[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

CITROËN BERLINGO

Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën predstavlja svoj novi Berlingo koji zadržava sve adute prethodnih generacija uz više suvremenosti. Novi Citroën Berlingo nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu dizajna, modularnosti i praktičnosti.

DIZAJN

Ikona u segmentu

VISUEL-2-200-X-141

Snažan i odvažan karakter, dinamična silueta, dizajnirani Airbump® i umetci u boji: Citroën Berlingo je ikona među vozilima za slobodno vrijeme.

 

Citroën Berlingo ima robusnu i inovativnu morfologiju. Suvremen i zaigran, nudi 2 duljine: standardnu M s 4,40 m duljine, te nova XL izvedba s duljinom do 4,75 m.2 siluete M i XL mogu prevoziti 5 ili  7 putnika.Sprijeda se Citroën Berlingo ističe: višim i kraćim poklopcem motora, prednjim krajem u skladu s identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i pomaknutim vjetrobranskim staklom koji nudi više prostora i svjetlosti.

 

Fluidna silueta je također naglašena krovnim nosačima i Airbump® koji ističu robusnost vozila i ujedno štite karoseriju.

DIMENZIJE

DUŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

litre


Broj sjedala

Masa vozila

kg

Dizajn i boja: snažan karakter

 

24 kombinacija za personalizacijuCitroën Berlingo ima široku ponudu boja karoserije: Siva Acier, Siva Platinium, Crna Perla Nera, Plava Deep, Bež Sable i Bijela Banquise.Personalizacija se može naglasiti paketom opreme Boja uz detalje u bijeloj ili narančastoj boji koji se nalaze oko svjetla za maglu i na bočnim letvicama.

 


Citroën Berlingo ističe se po prozračnim dizajnu ploče s instrumentima sa brojnim pretincima za odlaganje stvari. Kabina nudi visoki položaj u vožnji.Ambijent XTR se ističe po Line Green tkanini sa narančastom trakom na razini naslona sjedala.

VISUEL-3-200-X-141

CITROEN ADVANCED COMFORT®

Udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost

Udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost
VISUEL-4-K9-200-X-141

Citroën Berlingo se potpuno uklapa u program Citroën Advanced Comfort®.

 

Nudi optimalnu kvalitetu u vožnji koja pretvara svako putovanje u trenutke užitka zahvaljujući udobnosti sjedala, ovjesu i zvučnoj izolaciji visoke razine.

 

Citroën Berlingo ima kabinu punu svjetlosti, zahvaljujući velikoj staklenoj površini. Dodatak svjetlosti donosi veliki panoramski ostakljeni krov, s električnim zaslonom za sunce.

Pametni pretinci i prostor za sve putnike
VISUEL-5-K9-200-X-141

Praktičan iznutra i izvana, Citroënu Berlingo se pristupi vrlo jednostavno zahvaljujući bočnim kliznim vratima i stražnjem staklu na otvor.

 

Citroën Berlingo nudi velikodušnu prostornost i referentnu modularnost zahvaljujući preklopivim sjedalima. Obujam prtljažnika može biti do 775 litara u M izvedbi odnosno do 1050 litara u XL izvedbi.

 

Citroën Berlingo nudi 186 l za odlaganje stvari u raznim pretincima raspoređeni u vozilu. Radi se o pametnim i velikodušnim pretincima poput one uz Modutop® krov s ukupnim obujmom od 92 l.

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

18 sustava pomoći u vožnji

Potpuno bezbrižna vožnja
VISUEL-6-K9-OK

Citroën Berlingo objedninjuje suvremene i korisne tehnologije.

Ima najbolje tehnologije kako bi se osigurala najbolja razina sigurnosti i bezbrižna vožnja.

Sigurnost uz 18 sustava za pomoći u vožnji
VISUEL-7-K9

Upozorenje za nenamjerni izlazak iz voznog traka, Podsjetnik za stanku, Sustav nadzora mrtvog kuta, Prošireno prepoznavanje prometnih znakova, Automatsko kočenje u hitnim situacijama, Kamera za vožnju unatrag sa Top Rear Vision … 

Potpuna povezivost uz 8'' tablet
VISUEL-8-K9

8'' tablet i 4 tehnologije za povezivanje omogućuju kontinuitet između vaše digitalno okruženje i vaše vozilo: Mirror Screen, Citroën Connect Nav i bežično punjene za pametne telefone.

MOTORI

VISUEL-9-K9-OK

Citroën Berlingo ima dinamične vozne osobine zahvaljujući spoju nove platforme i učinkovitih motora najnovije generacije u pogledu potrošnje i emisije CO2.

Berlingo ima benzinske i dizelske motore prilagođeni svim upotrebama, kako gradske tako i vangradske. Motori nude izvanredne performanse uz poštivanje okoliša.

Citroën Berlingo uvodi automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa EAT8, za optimalnu udobnost u vožnji.


Benzinski PureTech motor: 

1.2 PureTech S&S 110 KS


Dizelski BlueHDi motori: 

1.5 BlueHDi S&S, 100 KS ili 130 KS BVM6 / EAT8

Top