV C5 Aircross Hybrid bit će dostupan na hrvatskom tržištu krajem prvog polugodišta 2020.

Top