[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

CITROËN BERLINGO BUSINESS

ODBITAK POREZA 100%

CITROËN BERLINGO BUSINESS je vozilo za prave profesionalce kojima je prioritet praktičnost i udobnost. CITROËN BERLINGO BUSINESS udovoljava N1 homologaciji i pruža mogućnost odbitka 100% PDV i oslobođen je posebnog poreza na motorna vozila. Fiksna pregrada omogućuje siguran prijevoz tereta i putnika.

DIZAJN

Ikona u segmentu

Berlingo_Business

Snažan i odvažan karakter, dinamična silueta, dizajnirani Airbump® i umetci u boji: Citroën Berlingo Business je ikona među vozilima za slobodno vrijeme.

Citroën Berlingo Business ima robusnu i inovativnu morfologiju. Suvremen i zaigran dolazi u novoj XL izvedbi s duljinom do 4,75 m.

Sprijeda se Citroën Berlingo Business ističe: višim i kraćim poklopcem motora, prednjim krajem u skladu s identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i pomaknutim vjetrobranskim staklom koji nudi više prostora i svjetlosti.

Fluidna silueta je također naglašena krovnim nosačima i Airbump® koji ističu robusnost vozila i ujedno štite karoseriju.

Dizajn i boja: snažan karakter

Citroën Berlingo Business ima široku ponudu boja karoserije: Sable, Aqua Green, Siva Acier, Siva Platinium, Crna Onyx, Deep Blue i Bijela Banquise.

Personalizacija se može naglasiti paketom opreme Boja uz detalje u bijeloj ili narančastoj boji koji se nalaze oko svjetla za maglu i na bočnim letvicama.

Citroën Berlingo Business ističe se po prozračnim dizajnu ploče s instrumentima sa brojnim pretincima za odlaganje stvari. Kabina nudi visoki položaj u vožnji.

Ambijent XTR se ističe po Line Green tkanini sa narančastom trakom na razini naslona sjedala

PMC_4745-edit

CITROEN ADVANCED COMFORT®

Udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost

Udobnost u kabini za potpunu bezbrižnost
PMC_4752-edit

Citroën Berlingo Business se potpuno uklapa u program Citroën Advanced Comfort®.

Nudi optimalnu kvalitetu u vožnji koja pretvara svako putovanje u trenutke užitka zahvaljujući udobnosti sjedala, ovjesu i zvučnoj izolaciji visoke razine.

Citroën Berlingo Business ima kabinu punu svjetlosti, zahvaljujući velikoj staklenoj površini. Dodatak svjetlosti donosi veliki panoramski ostakljeni krov, s elekričnim zaslonom za sunce.

Pametni pretinci i prostor za sve putnike
CL 17.092.009 (1)

Praktičan iznutra i izvana, Citroënu Berlingo Business se pristupi vrlo jednostavno zahvaljujući bočnim kliznim vratima i stražnjem staklu na otvor.

Citroën Berlingo Business nudi velikodušnu prostornost i referentnu modularnost zahvaljujući preklopivim sjedalima. Obujam prtljažnika može biti do 1050 litara u XL izvedbi.

Citroën Berlingo Business nudi 186 l za odlaganje stvari u raznim pretincima raspoređeni u vozilu. 

TEHNOLOŠKA INTELIGENCIJA

18 sustava pomoći u vožnji

Potpuno bezbrižna vožnja
PMC_4732-edit

Citroën Berlingo objedninjuje suvremene i korisne tehnologije.

Ima najbolje tehnologije kako bi se osigurala najbolja razina sigurnosti i bezbrižna vožnja.

Sigurnost uz 18 sustava za pomoći u vožnji
PMC_4737-edit

Upozorenje za nenamjerni izlazak iz voznog traka, Podsjetnik za stanku, Sustav nadzora mrtvog kuta, Prošireno prepoznavanje prometnih znakova, Automatsko kočenje u hitnim situacijama, Kamera za vožnju unatrag sa Top Rear Vision … 

Potpuna povezivost uz 8'' tablet
VISUEL-8-K9

8'' tablet i  tehnologija za povezivanje omogućuju kontinuitet između vaše digitalno okruženje i vaše vozilo: Mirror Screen, Citroën Connect Nav i bežično punjene za pametne telefone.

MOTORI

PMC_4726-edit

Citroën Berlingo Business ima dinamične vozne osobine zahvaljujući spoju nove platforme i učinkovitih motora najnovije generacije u pogledu potrošnje i emisije CO2.

Berlingo Business ima benzinske i dizelske motore prilagođeni svim upotrebama, kako gradske tako i vangradske. Motori nude izvanredne performanse uz poštivanje okoliša.

Citroën Berlingo Business uvodi automatski mjenjač s 8 stupnjeva prijenosa EAT8, za optimalnu udobnost u vožnji.

Benzinski PureTech motori:

1.2 PureTech 110 S&SBVM6


Dizelski BlueHDi motori: 

1.5 BlueHDi 100 S&S BVM ili 1.5 BlueHDi 130 S&S BVM6/ EAT8

Top