Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

C4

Jedinstveno iskustvo vožnje kao nikad dosad

Mjerilo udobnosti. Citroën C4 temelji se na poznatim jakim stranama modela C4 kako bi zajamčila jedinstveno iskustvo vožnje.

C4

Prednosti:

  • Skladan dizajn i uravnotežene dimenzije
  • Novi svjetlosni potpis: dnevna svjetla s tehnologijom LED sprijeda i svjetla s 3D efektom straga
  • Otvorena i ugodna unutrašnjost: udobnost sjedala, osvijetljenost i zvučna izolacija na najvišoj razini
  • Svestrano vozilo: optimiran omjer kompaktnosti i prostranosti
  • Korisne tehnologije: intuitivnost i jednostavnost uporabe
  • Bezbrižna vožnja: vozna svojstva kao izvor bezbrižnosti
  • Motori najnovije generacije: performanse, užitak vožnje na visokoj razini i niska potrošnja

VIŠE DIZAJNA

Vanjski dizajn

Isklesane linije, dojmljiv stil, skladan dizajn: Citroën C4 lako je prepoznatljiv zahvaljujući svojoj jedinstvenoj silueti. Dimenzije su mu uravnotežene, a dizajn ostavlja dojam samopouzdanja i robusnosti.
Nouvelle Gamme C4

Mnoštvo detalja naglašava osobnost Citroën C4. Ta je limuzina dojmljivog izgleda zahvaljujući reljefnom poklopcu motora, crnom stražnjem spojleru i izduženim svjetlima.

Novi LED svjetlosni potpis

Nouvelle Gamme C4

Sva su svjetla uperena u najsuvremeniju tehnologiju. Citroën C4 odlikuje se svjetlosnim potpisom najnovije generacije. Izražajnost svjetala koja se izdužuju prema blatobranima naglašena je uporabom dnevnih svjetala s tehnologijom LED.


Stražnja 3D LED svjetla

Nouvelle Gamme C4

Dinamična stražnja strana limuzine ističe se i novim svjetlosnim potpisom s efektom 3D. Tim novim svjetlima ističu se odižuća vrata prtljažnika pročišćenih linija i oslobođena svih višaka te se naglašava prestižan karakter te kompaktne limuzine. Taj dojam dodatno pojačavaju pomno izvedeni spojevi i zazori među karoserijskim pločama.

Unutarnji dizajn

Design_Inter_Nouvelle_Gamme_C4

Jedinstveno iskustvo vožnje. Kabina se ističe uporabom vrhunskih materijala:
- novo pročelje armaturne ploče, osuvremenjeno i vizualno rasterećeno ugradnjom 7'' tableta osjetljivog na dodir,
- sjedala koja su istodobno udobna i dobro podupiru tijelo,
- armaturna ploča meka na dodir,
- kromirani ukrasi odmjereno raspoređeni na komandama pri upravljaču, ventilacijskim otvorima i ručici mjenjača.

DIMENZIJE

DUŽINA

4329 mm

ŠIRINA

1789/2050 mm

VISINA

1489/1502 mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

0,380/0,408

VIŠE UDOBNOSTI

Ugodna unutrašnjost

Intérieur_Accueillant_Nouvelle_Gamme_C4

U kabini svojeg Citroën C4 možete uživati u iznimno udobnim sjedalima. Na vozačevom sjedalu moguće je električno namještanje u lumbalnom dijelu i masažna funkcija.

Velike staklene površine

747x322_Surfaces_Vitrées_Nouvelle_Gamme_C4

Pustite da uđe svjetlost. Citroën C4 nudi velike staklene površine koje povećavaju vidljivost i propuštaju optimalnu količinu svjetlosti. Velik panoramski otvor površine 1,3 m2 s električnim sjenilom povećava količinu svjetlosti a time i osjećaj ugode svih putnika.

Zvučna izolacija

Confort_Acoustique_Nouvelle_C4

Zvuk se apsorbira neposredno uz izvor buke:
- akustičko vjetrobransko staklo s apsorpcijskim slojem,
- dodavanje apsorpcijskih materijala u motorni prostor,
- usvajanje koncepta nepropusnosti zvukova koji omogućuju periferna izolacija na karoseriji, izolacija na vratima te vanjska izolacija.

Sustav HiFi DENON

Hifi_Denon_Nouvelle_Gamme_C4

Osmišljen uz pomoć tehnologije prostornosti zvuka i inovativnog programa za obradu zvukova, audiosustav (s dubokotoncem s pojačalom) vašeg Citroën C4 vašim suputnicima nudi prigušen i miran ugođaj, optimalnu kvalitetu zvuka i pravo zadovoljstvo.

Oprema za vašu udobnost

Equipements_confort_Nouvelle_Gamme_C4

Oprema za vaš C4 osmišljena je da bi vam jamčila iznimnu udobnost u svim prilikama: vozačevo mjesto gdje su sve komande nadohvat ruke, utičnica od 12 V, prijenosna svjetiljka smještena u prtljažniku te utičnica od 230 V (ovisno o izvedbi).

Prostranost i svestranost
Habitabilité_C4

Velika prostranost

Prostranost, svestranost i male vanjske dimenzije: Citroën C4 ima mnoge adute za svakodnevnu uporabu. Njegov međuosovinski razmak iznosi 2608 mm, a stražnja klupa nudi veliku prostranost.

coffre_C4_V2

Obujam prtljažnika

Prtljažnik Citroën C4, obujma od 408 litara, omogućuje prijevoz prtljage za svih pet putnika. Ne nedostaje ni brojnih pretinaca: velik pretinac ispred suvozača, pretinci u prednjim vratima u koje stane boca od 1,5 litre, ladica ispod prednjih sjedala, pretinac na središnjem pročelju, pretinac ispod prednjeg naslona za laktove.

Dimensions_Compactes_Nouvelle_C4

Kompaktne dimenzije

Dimenzije Citroën C4 kompaktne su kako bi se ograničio vanjski obujam: duljina od 4,33 m, širina od 1,79 m i visina od 1,49 m.

véhicule_polyvalent_C4_V2

Svestrano vozilo

Stražnja klupa (djeljiva u omjeru 2/3 - 1/3) nudi veliku prilagodljivost i otvor za prijevoz dugačkih i nezgrapnih predmeta.

VIŠE KORISNE TEHNOLOGIJE

Citroën C4 iskorištava najnovije tehnologije za veću jednostavnost i udobnost uporabe.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Novim 7'' tabletom osjetljivim na dodir može se upravljati medijskim funkcijama, telefonom, namještanjem parametara vozila i novim dodirnim navigacijskim sustavom.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Vožnja je pojednostavnjena novim sustavom za pristup i pokretanje vozila bez ključa kojim se omogućuje ulazak u vozilo i pokretanje motora dok elektronički ključ ostaje uz vas.

Surveillance_Angle_Mort

Sustav za nadzor mrtvog kuta obavješćuje vas o prisutnosti vozila na dva ili četiri kotača u mrtvom kutu pomoću narančaste diodne lampice koja se pali u kutu retrovizora.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju dodatnim svjetlosnim snopom osvjetljavaju unutrašnjost zavoja i mogu osvijetliti kut od čak 75° na lijevoj ili desnoj strani vozila.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Za ugodan vizualni doživljaj Citroën C4 može se opremiti zakretnim dvofunkcijskim ksenonskim svjetlima koja prate kut zakretanja vozila.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Funkcijom CITROËN Connect Box možete pristupiti (ovisno o zemlji) hitnim pozivima i lokaliziranim pozivima za pomoć na cesti te funkcijama EcoDriving i virtualnoj servisnoj knjižici, koje su dostupne u vašem osobnom prostoru MyCITROËN na internetu.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) jedno je od rješenja namijenjenih borbi protiv gubitka pozornosti.

Controle_de_Traction_C4

Sustav inteligentnog nadzora prianjanja (CTI) prepoznaje situacije u kojima je prianjanje slabije kako bi se Citroën C4 sigurno kretao. CTI zamjenjuje sustav protiv proklizavanja ASR kako bi se optimirala vuča i zadržala putanja.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Pomoć pri kretanju na uzbrdici sustav je koji vam pomaže u lakšem kretanju na uzbrdici. Sprječava neželjeno kretanje Citroën C4 na kosini dok je papučica kočnice otpuštena.

UMJERENI TROŠKOVI

Nouvelle Gamme C4

Citroën C4 opremljen je učinkovitim motorima najnovije generacije.

Tehnologija BlueHDi u skladu je s normom Euro 6 s ispuštanjem CO2 od 86 g/km i potrošnjom u mješovitoj vožnji od 3,3 l/100 km.

Benzinski motori PureTech s turbopunjačem omogućuju visoke performanse i ujedno održavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 na najvišoj razini.

Ti novi motori nude visoku razinu performansi i užitka u vožnji, a ujedno kontroliraju potrošnju.
 
Omjer cijene i usluge optimiran je kako bi troškovi uporabe bili smanjeni.
C4
Od 132 082 kn s PDVom
Nouvelle Gamme Citroën C4
Top