Redirekcija u sekunde
747x322_Face_Avant_Grand_C4_Picasso.jpg

PREDNJI KRAJ

Citroën Grand C4 Spacetourer odlikuje se novim prednjim krajem koji pridonosi dojmu luksuza i dinamičnosti. Zadržava trostruki svjetlosni potpis karakterističan za današnje modele marke CITROËN. Prednja maska podijeljena je na dva dijela koja odvaja prednji odbojnik u boji karoserije i vrlo izduljena svjetla također ugrađena u novu masku i koji se protežu prema vanjskom rubu.


747x322_barres_toit_Grand_C4_Picasso.jpg

KROVNI LUKOVI

Citroën Grand C4 Spacetourer ima novu boji krovnih lukova: siva Silver. Uz stilski dojam, krovni lukovi stvaraju bočni potpis modela te naglašavaju njegovu eleganciju.

DIMENZIJE

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (D: 4,602m/ Š: 1,83m/ V: 1,644m), Citroën Grand C4 Spacetourer spaja prostranost - po kojoj je referencija u segmentu-, prostor u kabini i modularnost.

 • Dužina: 4,602m
 • Širina: 1,826m (s retrovizorima)
 • Visina: 1,644m
 • Međuosovinski razmak: 2,840 m
747x322_dimensions_Grand_C4_Picasso.jpg
747x322_3D_LEDGrand_C4_Picasso.jpg

STRAŽNJA SVJETLA S 3D EFEKTOM

.

Stražnja 3D svjetla su dio serijske opreme u Grand C4 Spacetourer. Moderan i tehnološki dizajn se temelji na efektu koji svjetlu daje dubinu i privid kao da se ponavlja do beskonačnosti.

Tranche-3_2.jpg

NAPLATCI OD LAGANE LEGURE 17''

.

Citroën Grand C4 Spacetourer odlikuje se novim sjajnim naplatcima od lagane legure 17’’ s 5 krakova u skladu s novom bojom Plava Alchemy

747x322_chevrons.jpg

CHEVRONI NA POKLOPCU PRTLJAŽNIKA

.

Novi chevroni straga sjajne crne boje kromiranih obruba odražavaju novi položaj marke CITROËN i pridonose suvremenosti stražnjeg kraja.

1 MONOVOLUMEN, 3 UNUTRAŠNJOSTI

UNUTRAŠNJOST U SERIJI

UNUTRAŠNJOST FINN/CLAUDIA

UNUTRAŠNJOST HYPE GREY

.

Ovu funkcionalnu unutrašnjost najbolje definira praktičnost i kvaliteta materijala u prostoru kabine Grand C4 Spacetourer-a sa tkaninom Milazzo Grey koja se savršeno uklapa s pločom s instrumentima.

calodras.jpg
bleu_terpa_prusse.jpg

.

Unutrašnjost sa umjetnom koža TEP FINN/CLAUDIA crno/siva boje s izraženom modularnošću za aktivan život i uzbudljiva putovanja. Ova je unutrašnjost namijenjeno dinamičnim i mlađim kupcima kojima je važna prostornost i opuštenost u kabini. Opremljeno je kromiranim ventilacijskim otvorima na komandnoj ploči i prednjim pragovima vrata..

.

Unutrašnjost Hype Grey daje prednost udobnosti uz funkciju masaže prednjih sjedala (lumbalno), preklopivog naslona sjedala suvozača, električno sjedalo vozača na memoriju, grijanih prednja sjedala, sjedalo suvozača Relax s produžetkom za podizanje nogu. Ovo je uređenje prilagođeno kupcima koji pridaju pažnju ugodi i udobnosti te žele putovati u najboljim uvjetima, ali i odmoriti se. Uključuje i zrnatu crnu kožu CLAUDIA.

yatago.jpg
mi-cuir.jpg

.

Unutrašnjost Hype Grey obuhvaća sve značajke poslovne klase. To je uređenje, uz sjenila u drugom redu sjedala ili stražnja svjetla za čitanje, namijenjeno posebnim kupcima koji imaju smisao za detalje, te, uz obradu svjetlosive boje sa sedefastim odsjajem Ardoise Nacrée i kombiniranim presvlakama od tkanine Finn Black i sive kože Grey, kupcima kojima je važna otmjenost.

UGODAN OSJEĆAJ

1500x500_C4_Picasso_Bien-etre-v2.jpg

Uz Grand C4 Spacetourer, marka CITROËN potvrđuje svoju vjerodostojnost te svoje znanje i umijeće u pogledu udobnosti. Poziva na putovanje, s obitelji ili bez, i jedinstveno iskustvo vožnje koje pruža njegovo ponašanje na cesti, ali i bogata oprema.

747x322_sièges-confort.jpg

PAKET LOUNGE: NEVIĐENA UDOBNOST

U modelu Grand C4 Spacetourer kabina je okupana svjetlošću i moderno uređena. Ovisno o verziji nudi Paket Lounge koji uključuje:

 • prednja sjedala s funkcijom masaže,
  • sjedalo suvozača s funkcijom povećane udobnosti koja omogućuje putovanja sa ispruženim nogama.

prednja sjedala su opremljena naslonima za glavu Relax s mogućnošću dodatna namještanja potpore za glavu. Ništa nije prepušteno slučajnosti i tako su stražnji avio stolići opremljeni svjetlosnim snopom koji omogućuje lako čitanje bez ometanja ostalih putnika. Paket Lounge je dostupan sa unutrašnjostima Dune Beige i Hype Grey.

747x322_matières.jpg

c

Citroën Grand C4 Spacetourer opremljen je armaturnom pločom s pjenastom oblogom i oblogama vrata koje su posebno obrađene kako bi bile mekane na dodir. Tome se pridružuje velik odabir najkvalitetnijih tkanina i kože (ovisno o unutrašnjosti).

CITROËN ADVANCED COMFORT®

CITROËN je osmislio sveobuhvatan pristup kojem je cilj pružiti jedinstvenu udobnost svim putnicima u vozilu. Program CITROËN ADVANCED COMFORT ® donosi inovativna, tehnološki napredna i inteligentna rješenja za zadovoljstvo tijela i duha. Četiri glavne stavke čine umijeće te udobnosti: nježnost dodira i akustike, praktična unutrašnjost u svim okolnostima, bezbrižnost duha koja se temelji na umirujućem ugođaju i konačno, intuitivna i korisna tehnologija.
Tranche-5.jpg

DIMENZIJE

DUŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VISINA

mm

ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

litre

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • / 4
597x597_Habitabilite_Grand_C4_Picasso.jpg

MAKSIMALNA PROSTRANOST

Treba vam velik prtljažnik? Citroën Grand C4 Spacetourer osmišljen je da odgovori na sve vaše potrebe za modularnošću i prostranošću.

Savršeno ravan pod dobit ćete jednostavnim sklapanjem sjedala u 2. i 3. redu u pod a možete čak i suvozačevo sjedalo preklopiti u stolić pa u auto utovariti predmet dug do 2,5 m. Ako, pak, se obitelj poveća, dovoljno je pokretom ruke samo rasklopiti sjedala skrivena ispod podnice prtljažnika.

PRTLJAŽNIK S MOTORNIM POKLOPCEM

Druga prednost Grand C4 Spacetourer-a je prtljažnik. Dizajn vrata prtljažnika sugerira volumen i robusnost te omogućuje lak pristup uz obujam od 645 litara odnosno 700 litara kad su stražnja sjedala pomaknuta posve naprijed.

Uz motorni poklopac prtljažnika, Citroën Grand C4 Picasso nudi sustav otvaranja prtljažnika bez ruku koji pridonosi lakoći korištenja. Ta oprema omogućuje jednostavno otvaranje poklopca prtljažnika, čak i punih ruku, zahvaljujući senzoru ispod stražnjeg odbojnika. Dovoljno je samo pomaknuti nogu da bi se vrata prtljažnika otvorila ili zatvorila.
597x597_coffre_Grand_C4_Picasso.jpg

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën Grand C4 Spacetourer opremljen je s novim 7“ tabletom na dodir s ekranom najnovije generacije (poput najnovijih modela pametnih telefona). Ova nova generacija monovolumena omogućuje da se potpuno neovisno koristi 12“ zaslon visoke razlučivosti i tablet te nudi novi navigacijski sustav Connect Nav.

CONNECT NAV

Novi 3D navigacijski sustav na dodir povezan je u stvarnom vremenu i pruža mogućnost zumiranja pomoću 2 prsta (poput iPad-a) te pojednostavnjuje navođenje zahvaljujući poboljšanim kartama.

Također, kako bi se pojednostavila sučelja i povećala sigurnost tijekom vožnje, dostupno je glasovno prepoznavanje koji omogućuje povezivanje navigacijskog sustava, telefon i multimedijskih funkcija.

520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

AKTIVNI REGULATOR BRZINE

Uz pomoć radarskog senzora, sustav prepoznaje vozilo sprijeda i automatski održava sigurnu udaljenost koju vozač odabire unaprijed, sve dok se vozilo ne zaustavi pritiskom na kočnicu i otpuštanjem papučice gasa. Regulira brzinu pri brzini od najmanje 30 km/h do najviše 180 km/h.

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

SUSTAV PRAĆENJA POZORNOSTI VOZAČA

Sustav upozorava vozača pri prvom zanošenju vozila vizualnom porukom "obratite pozornost" i zvučnim signalom. Pri otkrivanju četvrtog zanošenja vozila, zvučni je signal jači uz poruku "napravite pauzu". Sustav ne dijeljuje na komande vozila kako bi vozač zadržao nadzor nad vozilom.

Tranche-9_3.jpg

UPOZORENJE NA NENAMJERNO PRELAŽENJE CRTE

Ovaj sustav pomaže spriječiti smanjenu pozornost ili trenutke nepažnje za upravljačem. Uz pomoć kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla koja omogućuje prepoznavanje crta označenih na cesti, sustav ispravlja putanju vozila i pritom upozorava vozača čim zamijeti rizik od nenamjernog prelaženja crte bez upaljenih pokazivača smjera.

747x322_SAM.jpg

AKTIVNI SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Ovaj sustav upozorava vozača vizualnim signalom na osvrtnim zrcalima kada registrira prisutnost vozila u mrtvom kutu (s lijeve ili desne strane). Ako je funkcija upozorenja na nenamjeran izlazak iz voznog traka aktivna, a vozač ipak skreće u tom smjeru i pritom upali pokazivač smjera, upravljač mu pruža otpor kako bi ga odvratio od skretanja i kako bi se izbjegao sudar.

747x322_Active-Safety-Break_Grand_C4_Picasso.jpg

ACTIVE SAFETY BRAKE

Ovaj sustav kočenja u nuždi omogućava izbjegavanje sudara. Kamera smještena u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla prepoznaje prepreke kao što je vozilo koje se kreće u istom smjeru ili je zaustavljeno. Aktivan je pri brzini od najmanje 5 km/h pa sve do najveće moguće brzine. Ako zamijeti opasnost od sudara, upozorava vozača. Ako vozač ne reagira, sustav automatski uključuje kočnice kako bi se vozilo zaustavilo (osim ako vozač isključi sustav).

747x322_Panneaux_Vitesse_Grand_C4_Picasso.jpg

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Sustav prepoznaje znakove s ograničenjem brzine njima obavještava vožača na zaslonu. Ta se brzina može postaviti za regulatora ili limitatora brzine. Može se primjeniti pri bilo kojoj brzini.

Tranche-9_2.jpg

UPOZORENJE NA OPASNOST OD SUDARA

Pri brzini od najmanje 30 km/h, sustav upozorava vozača da postoji opasnost od sudara njegova vozila s vozilom sprijeda. Zahvaljujući radaru koji se nalazi na prednjoj strani vozila, sustav prepoznaje objekte koji se kreću istim pravcem ali ne i objekte koji miruju. Sustav se može isključiti..

Top