Citroën želi koristiti kolačiće kako bi spremili podatke tijekom Vašeg posjeta i na taj način poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći u potpunosti pregledavati  ili iskoristiti sve usluge dostupne na našoj web stranici.

Saznajte više o kolačićima

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

.

OTKRIJTE C4 SPACETOURER

Kako uskladiti obitelj i užitak? Ovu je jednadžbu riješio Citroën C4 Spacetourer! Modernizirana i dinamičnija, ova nova verzija modela C4 Spacetourer temelji se na jedinstvenim i lako prepoznatljivim dizajnom prethodne generacije. Stilske karakteristike se obogaćuju novim stražnjim ševronima, novim prednjim dijelom koji sugerira dinamičnost i snagu te novim bojama: Siva Acier i Lazuli Blue.

PREDNJI KRAJ

747x322_C4_Picasso_face_Avant.jpg

Citroën C4 Spacetourer odlikuje se novim prednjim krajem koji pridonosi dojmu luksuza i dinamičnosti. Zadržava trostruki svjetlosni potpis karakterističan za današnje modele marke CITROËN. Prednja maska podijeljena je na dva dijela koja odvaja prednji odbojnik u boji karoserije i vrlo izduljena svjetla također ugrađena u novu masku i koji se protežu prema vanjskom rubu.

DVOBOJNA PONUDA S KROVOM U CRNOJ BOJI

747x322_C4_Picasso_bi-ton2.jpg

Citroën CSpacetourer odlikuje se dvobojnim krovom crne boje koji naglašava njegov karakter i dinamičnost. Ta nova mogućnost personalizacije, dostupna u opciji uz čitavu paletu boja, pridonosi privlačnosti izvedbe. Nude se i sjajna crna kućišta vanjskih retrovizora.

STRAŽNJA SVJETLA S 3D EFEKTOM

747x322_C4_Picasso_feux-3D.jpg

.

Nova stražnja 3D svjetla su dio serijske opreme u C4 Spacetourer. Moderan i tehnološki dizajn se temelji na efektu koji svjetlu daje dubinu i privid kao da se ponavlja do beskonačnosti.

NAPLATCI OD LAGANE LEGURE 17''

Tranche-3_2.jpg

.

Citroën C4 Spacetourer odlikuje se novim sjajnim naplatcima od lagane legure 17’’ s 5 krakova u skladu s novom bojom karoserije Lazuli i sadašnjim sjajnim naplatcima u crnoj boji.

CHEVRONI NA POKLOPCU PRTLJAŽNIKA

747x322_chevrons.jpg

.

Novi chevroni straga sjajne crne boje kromiranih obruba odražavaju novi položaj marke CITROËN (od C4 Cactus) i pridonose suvremenosti stražnjeg kraja.

1 MONOVOLUMEN, 4 UNUTRAŠNJOSTI

UNUTRAŠNJOST U SERIJI

UNUTRAŠNJOST WILD BLUE

UNUTRAŠNJOST DUNE BEIGE

UNUTRAŠNJOST HYPE GREY

.

Ovu funkcionalnu unutrašnjost najbolje definira praktičnost i kvaliteta materijala u prostoru kabine C4Spacetourer-a sa tkaninom Milazzo Grey koja se savršeno uklapa s pločom s instrumentima.

calodras.jpg
bleu_terpa_prusse.jpg

.

Unutrašnjost Wild Blue s izraženom modularnošću za aktivan i sportski život. Ova je unutrašnjost, osobito uz mogućnost preklapanja suvozačevog sjedala i uz prednja masažna sjedala, namijenjeno dinamičnim i mlađim kupcima kojima je važna prostornost i opuštenost u kabini. Opremljeno je plavom tkaninom Levanzo Blue te kromiranim ventilacijskim otvorima na komandnoj ploči i prednjim pragovima vrata te je povezana s nijansom Ardoise Nacrée.

.

Unutrašnjost Dune Beige daje prednost svjetlu i blagom ozračju u svakodnevici. Ovo je uređenje, zahvaljujući paketu Lounge koji obuhvaća opuštajuće naslone za glavu i opuštajuće poluelektrično suvozačevo sjedalo povećane udobnosti, prilagođeno kupcima koji pridaju pažnju ugodi i udobnosti te žele putovati u najboljim uvjetima, ali i odmoriti se. Uključuje i tkaninu sive boje Yatago Grey, posebne dodatne tepihe i mirisni osvježivač zraka. Dostupno je i u dvobojnoj koži Nappa te uz njega dolazi nijansa bež boje Beige Méditation.

yatago.jpg
mi-cuir.jpg

.

Unutrašnjost Hype Grey obuhvaća sve značajke poslovne klase. To je uređenje, uz sjenila u drugom redu sjedala ili stražnja svjetla za čitanje, namijenjeno posebnim kupcima koji imaju smisao za detalje, te, uz obradu svjetlosive boje sa sedefastim odsjajem Ardoise Nacrée i kombiniranim presvlakama od tkanine Finn Black i sive kože Grey, kupcima kojima je važna otmjenost.

UGODAN OSJEĆAJ

1500x500_C4_Picasso_Bien-etre-v2.jpg

Uz C4 Spacetourer, marka CITROËN potvrđuje svoju vjerodostojnost te svoje znanje i umijeće u pogledu udobnosti. Poziva na putovanje, s obitelji ili bez, i jedinstveno iskustvo vožnje koje pruža njegovo ponašanje na cesti, ali i bogata oprema.

PAKET LOUNGE: NEVIĐENA UDOBNOST

747x322_sièges-confort.jpg

U modelu Citroën C4 Spacetourer, svi putnici putuju prvom klasom. Sa Paketom Lounge, sve je predviđeno za potpunu udobnost:

  • prednja sjedala s funkcijom masaže
  • "Relax" sjedalo suvozača koji omogućuje da se ispruže noge
  • "Relax" nasloni za glavu sprijeda i straga

TOPLI I UGODNI MATERIJALI

747x322_matières.jpg

Citroën C4 Spacetourer opremljen je armaturnom pločom s pjenastom oblogom i oblogama vrata koje su posebno obrađene kako bi bile mekane na dodir. Tome se pridružuje velik odabir najkvalitetnijih tkanina i kože.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën C4 Spacetourer potpuno se uklapa u program CITROËN ADVANCED COMFORT®. Svjetlost, modularnost, paket Lounge, konektivnost i jedinstvena udobnost ovjesa: obje izvedbe monovolumena C4 Spacetourer dizajnirane su za ugodnost i udobnost tijekom vaših putovanja. Sjednite za upravljač i osjetite učinak CITROËN ADVANCED COMFORT®!
Tranche-5.jpg

DIMENZIJE

DUŽINA

4438 mm

ŠIRINA

1826/2117 mm

VISINA

1610/1625 mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

0,537/0,630

Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg

MAKSIMALNA PROSTRANOST

Treba vam velik prtljažnik? Citroën C4 Spacetourer osmišljen je da odgovori na sve vaše potrebe za modularnošću i prostranošću.

Savršeno ravan pod dobit ćete jednostavnim sklapanjem sjedala u 2. i 3. redu u pod a možete čak i suvozačevo sjedalo preklopiti u stolić pa u auto utovariti predmet dug do 2,5 m.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ RUKU

Druga prednost C4 Spacetourer-a je prtljažnik. Dizajn vrata prtljažnika sugerira volumen i robusnost te omogućuje lak pristup uz obujam od 537 litara odnosno 645 litara kad su stražnja sjedala pomaknuta posve naprijed.

Uz motorni poklopac prtljažnika, Citroën C4 Picasso nudi sustav otvaranja prtljažnika bez ruku koji pridonosi lakoći korištenja. Ta oprema omogućuje jednostavno otvaranje poklopca prtljažnika, čak i punih ruku, zahvaljujući senzoru ispod stražnjeg odbojnika. Dovoljno je samo pomaknuti nogu da bi se vrata prtljažnika otvorila ili zatvorila.
Novi C4 Picasso

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën C4 Spacetourer opremljen je s novim 7“ tabletom na dodir s ekranom najnovije generacije (poput najnovijih modela pametnih telefona). Ova nova generacija monovolumena omogućuje da se potpuno neovisno koristi 12“ zaslon visoke razlučivosti i tablet te nudi novi navigacijski sustav Connect Nav.CONNECT NAV

Novi 3D navigacijski sustav na dodir povezan je u stvarnom vremenu i pruža mogućnost zumiranja pomoću 2 prsta (poput iPad-a) te pojednostavnjuje navođenje zahvaljujući poboljšanim kartama.

Također, kako bi se pojednostavila sučelja i povećala sigurnost tijekom vožnje, dostupno je glasovno prepoznavanje koji omogućuje povezivanje navigacijskog sustava, telefon i multimedijskih funkcija.

520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

AKTIVNI REGULATOR BRZINE

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

Uz pomoć radarskog senzora, sustav prepoznaje vozilo sprijeda i automatski održava sigurnu udaljenost koju vozač odabire unaprijed, sve dok se vozilo ne zaustavi pritiskom na kočnicu i otpuštanjem papučice gasa. Regulira brzinu pri brzini od najmanje 30 km/h do najviše 180 km/h.

SUSTAV PRAĆENJA POZORNOSTI VOZAČA

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

Sustav upozorava vozača pri prvom zanošenju vozila vizualnom porukom "obratite pozornost" i zvučnim signalom. Pri otkrivanju četvrtog zanošenja vozila, zvučni je signal jači uz poruku "napravite pauzu". Sustav ne dijeljuje na komande vozila kako bi vozač zadržao nadzor nad vozilom.

UPOZORENJE NA NENAMJERNO PRELAŽENJE CRTE

Tranche-9_3.jpg

Ovaj sustav pomaže spriječiti smanjenu pozornost ili trenutke nepažnje za upravljačem. Uz pomoć kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla koja omogućuje prepoznavanje crta označenih na cesti, sustav ispravlja putanju vozila i pritom upozorava vozača čim zamijeti rizik od nenamjernog prelaženja crte bez upaljenih pokazivača smjera.

AKTIVNI SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

747x322_SAM.jpg

Ovaj sustav upozorava vozača vizualnim signalom na osvrtnim zrcalima kada registrira prisutnost vozila u mrtvom kutu (s lijeve ili desne strane). Ako je funkcija upozorenja na nenamjeran izlazak iz voznog traka aktivna, a vozač ipak skreće u tom smjeru i pritom upali pokazivač smjera, upravljač mu pruža otpor kako bi ga odvratio od skretanja i kako bi se izbjegao sudar.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Tranche-9_5.jpg

Ovaj sustav kočenja u nuždi omogućava izbjegavanje sudara. Kamera smještena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla prepoznaje prepreke kao što je vozilo koje se kreće u istom smjeru ili je zaustavljeno. Aktivan je pri brzini od najmanje 5 km/h pa sve do najveće moguće brzine. Ako zamijeti opasnost od sudara, upozorava vozača. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo (osim ako vozač isključi sustav).

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Tranche-9_4.jpg

Sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine njima obavještava vožača na zaslonu. Ta se brzina može postaviti za regulatora ili limitatora brzine. Može se primjeniti pri bilo kojoj brzini.

UPOZORENJE NA OPASNOST OD SUDARA

Tranche-9_2.jpg

Pri brzini od najmanje 30 km/h, sustav upozorava vozača da postoji opasnost od sudara njegova vozila s vozilom sprijeda. Zahvaljujući radaru koji se nalazi na prednjoj strani vozila, sustav prepoznaje objekte koji se kreću istim pravcem ali ne i objekte koji miruju. Sustav se može isključiti.

DIZEL BlueHDI MOTORI: NAJBOLJI U KLASI!

BlueHDi-Nouveau-C4-Picasso).jpg

Zahvaljujući dizelskim motorima BlueHDi, C4 Spacetourer vrlo je ekonomično vozilo u pogledu potrošnje i emisije CO2. Kao dokaz, C4 Spacetourer je « Best in Class » (najbolji u kategoriji) u segmentu sa emisijama već od 94g/km CO2 (potrošnja: 3,6 l/100 km) za motor BlueHDi 120 S&S BVM6.

BENZINSKI PureTech MOTORI

747x322_C4_Picasso_PureTech-v2.jpg

Ponuda benzinskih motora se obogaćuje s C4 Spacetourer. Novi PureTech 130 S&S EAT6 spaja odličan benzinski motor PureTech130 S&S i učinkovistost automatskog mjenjača EAT6 za još jednostavniju vožnju.

Top