[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

OTKRIJTE CITROËN C-ELYSÉE

S gotovo 400.000 prodanih primjeraka (od lansiranja krajem 2012. godine), Citroën C-Elysée je komercijalni uspjeh, ali također i sportski sa 3 svjetska FIA WTCC naslova prvaka u kategoriji konstruktora.

Dizajn, udobnost, stav, tehnologije... Upoznajte limuzinu CITROËN nove generacije.

 

OTKRIJTE GA PUTEM VIDEA

 

Citroën Elysée se obnavlja sa stilom! Limuzina je sada još profinjena zahvaljujući prednjoj maski koja naglašava njegov izgled i svjetlosni potpis inovativnog dizajna. Dvije moderne i svježe boje karoserije su u ponudi: plava Lazuli i siva Acier.

NOVA PONUDA NAPLATKA OD LAGANE LEGURE

Novi 3D ukrasni poklopci kotača i naplatke od lagane legure 16'' San Diego u sjajnoj boji naglašavaju eleganciju, dinamičnost i suvremenost Citroëna C-Elysée.
1500x646_2.jpg

BRIGA ZA DETALJE

ELEGANTNA POPUT LIMUZINE

1500x646_1.jpg

Prednji kraj Citroëna C-Elysée je proširen kako bi se poboljšalo aerodinamiku i držanje ceste. Njegov novi LED svjetlosni potpis se nalazi iznad prednjih svjetala i daje mu posebnu eleganciju.

SVJETLOSNI POTPIS

1500x646_4.jpg

Nova 3D svjetla naglašavaju suvremenost stražnjeg kraja vozila zahvaljujući svjetlosnim potpisom u skladu s ostalim modelima marke CITROËN.

DIMENZIJE

DUŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

litre

597x597_1.jpg

DOBRODOŠLI U VOZILOCitroën C-Elysée ima unutrašnjost razrađenu u najsitnijim detaljima. Jednobojna središnja konzola uklapa se s letvicom boje Sunsilver Mat kako bi se istaknuo novi 7’’ tablet osjetljiv na dodir. Materijali su odabrani zbog elegancije, robusnost i jednostavnog održavanja.

Instrumentna ploča osuvremenjena je novim dojmljivim brojčanicima za više osobnosti i jasnoće. Novi zaslon s bijelim prikazom na kojem se navode podaci o vožnji nalazi se između dvaju brojčanika.

Naposljetku, Citroën C-Elysée rezultat je cjelokupne stručnosti Marke u pogledu udobnosti i korisne tehnologije.

INOVACIJA, UDOBNOST I SIGURNOST

POTPUNO OPREMLJENO

Tablet na dodir

Kamera za vožnju unatrag

C-Elysée objedinjuje sve komande za audio sustav i navigaciju nadohvat ruke vozača zahvaljujući novom 7'' tabletu najnovije generacije, koji sadrži slljedeće tehnologije :

• NAVIGACIJSKI SUSTAV povezan u stvarnom vremenu za izbjegavanje gužve u prometu i poboljšanje navođenja zahvaljujući prikazu karta.

• MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) za pristup aplikacijama i sadržajima svog pametnog telefona izravno na tabletu u vozilu.

• GLASOVNO PREPOZNAVANJE (u vozilu ili putem pametnog telefona) za upravljanje funkcijama u vozilu.

• TELEFON: Bluetooth tehnologija (pristup imeniku i upravljanje istovremenim pozivima).

• RADIO AM/FM: 4 zvučnika i komanda ispod upravljača (bez CD čitača) te mogućnost slušanja glazbe s pametnog telefona.

520x293_2.jpg

Kamera za vožnju unatrag omogućuje prilikom prelaska u vožnju unatrag prikaz prostora iza vozila na glavnom zaslonu.

Usto se prikazuju i oznake koje mijenjaju boju kako se približavate prepreci.

Doista prošireno vidno polje koje će olakšati parkiranje!

520x293_7.jpg

Motori: Dizelski BlueHDi 100 & Benzinski PureTech 82


C-Elysée opremljen je gamom učinkovitih i ekonomičnih motora. U benzinskoj izvedbi nudi motor PureTech 82 koji je dostupan s ručnim mjenjačem. U dizelskoj izvedbi dostupan je s motorom BlueHDi 100.
1500x646.jpg
Top