Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

ODVAŽAN KARAKTER

Vozilo za slobodno vrijeme dinamičnih linija

Novi električni Citroën ë-Berlingo donosi dašak svježeg zraka svojim robusnim dizajnom i fluidnim linijama. Odlikuje se odvažnim suvremenim stilom, povišenim i kratkim poklopcem motora, izraženim prednjim krajem, velikim vjetrobranskim staklom, zaštitom Airbump® i grafičkim potpisom u boji. Sve to pridonosi njegovoj odvažnosti, praktičnosti, inteligenciji i udobnosti.

DVIJE DULJINE ZA CIJELU OBITELJ

Do sedam sjedala u izvedbi XL

Novi električni Citroën ë-Berlingo dostupan je u dvije duljine s kontroliranim dimenzijama i uravnoteženim linijama. Veličina M inačica je s pet sjedala i optimalnom razinom udobnosti. 
Inačica XL 35 cm je dulja od inačice M zahvaljujući produljenom međuosovinskom razmaku i stražnjem prevjesu. Dostupan je s pet ili sedam sjedala.

NOVI ELEKTRIČNI CITROËN Ë-BERLINGO ODRAZ JE VAŠE OSOBNOSTI

Sedam boja karoserije

Električni Citroën ë-Berlingo poziva vas na predivno putovanje s paketima ukrasnih elemenata Orange ili Anodised Blue, vidljivima na okvirima svjetla za maglu i na bočnim letvicama. 

Taj grafički potpis savršeno se slaže sa sedam boja karoserije: boja pijeska Sand, bijela Ice, siva Steel, siva Platinum, crna Onyx, plava Deep, i nova smeđa Metallic Copper. 

NOVI ELEKTRIČNI CITROËN Ë-BERLINGO S PAKETOM XTR

 U paketu XTR novi električni Citroën ë-Berlingo ističe se narančastom bojom, koja posebno dolazi do izražaja na vanjskim elementima dizajna. Tu su i bočni retrovizori crne Onyx boje, prednje i stražnje zaštitne letvice u boji karoserije te Wild Green okruženje istaknuto narančastom trakom.

ČETIRI UREĐENJA UNUTRAŠNJOSTI

Na vama je da odaberete uređenje unutrašnjosti kako biste putovali u putničkom prostoru koji odražava vašu osobnost. Dostupna su četiri različita uređenja: tkanina Mica Grey, tkanina Mica Green, Metropolitan Grey ili Wild Green (s paketom XTR). 

Unutrašnjost Mica Grey

Unutrašnjost Mica Green

Unutrašnjost Metropolitan Grey

Ambiance Wild Green