Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C3 AIRCROSS

Konfigurator - Citroën C3 Aircross

Zanima vas novi Citroën C3 Aircross? Konfigurirajte svoje vozilo i zamislite se za upravljačem svojeg novog kompaktnog SUV-a! Od izbora paketa opreme do dodataka, motora i boje karoserije, personalizirajte svoj Citroën C3 po vlastitim željama.

Verzije

Novi Citroën C3 Aircross dostupan vam je u sljedećim inačicama: FEEL PACK i SHINE.  Obe inačic nude vam bogatu serijsku opremu i dodatke koji će vam zajamčiti nevjerojatnu udobnost u vožnji po najboljoj cijeni. 

Motori

Ovisno o odabranoj inačici, vaš novi Citroën C3 Aircross dostupan je s dizelskim BlueHDi 110 S&S, ili benzinskim (PureTech 110 S&S, PureTech 130 S&S) motorom. Ovisno o odabranoj inačici i motoru, vaš SUV opremljen je ručnim ili automatskim mjenjačem koji vam osigurava neprimjetne promjene brzina i najveću udobnost u vožnji.

Dizajn

Kad je riječ o dizajnu,  imate pregršt mogućnosti za personalizaciju unutrašnjosti i vanjskog dijela. Prije svega, tu su boje: odaberite boju karoserije, krova i stražnjeg prozora među 70 mogućih kombinacija koje vam nudi paket Colour Pack! Ovisno o inačici, možete personalizirati čak i kotače. U unutrašnjosti novog modela Citroën C3 Aircross na izbor vam je niz različitih stilova i materijala kako biste je u potpunosti prilagodili svojem ukusu. Nismo zaboravili na udobnost: uz sjedala Advanced Comfort osjećat ćete se kao kod kuće.

Dimenzije

Modularnost je ključna riječ u opisu novog modela Citroën C3 Aircross. Unatoč kompaktnim dimenzijama na raspolaganju vam je velik prtljažnik, obujma od 410 do 1289 litara s preklopljenim sjedalima, a tu je i duljina teretnog prostora od 2,40 metara s preklopljenim suvozačevim sjedalom. Novi Citroën C3 Aircross kompaktan je SUV koji će ispuniti sve vaše potrebe u gradskoj vožnji, ali i izvan grada.

Dodatna oprema

Serijska oprema uključuje brojne značajke za sigurnost i udobnost, kao što je upozorenje na nenamjerno skretanje iz traka. Uz to, možete odabrati i dodatnu opremu i dodatke koji će dodatno poboljšati vaše vozilo.