[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HR] [cle1: SECONDES Lang:HR]

Za svakodnevne kratke vožnje kao i za duga putovanja, za odmore s cijelom obitelji ili samo za vožnju djece na njihove aktivnosti vikendom... Imajte na umu gamu monovolumena marke CITROËN i njezinu iznimnu modularnost za najveće zadovoljstvo svih. Uz inovativnu konstrukciju i dizajn karoserije, zadovoljstvo, praktičnost odlaganja, udobnost i modularnost unutrašnjosti, otkrijte monovolumene game CITROËN, modele Citroën C3 PICASSO, C4 PICASSO i GRAND C4 PICASSO za posve praktična putovanja, bez kompromisa u pogledu zadovoljstva, sigurnosti i doživljaja vožnje.

 

CITROËN C3 Picasso

Citroën C3 PICASSO nudi najbolju prostranost u klasi, a po potrebi i kompaktnost, uz prostor koji se dobiva zahvaljujući namještanju vozačeva mjesta, izvanrednu širinu u visini laktova sprijeda i straga te oslobođeni prostor straga, osobito zahvaljujući stanjenim sjedalima i ravnoj podnici... Modularna sjedala i pretinci u skladu s potrebama cijele obitelji.
Voiture-C3-Picasso-monospace-2.jpg
voiture-monospace-grand-citroen-c4-picasso

CITROËN
Grand C4 Picasso

Citroën GRAND C4 PICASSO je monovolumen sa 7 sjedala koji ispunjava svakodnevne potrebe cijele obitelji. Prostor, pretinci, modularnost... Citroën GRAND C4 PICASSO poziva vas na putovanje s vašim bližnjima ili prijateljima, bez kompromisa u pogledu udobnosti te sigurnosti vozača i putnika.

CITROËN C4 Picasso

C4 PICASSO moderan je i prilagodljiv monovolumen za cijelu obitelj: inteligentne tehnologije za pomoć u vožnji, osjećaj za upravljačem, filozofija potpune udobnosti (program Citroën Advanced Comfort®), učinkovitost i sigurnost... Citroën C4 PICASSO poziva vas na putovanje i ispunjava sve vaše potrebe u pogledu mobilnosti.
voiture-monospace-citroen-c4-picasso
Top