[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

GRADSKI AUTOMOBIL S JEDNISTVENOM OSOBNOŠĆU

Citroën C1 napravljen je za potpuno uživanje u gradskoj vožnji, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i izuzetnom upravljivošću. Uz osobnost koja je živahna i bezbrižna, gradski automobil s 3 ili 5 vrata dostupan je i u verziji 'Airscape'.

KOMPAKTNO, ALI PROSTRANO
KOMPAKTNO, ALI PROSTRANO

Citroën C1 ima bogat interijer s puno prostora za četiri odrasle osobe, a koristi se i kompaktnim dimenzijama (duljine 3,46m, širine 1,62m i visine 1,46m) u inačicama s 3 ili 5 vrata.

CITROËN ADVANCED COMFORT®
CITROËN ADVANCED COMFORT®

U skladu s Citroën Advanced Comfort® programom, Citroën C1 odlikuje se još većom razinom udobnosti, što je rezultat optimiziranog akustičnog tretmana i povećane udobnosti ovjesa.

32 MOGUĆNOSTI PERSONALIZACIJE
32 MOGUĆNOSTI PERSONALIZACIJE

Kreirajte vlastit Citroën C1. Jednobojan ili dvobojan? Zahvaljujući 32 kombinacije personalizacije, možete biti posvećeni svakom detalju.

6 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI
6 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Citroën C1 prepun je tehnologije koja vam olakšava život. Opremljen je sa šest sustava sigurnosti i pomoći u vožnji, uključujući Active City Brake i sustav prepoznavanja znakova brzine.

DIZAJN

Visuel-AR_1250x415

NEODOLJIV

DINAMIČAN

Citroën C1 izdvaja se zahvaljujući dizajnu, mogućnošću personalizacije i prednjim svjetilima u obliku „obrve“.

Potpis okomitog svjetla s bočne strane rešetke sadrži LED dnevna svjetla, naglašavajući razigrani stav automobila i jedinstvenu osobnost.
C1 DINAMIČAN DIZAJN
New-Giff

32 KOMBINACIJE

ODABERITE BOJU

Njegovih 8 boja karoserije mogu se prilagoditi vašem ukusu, s paletom od Lipizan White do Caldera Black, Gallium Grey, Calvi Blue i Scarlett Red. Citroën C1 također igra kontrastnu kartu sa svojim dvotonskim inačicama koje su standardno dostupne u posebnim serijama ili kao opcija na završnoj izvedbi Feel i Shine. Sve u svemu, na raspolaganju su vam 32 kombinacije za moguće prilagođavanje do najsitnijih detalja. Na vama je samo da dizajnirate svoj Citroën C1!

INTERIJER

Citroën C1 jednako je svjež i razigran izvana i iznutra.

Čistu centralnu ploču krase detalji privlačnih boja, kao što su okviri ekrana, ventilacijskih otvora i baze ručice mjenjača.

Presvlake živih boja ugođaj u unutrašnjosti čine veselim i optimističnim. Obloge vrata elegantno su usklađene s bojom karoserije.

Design-interieur_1250x650

GRADSKO VOZILO

Citroën C1 ima kompaktan vanjski, ali prostran interijer, u kojem ima mjesta za četiri odrasle osobe

DUŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

litre

Citroën C1 - Confort - CAC

Citroën C1 idealan je partner za urbane avanture, sa sjedištima dizajniranim za vrhunsku udobnost i mnoštvom praktičnih i genijalnih skladišnih prostora smještenih oko kabine. Također je opremljen sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir i automatskim klima uređajem.

OBUJAM PRTLJAŽNIKA - 196 L

PRAKTIČAN

Citroën C1 ergonomičan je automobil konstruiran tako da svakidašnji život bude što jednostavniji zahvaljujući praktičnom i lako dostupnom prtljažniku obujma 196 litara. Pokrivač prtljage preklapa se otvaranjem stražnjih vrata, a s preklopljenim stražnjim sjedalima obujam prtljažnika raste na 780 litara.
Citroën C1 - coffre
Citroen C1 - Airscape

AIRSCAPE

VJETAR U KOSI

Citroën C1 dostupan je i kao inačica Airscape otvorenog tipa, isključivo u izvedbi s 5 vrata. Platneni krov jednostavan je za upotrebu i elektronički se kontrolira, za još veću slobodu i uživanje u pokretu.

TEHNOLOGIJA

Citroën C1 - technologie

Sa šest zračnih jastuka, standardno postavljenim ESP sustavom (elektronički program stabilnosti), ograničenjem brzine i sustavom za praćenje niskog tlaka u gumama, Citroën C1 je sigurno vozilo.

6 SUSTAVA POMOĆI U VOŽNJI

Citroën C1 opremljen je sa šest sustava pomoći u vožnji, uključujući Active City Brake koja automatski aktivira kočnice kada vozilo prepozna bilo koji rizik od sudara. To se događa zahvaljujući kombinaciji kamere i radara ugrađenih u gornji dio vjetrobranskog stakla.

MIRROR SCREEN

BUDITE POVEZANI

Mirror-Screen


S tehnologijom Mirror Screen, vašim pametnim telefonom upravljajte 7" tabletom osjetljivim na dodir.

Trebate samo provjeriti kompatibilnost pametnog telefona, instalirati aplikaciju koja omogućuje razmjenu podataka i povezati telefon preko USB utičnice u vozilu.

7" tablet osjetljiv na dodir omogućava vam da jednostavno koristite funkcije vašeg pametnog telefona: navigaciju, telefon, imenik, glazbu, ali i sve ostale korisne aplikacije potrebne u vožnji.

MOTOR

VISOKE PERFORMANSE

Citroën C1 pokreće 3-cilindrični benzinski motor zadnje generacije, opremljen sustavom Stop & Start za smanjenje potrošnje goriva i dostupan je s ručnim mjenjačem.
625x450-c1-exterior-sunset
Top