Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

IZNIMNA MODULARNOST

Zasebna preklopiva sjedala

Stražnja sjedala mogu se preklopiti zasebno ili sva odjednom kako bi se dobila ravna podnica. Preklopite li i suvozačko sjedalo, novi električni Citroën ë-Berlingo nudi vam do 4000 litara obujma i utovarni prostor dulji od 3 m u verziji XL. 

TOPLE BOJE I MATERIJALI

Novi električni Citroën ë-Berlingo nudi vam obilje prostora sprijeda zahvaljujući svojem velikom vjetrobranskom staklu i uglađenoj armaturnoj ploči. Nadahnuta svijetom namještaja i putovanja, meki i topli materijali korišteni za sjedala pridonose još većoj udobnosti.

SAVRŠENA PROSTRANOST

Domišljati pretinci

Sa suvozačke strane nalazi se Top Box, veliki i hlađeni spremnik na gornjem dijelu armaturne ploče Uz veliki pretinac na gornjoj strani središnje konzole, tu je i nekoliko korisnih pretinaca za cijelu obitelj. 

TRI SJEDALA PUNE VELIČINE U STRAŽNJEM DIJELU

Svi će putnici uživati u istoj razini udobnosti na stražnjoj klupi novog električnog modela Citroën ë-Berlingo, bez obzira na to gdje sjede jer su sva tri sjedala jednako široka. Putnici imaju i obilje prostora za noge, bez obzira na to radi li se o verziji s pet ili sedam sjedala i veličini M ili XL. Svako se od sjedala može u potpunosti preklopiti.

MODUTOP®

Prepoznatljiva značajka vozila za slobodno vrijeme, Modutop®, uključuje krovni kovčeg zapremine 92 litre kojem se može pristupiti sa stražnje klupe i iz prtljažnika, kao i pretince u prozirnom luku. Veliki stakleni panoramski krov osigurava obilje svjetlosti s električno pokretanom zaštitom od sunca koja se može kliznuti preko stakla.

KLIZNA BOČNA VRATA

Preklopni prozori na stražnjim vratima

Novi električni Citroën ë-Berlingo osigurava dosad neviđenu pristupačnost zahvaljujući kliznim bočnim vratima. Vrata su dovoljno široka da bi se maksimalno mogla iskoristiti njihova praktičnost. Prozor na stražnjim vratima može se otvoriti da bi se olakšao pristup prtljažniku.