[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

.

OTKRIJTE C3 U 6 VIDEA!

Novi val svježine u svijetu gradskih automobila! C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima poput Airbump® (u opciji) koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan i jedinstveni stil čine ga odmah prepoznatljivim u segmentu. Dizajn, personalizacija, Citroën Advanced Comfort®, nove korisne tehnologije i ConnectedCAM Citroën™: otkrijte C3 u 6 video zapisa!

 

Dizajn

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Ljubav na prvi pogled! Jedinstveni izgled modela C3 ističe se karizmatičnim prednjim dijelom i široke konture koje vozilu daju snažan i dinamičan stav. Njegove fluidne linije, snažni bokovi i oblici istaknuti snažnim grafičkim elementima daju ovom automobilu suvremen i opušten stav. S modelom C3, budite drugačiji od drugih i udišite duh vremena!

DIMENZIJE

DUŽINA

3996 mm

ŠIRINA

1749/2007 mm

VISINA

1474 mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

589 / 936 litre

DIMENZIJE: SVUGDJE PROLAZI!

.

Zahvaljujući umjerenoj dužini (manje od 4 m), C3 je izričito agilan i pokretan, što olakšava vožnju po gradu.

 

Ima 5 vrata i 5 mjesta: praktično u svim okolnostima!

 

  • Dužina: 3,99 m
  • Širina: 1,74 m  
  • Visina: 1,47 m
  • Međuosovinski razmak: 2,54 m
  • Obujam prtljažnika: 300 l
dimension nouvelle citroen C3, new, size

SVJETLOSNI POTPIS

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

Sprijeda, svjetlosni potpis u dvije razine naglašava pogled automobila i pojača dojam visine poklopca motora. Chevroni se dvostrukom kromiranom letvicom protežu do dnevnih LED svjetala dok se svjetla odlikuju okruglim dizajnom. U donjem dijelu, odbojnik pojačava percepciju prednjeg dijela i daje mu avanturistički duh. Obojani umetci okružuju svjetla za maglu i daju dašak svježine!

LEBDEĆI KROV

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Lebdeći krov je jedan od stilskih aduta modela C3 koji je dostupan u tri boje, s crnim okvirom vjetrobranskog stakla i napetih linija lukova koji naglašavaju siluetu vozila. Proporcija karoserije i stakla naglašava zaštitnu i uravnoteženu osobnost modela C3. Fluidne površine ističu spokojan i neagresivan stav.

Airbump nouvelle citroen C3 new

AIRBUMP®:
DIZAJN KOJI ŠTITI!

Štitnici Airbump® ne čine samo grafički potpis Citroëna C3, nego i štite njegovu karoseriju te istovremeno ojačaju stil vozila. Obloga za zaštitu od ogrebotina sadrži zrak i ona ima ulogu štita.

Korišteni materijal, termoplastični alipatski poliuretan, osigurava otpornost na svakodnevna oštećenja: sunce, voda, starenje, ogrebotine.

Štitnici Airbump® čine 7 zračnih kapsula koje se nalaze na donjem dijelu vrata, mjesto koje je posebno osjetljiv u gradu te mogu biti ukrašeni bijelim ili crvenim obručem ovisno o boji krova.
597x300_stickers_toit_C3

KROVNE NALJEPNICE

Otporne su na vodu, trošenje i često održavanje u autopraonici te savršeno prate dizajn vašeg CITROËN C3 kako biste u potpunosti mogli personalizirati svoje vozilo.

BOJE U BROJNIM KOMBINACIJAMA

Citroën C3 nudi široku paletu boja karoserije u kojoj možete odabrati: zelenu Almond, bijelu Banquise, plavu Cobalt, sivu Shark, sivu Aluminium, crvenu Rubi, crnu Perla Nera, narančastu Power ili bež Sable...

Kombinirajte ovih 9 suptilnih i energičnih boja karoserija s tri moguće boje krova (crna Onyx, crvena Aden ili bijela Opale), do 36 mogućih kombinacija.

Ove razne kombinacije omogućuju, na primjer, da se klasična boja podigne veselom bojom krova, ili obratno, da se vesela boja karoserije ublaži klasičnom bojom krova. Sve ove kombinacije naglašavaju suvremenost i svježinu modela C3.

Onda, koji će te C3 odabrati?
597x507_perso_blur.jpg

PERSONALIZACIJA PO VAŠEM IZBORU

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Mogućnosti personalizacije za C3 su brojne. Dvobojna ili jednobojna karoserija? Sa ili bez štitnika Airbump®? Toplo ili pročišćeno unutrašnje uređenje? Odaberite svoj stil među svih ovih kombinacija!

DOBAR OSJEĆAJ

1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

Citroën C3 vam nudi utočište koji filtrira vanjski svijet i izolira vas od neravnina na cesti. Već pri ulasku u vozilo osjećate pravo zadovoljstvo zahvaljujući sjedalima koja su vizualno ugodna i fizički udobna, ostakljenom panoramskom krovom (u opciji) koji kabinu preplavljuje svjetlošću i domišljatim pretincima. Taj homogeni spoj uranja putnike u pravi balon. Osmišljen kao otmjena casual odjeća, za upravljačem C3 osjećati će te se kao kod kuće.

597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

PROSTORNOST
& DOMIŠLJATI PRETINCI

Pretinci su osmišljeni na što funkcionalniji način. Citroën C3 nudi domišljat središnji pretinac, koji maksimalno oslobađa prostor u prednjem dijelu vozila, ali i najveći pretinac za rukavice u segmentu (6,25 l). U prednjim vratima nalaze se prostrani pretinci.

Domišljata svijetla boja u unutrašnjosti tih pretinaca u kontrastu je s bojom predmeta koji se u njima odlažu kako bi ih bilo što lakše pronaći. Naposljetku, nema kompromisa ni u pogledu prtljage jer C3 ima prtljažnik od 300 litara.

CASUAL CHIC MATERIJALI!

1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


U kabini vladaju puni i ugodni oblici, pročišćeni elementi. Taj sklad počiva i na jednako obrađenim vratima, sjedalima i armaturnoj ploči. Upotrebom iste tople i svijetle tkanine postignut je kvalitetan i jedinstven vizualni sklad.  

Unutrašnji stil nije nadahnut samo svijetom automobila što je vidljivo po remenju na vratima i tkanini na armaturnoj ploči.

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg

Citroën C3 je opremljen suvremenim tehnologijama. Prvi put u svijetu, CITROËN nudi ConnectedCAm CitroënTM , povezana kamera visoke razlučivosti. Taj gradski automobil također nudi brojnu opremu (ovisno o izvedbi) koja vozaču olakšava život: 3D povezana navigacija s glasovnim prepoznavanjem, kamera za vožnju unatrag, sustav upozorenja nenamjeran izlazak iz voznog traka i sustav za nadzor mrtvog kuta.

SNIMITE VAŠA ISKUSTVA U VOŽNJI

609x343_ConnectedCam_V2.jpg

 

 

Prekrasni pogledi, neobični prizori, šetnje po gradu: Citroën C3 snima sva vaša iskustva u vožnji putem ConnectedCAM CitroënTM. Taj sustav s integriranom kamerom u vozilu snima što vidite izvan vozila, ispred sebe. Kamera je svjedok vaših iskustava u svakodnevnim vožnjama:

  • Jednim pritiskom fotografirajte što vidite ispred sebe i podijelite na društvenim mrežama.
  • Što se ispred vozila događa je snimljeno. Taj sustav vam može biti od pomoći u slučaju sudara.

CITROËN C3: 100 % POVEZANO!

POVEZANA NAVIGACIJA

747x322_Citroën_C3_Navigation_Connectée.jpg


CITROËN Connect Nav (ovisno o izvedbi), omogućuje vam da izbjegnete gužve u prometu, poboljšano navođenje zahvaljujući boljem prikazu kartografije. Glavni gradovi Europe su prikazani u « FULL 3D », što znači da su veliki broj zgrada i spomenika prikazani stvarnim izgledom i trodimenzionalno.

MIRROR SCREEN

tatile tablet nouvelle new citroen C3

Ova tehnologija omogućuje povezivanje pametnog telefona te prikaz njegovog zaslona na središnjem ekranu. Na taj način možete doći do svojih multimedijskih sadržaja te izravno i jednostavno upravljati pametnim telefonom i njegovim kompatibilnim aplikacijama preko tableta. Radi preko aplikacija Apple CarPlayTM i MirrorLink®.

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI: SVE ZA VAŠU SIGURNOST

747x400_Cam_Recul

Čim vozač ubaci mjenjač u stupanj za vožnju unatrag, kamera sa senzorima za pomoć pri parkiranju omogućuje pregled stražnjeg vidnog polja na 7“ tabletu osjetljivom na dodir, s crtama za navođenje u boji koja se mijenja ovisno o blizini prepreka.

747x400_Aide_démarrage_pente

Ovaj sustav sprječava neželjeno kretanje vozila na kosini kad se otpusti papučica kočnice. Pomoć pri kretanju na kosini djeluje na nagibima većim od 3 % i stabilizira vozilo tijekom približno dvije sekunde. Tako vozač može bezbrižno prebaciti nogu s papučice kočnice na papučicu gasa.

747x400_surveillance_angle_mort

Koristan na brzim cestama ili autocestama, ovaj sustav za nadzor obavještava vozača o prisutnosti vozila unutar mrtvog kuta, narančastom diodnom lampicom smještenom u kutu osvrtnih zrcala retrovizora.

747x400_AFIL

Sustav prepoznaje nenamjeran prelazak preko (pune ili isprekidane) bijele crte ako da pokazivač smjera nije uključen te upozorava vozača zvukom i vizualnim znakom na instrumentnoj ploči.

747x400_reco_panneaux

Ovaj sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine i o njima obavještava vozača na zasebnom zaslonu. Ta se brzina može zabilježiti kao postavka limitatora i regulatora brzine. Može se primijeniti pri bilo kojoj brzini.

747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

Osjećate umor? Sustav vas upozorava kada je vrijeme za stanku, odnosno nakon 2 sata vožnje pri brzini većoj od 65 km/h.

747x400_active_safety_brake

Ovaj sustav kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Djeluje već pri brzini od 5 km/h, sprječava sudare sa statičnim ili pokretnim preprekama i s pješacima. Ako zamijeti opasnost od sudara, vozač dobiva upozorenje. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo.

747x400_ADML

Tim se sustavom CITROËN C3 može zaključati, otključati i pokrenuti dok vam je ključ u džepu ili torbi. Vozilo prepoznaje svog vozača čim mu se on približi.

DIZELSKI BlueHDI & BENZINSKI PureTech MOTORI

Citroën C3 nudi učinkovite i štedljive dizelske BlueHDi i benzinske Puretech motore najnovije generacije.

 
Citroëni C3 opremljen je ručnim mjenjačem s trocilindarskim benzinskim motorima Puretech 82 i 110 (Stop&Start) te dizelskim motorima BlueHDi 100 (Stop&Start). Za optimalan užitak i udobnost u vožnji, Citroën C3 u ponudi ima automatski mjenjač EAT6 uz benzinski Puretech 110 S&S motor.

520x293_Conso_C3_Blur.jpg
Top