[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hr] [cle1: SECONDES Lang:hr]

DIZAJN

1500x646_Design.jpg

Kao ostale izvedbe, Citroën SpaceTourer Business je kombi pun karaktera koji olakšava život. Uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost.

kotači i vrlo krati prevjesi čine da se odmah ističu idealni omjeri SpaceTourera kao i njegova prostranost.

STIL I FUNKCIONALNOST

Kao spoj stila i funkcionalnosti, stražnji kraj vozila odlikuje se velikim vratima koja pozivaju na putovanja i otkrivaju velik prostor u unutrašnjosti. Bez ograničenja, suvremen, sa svojim robusnim i elegantnim stilom, SpaceTourer Business je pravi poziv na službena putovanja.

700x394_SpaceTourer_exter.jpg

U SKLADU S VAŠIM AKTIVNOSTIMA

700x394_SpaceTourer_typologie_clients.jpg

Profesionalni putnički prijevoznici, hotelski prijevoz, taksisti… Sigurno postoji jedan Citroën SpaceTourer prilagođen vašim potrebama i potrebama vaših klijenata! Zahvaljujući iznimnoj modularnosti, izvedba Business se prilagođava vašim aktivnostima.

OD 5 DO 9 MJESTA: À LA CARTE!

SpaceTourer-B2B-Places

SpaceTourer Business je dostupan u tri dužine (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), od 5 do 9 mjesta. Može se konfigurirati po izboru, s obzirom na broj sjedala i opremu, te tako omogućuje odabir vozila gotovo po mjeri. Izaberite Citroën SpaceTourer za vas!

UGODAN OSJEĆAJ

V2_1500x646_Bien-etre-.jpg

Opuštanje i druženje u kabini, gdje svaki putnik ima svoj osobni prostor, geslo je Citroën SpaceTourera u Business izvedbi. Namijenjen je za dobar osjećaj svih klijenata, od grupe putnika koju treba prebaciti na kolodvor do sportske ekipe koje putuju na natječaj!

PROSTRANOST I PRISTUP VOZILU

SpaceTourer Business ima veliku prostornost i pojednostavljeni pristup vozilu, posebice za 3. red sjedala, zahvaljujući širokom otvoru bočnih kliznih vrata (do 0,93 m ovisno o izvedbi). U kabini, sjedala su obrađena mekim i toplim materijalima te omogućuju iznimnu udobnost.

700x394_SpaceTourer_Inter_Business_Lounge-v2.jpg

X

MALI ZNAKOVI PAŽNJE ZA PUTNIKE

747x322_SpaceTourer_Détail.jpg

Putnici nisu izostavljeni i uživaju u mnogo znakova pažnje: avio-stolići, zasloni za sunce, utičnice 12V i 220V, držač za mobitel.

PRETINCI

747x322_SpaceTourer_rangements.jpg

Brojni pretinci raspoređeni u kabini (do 74 litara): gornji pretinac za rukavice sa utičnicama Jack i 12V, USB priključak, gornji pretinac za rukavice koji može biti osvijetljen i hlađen, nosač za čaše na svakoj strani armaturne ploče, gornji središnji pretinac te dva pretinca u vratima u kojima se može odložiti bocu od 1,5l. 

PRTLJAŽNIK

747x322_SpaceTourer_Coffrejpg.jpg

Unutarnji prostor je modularan po želji zahvaljujući sjedalima koji se mogu uzdužno podešavati, za optimalan obujam prtljažnika (do 2.932 l u izvedbi XL sa 5 sjedala).

OTVARA SE ČAK KAD SU VAM RUKE ZAUZETE!

SpaceTourer-ADML

Prava novost u segmentu, funkcija slobodnih ruku za bočna klizna vrata omogućuje otvaranje i zatvaranje bez dodira i s punim rukama. Jednostavnim pokretom nogom ispod kuta stražnjeg odbojnika, otključava se vozilo i vrata pored koje se nalazite automatski se otvaraju. Bočna klizna vrata mogu također biti motorizirana što je stvarna prednost za vozača jer se mogu otvarati i zatvarati iz vozačevog mjesta, što sprječava da putnici upravljaju njima.

UMJERENI TROŠKOVI

SpaceTourer-B2B-Conso

Citroën SpaceTourer opremljen je najnovije generacije BlueHDi motorima koji, uz aerodinamičnu siluetu i uravnoteženu masu (100 do 300kg manje u odnosu na modele u segmentu sa istom snagom motora), omogućava « Best in Class » razinu potrošnje i emisije CO2 u segmentu. Osim optimalne potrošnje goriva, tim motorima omogućuje se smanjenje troška uporabe jer servisni interval je 40 000 km ili dvije godine.

Citroën SpaceTourer nudi tri motora u BlueHDi tehnologiji, ovi motori najnovije generacije nude smanjenu emisiju dušičnog oksida (NOx), istovremeno smanjujući emisiju CO2 i potrošnju goriva.

  • motor BlueHDi 120 S&S BVM6
  • motor BlueHDi 150 S&S BVM6
  • motor BlueHDi 180 S&S EAT8

Top