Redirekcija u sekunde
1800x681_Citroen_Cactus_M_Cinemascopejpg.jpg

Cactus M

Free Your Mind!

Koncept CACTUS M suvremen je izraz vrijednosti koje su dovele do stvaranja modela Méhari. To su vrijednosti udobnosti, užitka i razonode, koje oduvijek motiviraju CITROËN. Koncept CACTUS M s lakoćom svladava svaki teren i svaku situaciju te time simbolizira slobodu, bijeg od svakodnevice i zadovoljstvo.

 

Crossover spreman za plažu

Pustolovan duh

Stil konceptnog automobila CACTUS M, već nagoviješten odlikama modela Citroën C4 Cactus, još je pustolovniji. Podignuto vjetrobransko staklo, povišena karoserija i veći promjer kotača naglašavaju njegovu osobnost okrenutu razonodi.

Otvorenost

Citroën CACTUS M ima dvoja dugačka vrata koja naglašavaju dojam kompaktnosti vozila. Budući da su izrađena od lijevane plastike u jednom komadu, njima se posebno lako rukuje. Ta su vrata osmišljena kao elementi airbumps.

S njim nema krova!

Nastao u surferskom duhu, Citroën CACTUS M nema krov ni prozore. U potpunosti je otvoren prema vanjskom svijetu. Odlikuje se oplatama od pravog drva na luku prtljažnika te na okviru vjetrobranskog stakla koje podsjećaju na daske za surfanje.

Cactus M kao Méhari

1500x500_3.jpg

Suština karaktera i snažne osobnosti konceptnog automobila CACTUS M nadahnuta je modelom Méhari iz 1968., njegovom praktičnom stranom i morskim svijetom koji se veže za taj legendarni model. Plaža, pijesak, sol i voda obično su prepreka za vozilo. CACTUS M, naprotiv, stvoren je baš za taj svijet, za intenzivniji i beskompromisan doživljaj razonode.

Kabina u boji

Neoprenska pjena prekrivena je džersejom s uzorcima živih boja i donosi mnogo topline u kabinu te naglašava živahnu stranu vozila. Osim toga, povećava nepropusnost sjedala i smanjuje vrijeme koje je im potrebno da se osuše.

Pristupačni pretinci

Razni pretinci za odlaganje u unutrašnjosti vozila pristupačni su i funkcionalni. U prednjim vratima nalaze se veliki pretinci zatvoreni mrežicom, a prtljažniku se može pristupiti izvana.

Suigrač u ekstremnim sportovima

Budući da odgovara na potrebe zaljubljenika u otvorene prostore, koncept CACTUS M partner je iz snova za odlazak u avanturu. Svojim tehnologijama i inovacijama, pomiče sve granice istraživanja koje postavljaju vremenski uvjeti, logistika putovanja ili zahtjevni tereni.

 

465x262_5.jpg

Grip Control

Citroën CACTUS M spaja sustav Grip Control s kotačima Tall & Narrow, što ga čini okretnijim i omogućava da se izvuče s najtežih terena i kosina. Taj sustav protiv proklizavanja prilagođava se situaciji kako bi osigurao najbolje prianjanje u svim okolnostima.

465x262-Tente.jpg

Jedan šator za dvoje!

CACTUS M može se pretvoriti u pravi kamp za dvoje i nastaviti doživljaj otkrivanja. Po želji, može se spavati pod zvjezdanim nebom ili pod zaštitom: sustavom za napuhavanje moguće je proširiti mekani krov u samostojeći šator.

Top