Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

SPACETOURER XL

  • Mjesečna rata
  • Cijena za gotovinu

Prikazana izvedba Od 249913 kn PDV uklj. /mjesecu

Prikaz tipa karoserije SPACETOURER XL. Možete odabrati drugi tip karoserije.

2 Dostupni tipovi karoserije

OPIS:
Citroën SpaceTourer je kombi s 5 mjesta u izvedbi M (4,95 m). Pun karaktera, pojednostavljuje život vama i vašoj obitelji zahvaljujući velikog obujma prtljažnika. Dovoljno da sva prtljaga stane prije odlaska na odmor!
OPIS:
Citroën SpaceTourer je kombi s 5 mjesta u izvedbi XL (5,30 m). Pun karaktera i fluidnim linijama, radi se o najduljoj izvedbi u ponudi modela SpaceTourer koja se ističe svojom ponudom uređenjem prostora.
Prikazano vozilo je informativnog karaktera koji možda ne odgovara konfiguriranoj verziji.Preporučene cijene prema važećem cjeniku.

S obzirom na učestale promjene u našoj ponudi vozila i složenost računalnih sustava, marka Citroën se maksimalno trudi ažurirati informacije na svojoj internetskoj stranici. Međutim, pozivamo vas da posjetite najbliže prodajno mjesto kako biste provjerili jesu li podaci prikupljeni na ovoj web stranici doista ažurni.

Top