[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]
1
2
3
4
5

U 2017. godini, Citroën je pokrenuo neviđenu SUV ofenzivu otkrivajući dva nova modela. Prodaja kompaktnog SUV-a, Citroën C3 AIRCROSS počela je u Europi na jesen 2017. godine, nakon što je SUV C5 AIRCROSS predstavljen na Shanghai Motor Show.

NelleGeneration_17ZZ17_597X500

SUV NOVE GENERACIJE

SUV NOVE GENERACIJE

Citroën C3 AIRCROSS ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući
snazi, jedinstvenosti i svježini.

Njegov stil kombinira robusnost i zaštitu zahvaljujući visoko pozicioniranim poklopcu motora kojeg naglašavaju kromirani chevroni i LED svjetlosni potpis.

Već prisutna na konceptu C-Aircross, stakala u 3. redu izrađena su od polikarbonata
i ukrašena naljepnicom u boji koje stvaraju snažan grafički kontrast.

Za upravljačem ovog SUV-a nove generacije, uživate u visokoj poziciji tijekom vožnje.

SIGURAN NA SVIM PODLOGAMA: GRIP CONTROL SA HILL ASSIST DESCENT

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

Za upravljačem ovog SUV dominirate cestom! Povišena odignutost od tla, veliki kotači i Grip Control sa Hill Descent sustav dopuštaju vam vožnju na svim podlogama.

Na taj način, Novi SUV Citroën C3 AIRCROSS može modulirati prianjanje kotača ovisno o podlozi i zadržati jednaku brzinu pri vožnji nizbrdo bez obzira na nagib.

OKRETAN U GRADU ZAHVALJUJUĆI KAMERI ZA VOŽNJU UNATRAG SA TOP REAR VISION

Agile_CL.17.056.003_747X322

Kako u gradu tako i na otvorenoj cesti, novi SUV Citroën C3 AIRCROSS pojednostavljuje vam svakodnevnicu. U gradu, Park Assist tehnologija vas prati prilikom parkiranja.

Top Rear Vision kamera za vožnju unatrag prikazuje prostor iza vozila (180°) na 7'' tabletu.

PROSTRAN & IZNIMNO MODULARAN

Visoka i domišljata konstrukcija omogućuje novom Citroën C3 AIRCROSS najbolju prostranost u kategoriji te izvanrednu udobnost: 5 mjesta sa širokim prostorom za noge i iznad glave.

Njegov prtljažnik ima izniman obujam od 410 L, koji se može povećati do 520 L zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi 2/3-1/3 od 2 zasebna dijela.

Za potpunu modularnost, naslon sjedala suvozača može se sklopiti i na taj način dobiti
utovarnu dužinu od 2m40.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ROBUSTAN I ZAŠTITNIČKI STIL

DesignRobuste_CL.17.056.021_520X264

SUV C3 AIRCROSS ima mišićav poklopac motora koji je ujedno kratak i visok. Ono je odraz robusnosti i nameće svoj prednji i stražnji svjetlosni potpis bez agresivnosti zahvaljujući vodoravnoj ravnoteži i velikodušne oblike.

Ovaj SUV preuzima grafički potpis marke CITROËN s prednjim svjetlima u dvije razine koji naglašavaju prednji dio vozila i daju mu prepoznatljivi svjetlosni potpis, zajednički svim kreacijama Marke.

Stražnja strana novog C3 AIRCROSS naglašava širinu i mišićave linije SUV-a dok stražnja svjetla sa 3D efektom podsjećaju na povezanost s modelom C3.

SUV C3 AIRCROSS ima bočne štitnike na visini kotača te u donjem dijelu karoserije u crnoj mat boji kako bi bio zaštićen od svakodnevnih ogrebotina.

85 KOMBINACIJA: BIRAJTE SVOJU!

8 boja karoserije, 3 boja krova i 4 color paketa: možete odabrati svoj novi SUV Citroën C3 AIRCROSS po želji.

Ništa nije prepušteno slučaju, personalizacija je osmišljena u najsitnijim detaljima: prozori u 3. redu s efektom rolete, krovni nosači u boji retrovizora, ukrasni umetci za prednja svjetla i za središnji dio kotača. Personalizirati se može i unutrašnjost, sa 5 različitih ambijenta po izboru.

Serijsko uređenje unutrašnjosti naglašava neutralan i moderan dizajn, dok ostale unutrašnjosti Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral i Hype Colorado su nadahnute svijetom mode i namještaja.

Na taj način, po želji, možete odabrati klasične boje ili ublažavati kontraste.

Također, možete odabrati između nekoliko stila kotača: od dizajniranih ukrasnih poklopca kotača 16'' ili naplatke od lagane legure 16'' ili 17'' u sjajnoj boji.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Potpuno u skladu sa DNK-om Marke i CITROËN ADVANCED COMFORT® programom, SUV C3 Aircross koristi cjelokupno znanje marke CITROËN kako bi vam ponudio optimalnu udobnost tijekom putovanja.

Cilj je da svako putovanje bude ugodan trenutak zahvaljujući filtriranju svih vanjskih smetnji poput prave čahure. Referentna udobnost novog modela C3 Aircross se ističe u nekoliko točaka:

•udobnost sjedala zahvaljujući širokim i velikodušnim sjedištima

•udobnost ovjesa koji nude prepoznatljivu učinkovitost Citroën u svim uvjetima vožnje

•udobnost u pogledu akustičke izolacije.

.

DIMENZIJE

DUŽINA

4154 mm

ŠIRINA

1756/1976 mm

VISINA

1597/1637 mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

410 / 1289 litre

597x400_coffre_C3_Aircross

DO 520 LITARA
OBUJMA PRTLJAŽNIKA

Niste ograničeni prtljagom jer C3 Aircross ima najveći prtljažnik
u segmentu i pojednostavljen pristup zahvaljujući širokim vratima, velikim kutom otvaranja
i niskim pragom utovara.

Njegov obujam od 410 litara može se povećati do 520 litara zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi (postavljena maksimalno prema naprijed).

Ukupni obujam, kada se preklope stražnja sjedala, doseže 1289 litara.

Praktičan u svakodnevnici, SUV C3 Aircross ima također stražnju policu prtljažnika koja se može izvaditi i spremiti okomito uz naslon stražnje klupe
prilikom prijevoza visokih predmeta.

Prijenosna podnica prtljažnika sa dvije visine također omogućuje dobivanje ravne podnice s preklopljenim stražnjim sjedalima.

5 AMBIJENATA UNUTRAŠNJOSTI

HYPE COLORADO

747x322_ambiance_Hype_Colorado_C3_Aircross

Uređenje unutrašnjosti Hype Colorado dio je luksuznog pristupa koji se ističe unutrašnjim uređenjem u boji Colorado uz mekane materijale posebne izrade.

HYPE MISTRAL

747x322_ambiance_hype_mistral_C3_Aircross

Ambijent unutrašnjosti Hype Mistral

odlikuje se kombiniranim presvlakama od crne zrnate kože i tkanine s pepita uzorkom te ukrasnim elementima na instrumentnoj ploči presvučenoj impregniranom tkaninom.

METROPOLITAN GREY

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross

Ambijent unutrašnjosti Metropolitan Grey nudi jasnoću i zadovoljstvo u kabini uz svijetle boje i tople tkanine kojima su presvučena sjedala i ukrasni elementi instrumentne ploče.

URBAN RED

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross-v2

Uređenje unutrašnjosti Urban Red donosi kontrast zagasitih boja i živahnih crvenih nijansi na sjedalima.

SERIJSKI AMBIJENT

747x322_ambiance_serie_C3_Aircross

Serijski ambijent unutrašnjosti

naglašava neutralan dizajn upotpunjen žutim prošivima. Sivi ukrasni elementi posebne teksture na instrumentnoj ploči odgovaraju presvlakama sjedala od tkanine Mica Grey.

PANORAMSKI POMIČNI STAKLENI KROV

Njegov velika ostakljena površina i otvor velikih dimenzija vozaču i putnicima nude iznimnu osvijetljenost i osjećaj zadovoljstva neovisno o tome je li krov otvoren ili zatvoren.

 

Svako putovanje postaje je posebno iskustvo.

Dvije električne komande omogućuju intuitivno upravljanje funkcijom otvaranja krovnog otvora, kao i položaj sjenila.

KORISNE TEHNOLOGIJE

HEAD UP DISPLAY

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

Za veću sigurnost vozaču su u njegovom vidnom polju dostupne informacije korisne za vožnju: brzina, postavljena brzina na regulatoru/limitatoru brzine, upozorenje na opasnost od sudara i navigacijske upute projiciraju se u boji na sklopivoj pločici.

BEŽIČNO PUNJENJE ZA PAMETNE TELEFONE

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

SUV CITROËN C3 AIRCROSS nudi intuitivnu i inovativnu povezivost. Njegova središnja konzola obuhvaća i pretinac za pametni telefon za bežično punjenje indukcijom. Kompatibilne aplikacije u svom pametnom telefonu su također dostupne na 7’’ tabletu zahvaljujući Mirror Screen funkciji koja uključuje Apple CarPlayTM.

12 SUSTAVA ZA POMOĆ U VOŽNJI

SIGURNOST I BEZBRIŽNOST

PARK ASSIST

AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE DUGIH SVJETALA

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

ACTIVE SAFETY BRAKE

1500x500_ADAS-flou

SUV C3 Aircross ističe intuitivne tehnologije koje osiguravaju bezbrižnost i sigurnost prilikom vožnje. U središtu armaturne ploče na 7'' tabletu se nalazi kompletna gama tehnologija za pomoć u vožnji i sigurnost. Zahvaljujući njima svako je putovanje još sigurnije.

Kako u gradu tako i na otvorenoj cesti, SUV Citroën C3 AIRCROSS je praktičan u svakodnevnici i jednostavan za parkirati zahvaljujući Top Rear Vision kameri za vožnju unatrag i sustavu pomoći pri parkiranju. Park Assist tehnologija pomaže vam pri manevriranju za bočno ili okomito parkiranje.

 

Ta funkcija upravlja izmjenama dugih i kratkih svjetala kada zamijeti automobile u prometu. Nočna je vožnja sigurnija i vozaču omogućava da se usredotoči samo na cestu.

 

Taj sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine i preporučuje brzinu. Informacija se prikazuje vozaču na instrumentnoj ploči i na head-up displeju u boji. Trenutno ograničenje brzine se stalno prikazuje.

 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Ovaj sustav kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Djeluje već pri brzini od 5 km/h do 85 km/h, sprječava sudare sa statičnim ili pokretnim preprekama i s pješacima. Ako zamijeti opasnost od sudara, vozač dobiva upozorenje, ukoliko ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo.

597x500_Grip_Control_C3_Aircross

GRIP CONTROL SA HILL ASSIST DESCENT SUSTAVOM

Opremljen sustavom za poboljšavanje pokretljivosti GRIP CONTROL i specifičnim gumama Mud & Snow 16’’ ili 17’’, Novi SUV C3 Aircross nudi istinsku polivalentnost u vožnju i prilagođava se svim vrstama cesta, bez obzira na uvjete i podlogu.

Poboljšana sigurnost u svim prilikama, sa 5 načina rada.

Moguće je ostaviti da Grip Control djeluje automatski u standardnom načinu rada ili
odabrati jedan od pet načina rada (standardni, snijeg, blato, pijesak ili ESP OFF)

Uz sustav Grip Control, funkcija Hill Assist Descent održava smanjenu brzinu vozila
što donosi bolju kontrolu i sigurnost čak i na strminama.4 UČINKOVITA MOTORA

SUV CITROËN C3 AIRCROSS može se opremiti širokom gamom najnovije generacije PureTech benzinski motori (110 i 130 KS) i BlueHDi dizelski motori (100 i 120 KS). Automatski mjenjač EAT6 sa Stop & Start sustavom je dostupan sa PureTech 110 motorom i BlueHDi 120. Ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa je dostupan sa s dizelskim BlueHDi 100 S&S motorom i benzinskim PureTech 110 S&S.

5Motorisations_CL.17.056.020_1500X646
Top